Geçenlerde 'Relax' İsimli Oyuncu Bana Geldi ve ''Eşyalarımı Ver'' Diyerek Yakınmaya Başladı.Olayı Biraz soruşturunca Kardeşxadem'e Aktarım için Sen Ademxxintikam mısın Diye Sorduğunda Evet cevabını vermiş ve Aktarmak için Almış İtemleri...Relax'a Benm olmadıgım Anlatmam Zor oldu Ama Artık Ne Kadar gerçek Payı var Siz Karar Verin Böle Bişeyin Olmasını Düşünmek Bile Kötü...
Sa
Kardeşxadem'in loncamızla bi alaksı olmadığını 1 kaç defa söledik Relax sadece geçmiş olsun diyebilirz elimizden gelen bişi olmaz tekrar söylüyorum Kardeşxadem le abi alakamız yokdur....
Yeni Yılımız bütün kardeş loncasına ve beyazköşk e hayırlı olsun.2009 YILINI iyisi ile kötüsü ile bitirmiş bulunmaktayız. Umarım kardeşlerim 2009 da yapılan hatalarla tekrar karşılaşmayız.Bugunlerde pek falza oyunda olamıyorum haziran ayına kadarda olamicam ama ara sıra gelmeye çalışıcam.Arkadaşlar sevgili lonca üyeleri sizden bi kaç isteğim olucak.
Bazen mod a girip Vs atıyorsunuz veya Klanda savaşıyorsunuz. Yensenizde kesilsenizde Karşınızdaki size hakaret etsene o kişi kendini küçültmüş olur eyer siz bu davranışlara cevap verirseniz sizin o kişiyle hiç bir farkınız kalmaz ve tartışmaya düşersiniz Atalarımızın bi güzel Sözü vardır kardeşlerim İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR bırakın havlasın o havlaya bildiği kadar size onu şikayet etmek kalır geriye.Umarım söylediklerimi ciddiye alırsınız :!: Hepinize sevgi dolu YILLAR
Merhabalar;
Değerli kardeşlerim Bu pazar büyük bir ihtimalle toplantı olucaktır herkesin toplantıda bulunması önem ve rica ile duyurulur sevgi ve saygılarımla