Bu resim oyunun geleceğini anlatıyor
Re: Bu resim oyunun geleceğini anlatıyor
Classes'in azizliği bir kez daha ÇIZIK tarafından gözler önüne serildi.sanırım bu silahlar akçe ile alınacak.Konu hakkında yorumum Ali Tunç'un geniş hayal dünyasını gördünüz resimlerde o sadece oyunumuzu tanıtmak amacıyla gerçeğinden kat be kat güzel görünen çizimler bunlar oyunumuzda varolan gece zırhı ve gb ampflikatör ün süslenmiş halleri şuan varolan şeyler yani oyunun geleceği ile alakası yok 
Öncelikle böyle konular açıp kalpten gitmemizi istiyenler var
Zaten 1 Senedir Çemberlitaş"ı merakla bekliyoruz,heyecanla bekliyoruz. kutu gelcek yok haftaya filan geliyor söylentiler oluyor,
Benim fikrim Olarak oyun bitti. Sebebi Belli SüpeRcan !
Süpercana bu kadar ilgi bu kadar online baya çok oldu,Oyunda artık kimse yok,herkes işinde gücünde benim gibi, iyi yapıyoruz.
Eskisi gibi oyun oynama zevki tad alma gibi bir şey kalmadı . Tüm [ DEV ] [ GM ] "Leri Kutluyorum. Çemberlitaş"ı hala getirmemeleri için. ayakta alkışlıyorum.
Okul tatil olmayana kadar Çemberlitaş GeLmicektir. öyle bir fikire kapılmışlardır.fazla konuşmaya gerek yok anlatacaklarım bu kadar . iyi günler.
İstanbuL Kıyamet Vakti , Siz halen oynuyormusnuz ?
Süpercana bu kadar ilgi bu kadar online baya çok oldu,Oyunda artık kimse yok,herkes işinde gücünde benim gibi, iyi yapıyoruz.
Eskisi gibi oyun oynama zevki tad alma gibi bir şey kalmadı . Tüm [ DEV ] [ GM ] "Leri Kutluyorum. Çemberlitaş"ı hala getirmemeleri için. ayakta alkışlıyorum.
Okul tatil olmayana kadar Çemberlitaş GeLmicektir. öyle bir fikire kapılmışlardır.fazla konuşmaya gerek yok anlatacaklarım bu kadar . iyi günler.
Esat
- asilzade55
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Soldaki adamın elindekine dikkatlice bakarsaniz onun hancer olmayacağı belli oluyor

AsaLeT yazdı:Öncelikle böyle konular açıp kalpten gitmemizi istiyenler varZaten 1 Senedir Çemberlitaş"ı merakla bekliyoruz,heyecanla bekliyoruz. kutu gelcek yok haftaya filan geliyor söylentiler oluyor,
oyunun gelcegıne bir alakası yok bence sadece bir konsept cizimi ve harıka güzel gorunumlu yenı itemlerın oyuna eklenmesı çok güzel olur çemberlitaşı beklerken ikvnin gelecegı diye konu aclısması benı heyecanlandırdı baktım ama arkdaşlar bu sadece konspet cızımı bak yonetı bak yaptıgına oyuncular halayperest oldu sızın sayenızde her gordugumuz altında bir şeyler arar oluk artık bır ses verin iyi forumlar
- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Ejder asadan çok ashabı kehf e benziyor sanki 
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
- PaSaHaKTaNYaNa
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
çemberli taş eminönünde bi yerde olacak tahminim çemberlitaş metoor gibi olacak bide eminönünün gemisi varya oralarda bi yerde girişi olacak kesinlikle şah kobra olmayacak kesinlikle meran altındaki köprü olmayacak oralar daha değişik olacak

PaŞaHaKTaNYaNa
EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
- PaSaHaKTaNYaNa
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
ben şahsen wolfteam ' fazla giriyorum ikv 2'ci plana koydumAsaLeT yazdı:Öncelikle böyle konular açıp kalpten gitmemizi istiyenler varZaten 1 Senedir Çemberlitaş"ı merakla bekliyoruz,heyecanla bekliyoruz. kutu gelcek yok haftaya filan geliyor söylentiler oluyor,

PaŞaHaKTaNYaNa
EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ace Of Spades
Yahu ne geliyorsa gelsin ! yeterki Gelsin birşeyler , gerçekten bıktık
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ