Silah ustaları ile GM'ler ........'ya karşı!

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Silah ustaları ile GM'ler ........'ya karşı!

Mesaj gönderen Sanatkarr »

şimdiye kadar kimse etkinlik için silah yükseltmedi. Hayatınızda her extra için para ödüyorsunuz dert olmuyorda burada vereceğiniz extralarmı dert oldu. Anlamadığım bazı yorumlar varki zorluyorum kendimi algılayabilmek için. Diyor ki önceden char aktarma ücretsizdi şimdi akçe ile. Niye yanlış yorumluyorsun. Sana char bası 3 defa aktarma hakkı tanıyorlar. Sen bu hakkı bosa kullanıp sonra extra bir hak ıstıyorsun. Heryerde yazıldı çizildi. Adamlarda alın size extra dedi. Bunun neyi saçma onu anlamadım. Ne bekliyorsunuz sınırsız char aktarma hakkımı. Adamlar herşeyi bırakıp sizin hergün değiştirdiğiniz char hesaplarınımı düzenlesin.? Biraz mantıklı olun yaa biraz çok değil... Siz ne istiyorsunuz onu anlamaya çalışıyorum. Yeni lwl ler yok haliyle yeni silahlar yok. Ama yeni gb gelecek. Heryerde madenler uçtu ejdersizleri içeri almıyorlar yazılıyordu. Alın dediler silahını yükselt ejder seviyesinde vur dediler gene olmadı. Kalıcı bir özellik birde geçicide değil. Şimdide destek verenlere bir ayrıcalık yaptılar. gene suçlu oldular. Siz hiçbir ucakta 1. sınf bilete dünyalar kadar para verip arka koltukta oturan gördünüzmü... bu destek verenlerin ödüllendirilmesi neden zorunuza gidiyor. neden bu kadar oyun hırsınız var anlayamıyorum. Silah yükseltti diye adamı kesmez hale mı geldın git herşeyi ful büyüye 2 vur gene ölüyor. Abarttıkça abarttınız olayı.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Sanatkarr yazdı:şimdiye kadar kimse etkinlik için silah yükseltmedi. Hayatınızda her extra için para ödüyorsunuz dert olmuyorda burada vereceğiniz extralarmı dert oldu. Anlamadığım bazı yorumlar varki zorluyorum kendimi algılayabilmek için. Diyor ki önceden char aktarma ücretsizdi şimdi akçe ile. Niye yanlış yorumluyorsun. Sana char bası 3 defa aktarma hakkı tanıyorlar. Sen bu hakkı bosa kullanıp sonra extra bir hak ıstıyorsun. Heryerde yazıldı çizildi. Adamlarda alın size extra dedi. Bunun neyi saçma onu anlamadım. Ne bekliyorsunuz sınırsız char aktarma hakkımı. Adamlar herşeyi bırakıp sizin hergün değiştirdiğiniz char hesaplarınımı düzenlesin.? Biraz mantıklı olun yaa biraz çok değil... Siz ne istiyorsunuz onu anlamaya çalışıyorum. Yeni lwl ler yok haliyle yeni silahlar yok. Ama yeni gb gelecek. Heryerde madenler uçtu ejdersizleri içeri almıyorlar yazılıyordu. Alın dediler silahını yükselt ejder seviyesinde vur dediler gene olmadı. Kalıcı bir özellik birde geçicide değil. Şimdide destek verenlere bir ayrıcalık yaptılar. gene suçlu oldular. Siz hiçbir ucakta 1. sınf bilete dünyalar kadar para verip arka koltukta oturan gördünüzmü... bu destek verenlerin ödüllendirilmesi neden zorunuza gidiyor. neden bu kadar oyun hırsınız var anlayamıyorum. Silah yükseltti diye adamı kesmez hale mı geldın git herşeyi ful büyüye 2 vur gene ölüyor. Abarttıkça abarttınız olayı.

İyi forumlar.
Son derece mantıklı bir yazı sonuna kadar destek .!
Kullanıcı avatarı
Silahcix
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: İnferno Team

Mesaj gönderen Silahcix »

Gaffar bey olacak.. O bej renkli keten pantolonu ile. Bekleyin görün..
İKV'den Haberdar Olun!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Konusu İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
isimsiz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen isimsiz »

Sanatkarr yazdı:şimdiye kadar kimse etkinlik için silah yükseltmedi. Hayatınızda her extra için para ödüyorsunuz dert olmuyorda burada vereceğiniz extralarmı dert oldu. Anlamadığım bazı yorumlar varki zorluyorum kendimi algılayabilmek için. Diyor ki önceden char aktarma ücretsizdi şimdi akçe ile. Niye yanlış yorumluyorsun. Sana char bası 3 defa aktarma hakkı tanıyorlar. Sen bu hakkı bosa kullanıp sonra extra bir hak ıstıyorsun. Heryerde yazıldı çizildi. Adamlarda alın size extra dedi. Bunun neyi saçma onu anlamadım. Ne bekliyorsunuz sınırsız char aktarma hakkımı. Adamlar herşeyi bırakıp sizin hergün değiştirdiğiniz char hesaplarınımı düzenlesin.? Biraz mantıklı olun yaa biraz çok değil... Siz ne istiyorsunuz onu anlamaya çalışıyorum. Yeni lwl ler yok haliyle yeni silahlar yok. Ama yeni gb gelecek. Heryerde madenler uçtu ejdersizleri içeri almıyorlar yazılıyordu. Alın dediler silahını yükselt ejder seviyesinde vur dediler gene olmadı. Kalıcı bir özellik birde geçicide değil. Şimdide destek verenlere bir ayrıcalık yaptılar. gene suçlu oldular. Siz hiçbir ucakta 1. sınf bilete dünyalar kadar para verip arka koltukta oturan gördünüzmü... bu destek verenlerin ödüllendirilmesi neden zorunuza gidiyor. neden bu kadar oyun hırsınız var anlayamıyorum. Silah yükseltti diye adamı kesmez hale mı geldın git herşeyi ful büyüye 2 vur gene ölüyor. Abarttıkça abarttınız olayı.

İyi forumlar.

Karakter Transfer Hakkı'nın limiti var mıdır?
Hayır limit yok. Satın aldığınız Karakter Transfer Hakkı kadar transfer yapabilirsiniz. Daha önce var olan üç transfer hakkı limiti kaldırılmıştır.

Bilip Bilmeden Konuşmasak :?:
Resim
Kullanıcı avatarı
SouLeYMaNeYouLa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen SouLeYMaNeYouLa »

Yahu Beyazköşkünde saati 22,00 olsaydı iyi olurdu gece okuyoruz biz 8 de dersimiz var :P =)
RoTTdeRbLitZ
SagopaKajmer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SagopaKajmer »

SouLeYMaNeYouLa yazdı:Yahu Beyazköşkünde saati 22,00 olsaydı iyi olurdu gece okuyoruz biz 8 de dersimiz var :P =)

Alırız senin için dert mi.Arıyorum hemen Arif'i...
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Zuğauça

Mesaj gönderen xxJUN »

Kurtlarxjunior yazdı:Eğer gm leri kesiceksek 20 lira verip geliyorum :D yaratıklar kesmez beni yönetimi doğramam lazım !!

Olmazmı yönetim bak para gelicek ?
Forum hesabım ban yemişti yarında iş var tam yatağa giderken dayanamadım geri döndüm :mrgreen:
Pıçağa sürmenede + bastırdım yönetim tam o saatte "her zamanki yerde" olucağım :mrgreen: :mrgreen:
Kelle başı kaç akçe istiyorsunuz :?:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Zuğauça

Mesaj gönderen xxJUN »

Kurtlarxjunior yazdı:
cakabo yazdı:Burdada grup kurmak önemli mi yoksa grupsuzda katılınabilior mu etkinliğe ????
Sen yeterki para ver oyunda olmasan bile sokarlar seni rahat ol..
Her türlü alıyorlar açık kapı bunlar rahat ol.. :lol:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Manasiyok »

Yapılamayan görevler için de dükkanda bir kaç akçe olsa, misal ben mor fare görevimi bir türlü yapamıyorum akçe satın alayım GM lerden birisi gelsin ben oturayım kaç akçeyse ödeyeyim benim yerime kessin olmaz mı?
Semender derisi toplama görevi için de olabilir. Kaç akçeyse ödeyelim Gm toplasın. Hatta bazı wsleri ben kazanamıyorum. yine belirli akçe karşılığı Gmlerden birisi gelsin benim yerime ws atsın? Olur mu?

Olsa ne güzel olur değil mi?

Böyle birşey olmaz diye sakın düşünmeyin. Burası İstanbul burada herşey olabilir. Yeter ki ucunda sipali olsun ;)
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Manasiyok yazdı:Yapılamayan görevler için de dükkanda bir kaç akçe olsa, misal ben mor fare görevimi bir türlü yapamıyorum akçe satın alayım GM lerden birisi gelsin ben oturayım kaç akçeyse ödeyeyim benim yerime kessin olmaz mı?
Semender derisi toplama görevi için de olabilir. Kaç akçeyse ödeyelim Gm toplasın. Hatta bazı wsleri ben kazanamıyorum. yine belirli akçe karşılığı Gmlerden birisi gelsin benim yerime ws atsın? Olur mu?

Olsa ne güzel olur değil mi?

Böyle birşey olmaz diye sakın düşünmeyin. Burası İstanbul burada herşey olabilir. Yeter ki ucunda sipali olsun ;)
Süper özetlemişsin konuyu :)
Yakında ben maden çekmiyorum parasını verim GM gelsin bana toplasın. Hatta Daha fazla verim DEV gelsin ;)
Kilitli

“Etkinlikler” sayfasına dön