İsmet PERT / RoA
Re: İsmet PERT / RoA
Ben yoktum ama neyse yinede tebrik ederim
Gece kaçta yapılmış?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Bir Gece Ansızın Gelebiliriz.
**Raiders of Anatolia**
**Raiders of Anatolia**
Güray Şen - ELİZZA[/color]
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Tebrik ederim.
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
vere vere çıbanlı papağan verdi yav saklıcam onu da 
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
Bencede Tartışma yaratmayın.
İsmetin kesilmesi ne ilk nede son. Daha önce 10'larca kez kesildi gerek tılsımda gerek diğer sunucularda.
Eminimki Handanın zorluğunuda herkes biliyor.
İyi Forumlar..!
İsmetin kesilmesi ne ilk nede son. Daha önce 10'larca kez kesildi gerek tılsımda gerek diğer sunucularda.
Eminimki Handanın zorluğunuda herkes biliyor.
İyi Forumlar..!
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
- NefsKnowing
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Yorum Yapmak İçin Yorum Yapan yada Hakaret İçerikli Yorum yapan Kişilere Cevap Vermeyin Arkadaşlar !
Daha İyisi Olana Kadar En İyisi Bu ve Bunun Daha Önce Yapılması En iyi olmadığını göstermez !
İyi Kötü Yorum Yapanlara Teşekkürler !
Daha İyisi Olana Kadar En İyisi Bu ve Bunun Daha Önce Yapılması En iyi olmadığını göstermez !
İyi Kötü Yorum Yapanlara Teşekkürler !
FaTiH
4 Muhafızı kestiğiniz veya resimlerdeki gibi kesemeyip zihinlediğiniz ve ismeti duvardan çekip kestiğiniz için sizleri tebrik ediyorum herşey Tılsım İçin /RoA 
HİPHOPSTYLE
Allah Kahretmesin RoAŞK'ı bir başka oluyor ayıktınız mı (; kimse bilemez bunun güzelliğini
Savaşçı=) 49=) Pardox
Büyücü=) 49=) Pardoxbüyü
Şifacı=) 49=) Crossinq
Büyücü=) 49=) Pardoxbüyü
Şifacı=) 49=) Crossinq
- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayal Kahvesi
Tebrik ederim harika bi iş başarmışsınız
ha junon kenan ha da ismet bey ismeti kesinde neden bu kadar koyuyo anlamıorum
junon pert şu şu düştü dediğinizde kimse aykırı yorum yapmıo da handanı kesmek zor ismet bebek işi diolar ya gülmemek elde deil
ha bi de dipnot handanı kesmeye bütün lodoslar toplanırken ismeti RoA'nın bi kısım üyesi ( ki ben yoktum
) rahatça kesebiliosa bi zahmet RoA da neymiş demeyin komik oluosunuz 
ayrıca handan kesimi zor diyen arkadaşlar kesim videosunu paylaşmış buğra bi zahmet izleyin
ayrıca handan kesimi zor diyen arkadaşlar kesim videosunu paylaşmış buğra bi zahmet izleyin
Cesurlar yazdı:İçerde kesmemişsiniz,Biz Handanı kalenin içersinde kesmeye çalışıyoruz fasa fiso diyen arkadaşlar her sunucuda olduğu gibi bu sunucuda da olacaktır onlar için şimdiden cevap yazayım daha sonra gerek kalmasın.
Siz Handanı kalenin içersinde kesmeyi denediğinizde kapıdaki ve merdivenlerdeki muhafızları kitleyerek veya keserek Handanın yanına çıkıyorsunuz.Handanı kesmeye başladığınızda ise yoldaki muhafızlar menzilden çıktığı için kilit açılsa veya muhafız tekrar kalksa bile sizin yanınıza gelmiyor.Ama biz İsmeti içerde kesmeyi denediğimizde kaledeki muhafızların nerdeyse hepsinin menziline girmiş oluyoruz.Ama yinede İsmeti kalenin içinde kesmeye uğraşıcaz merak etmeyin.
Konuyu kişisel tartışmaya çevirmeyelim lütfen
unutmadan Handan kesim videosu
viewtopic.php?f=46&t=50459
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥