İstanbul Kıyamet Vakti Oyuncu Beklentileri..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Yeniçeri Loncası

Re: İstanbul Kıyamet Vakti Oyuncu Beklentileri..

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Hakkımızı aradığımız için bide ban yedik. Oda güzel daha bakalım neler görücez..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
gkhnsckn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen gkhnsckn »

ya bence oyuna bide karakter degiştirme penceresi getirilmeli metin2 gibi fln mesela savascı karakterimizden büyücüye geçmek için oyundan çıkıyoruz tekrar açıp kullanıcı adı şifre gir ooo
bu olcagına çıkmadan karakter degiştir secenegi olsa onu yaptıktan sonra karekterlerin oldugu pencereye geçsek güzel olurdu.
JacksoN [(^)Ejder Asa]

Resim
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

JuaquiN yazdı:Arkadaşlar benim aldığım ceza İKV'de sanırım bir ilk. Bundan önce sayısız kez ban süresiz ban vs.. alanlar oldu ama bir GM tarafından çarı silinen ilk kişiyim diycem sanırım yanlış olucak. Sancak sunucusunda benim arkadaşım olan Murat'ın kullanmış olduğu Yeniçerixyiğido kp çarıda silindi. Anlıycağınız sadece benimle sınırlı olsa dediklerinizi anlayışla karşılayabilirim lakin bu haksızlığa uğrayan tek ben değilim.
Merhabalar,

Konu tamamen amacı dışına çıkmıştır.

Burada bilgisizce yapılan bir ihtam nedeni ile konuya müdahale etmek zorundayım.

Karakteriniz bir ihtimal oyun hatası yüzünden silinebilir ama bir yetkili tarafından SİLİNMEZ. En son karakter silinme bundan bir buçuk yıl önce üç hesap için yapılmıştır ve bu kişlere neden silindiği bilgisi verilmiştir.

Üyelik bilgilerinizi bir şekidle yitirmiş olabilirsiniz. İKV Destek Formundan tekrar başvurup, üyelik bilgilerinizi ilettiğinizde eğer bir oyuncu tarafından silinmişse size bunun tarihi söylenebilir.

Lütfen daha dikkatli olalım.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön