MasumprenS yazdı:Merhaba
Başlıkta belirttiğim gibi yenbi eklenti gelince dev kom keserek şifama asabu kehf ürettim ancak ikinci güncelleme sonucu şifama ürettiğim asabu kehf malesef yok ve üretimde kullandığım madenlerde bu konuda yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin
Açıklama bekliyoruz yetkili birisinden !
geçmiş olsun mehmet nasıl çözülecek allah bilir ama inanıyorum ki hiç bir oyuncu bu güncellemeden razı degil haala 35 lvl hava gözlükleri kullandıgımız gibi
Biz eklentiyi getirdik onalr naparlarsa yapsınlar heee ksuura bakmayında bizim pluslarımızla bu oyun ayakta öle yağma yok yane düzenli olrak hepimiz plus alıyorsak destek veriyorsak bu oyuna sizinde bizi dinlemek en büyün ve öncelikli göreviniz efendim hiç alınmayın yane....
Karakter Adı : Amisosxxbambam Sunucu /color] Tılsım
Lonca /color] Amisos Klan : Lodos Karakter /color] Büyücü
bu receteleri kaç kişi üretebilecek...kaç kişi bunlari kullanabilecek oyunda bir eldeki parmak sayısını aşacağini sanmiyorum...kafakoparan ve balyozala devam edeceğiz bu şaheserleri üretmek bir bakıma hayal bizim gibi tek charı olanlara...
"Bir Gece Ansızın Geliriz Krallığınızı İmparatorluğumuza Katarız!"
Gargoyle35 yazdı:Demin lathander girdi Tılsıma üstünde hiç bir şey yoktu Güncelleme onuda vurmuş
Soyulmuştur belki
Ahaha koptum DEV Nerull da geldi ama o giyinikti artı ejderide elindeydi Bence onlar bizim elimizde şaheser silah görmek istemiyorlar sadece onlarda kalsın istiyorlar
ARKADAS KAPASİTESİ ARTTIRILSIN BU ÇOK KOLAY BİR ŞEYDİ AMA YENİLİKLERDE GÖREMEDİM BUNU VE ÜZÜLDÜM.ANCAK SEVİNDİĞİM BİR NOKTA İSE BİR ÖNERİNİN GERCEKLESMEİ,PARANIN ARASINA NOKTA KOYMUSLAR O İYİ OLMUS.AMA ARKİ LİSTESİ VE LONCA SİSTEMİ GELSEYDİ İYİ OLACAKTI AH AHH HEP EKSİKLER VAR AMA YİNEDE GÜZEL YENİLİKLER TEŞEKKÜR EDERİZ.