1-Blackthrine
2-Ellectropower
3-Delixkurtt
Birde şunu ekleyeyim Yeraltı eklentisi ilk geldiği zamanlardaki en iyi büyücü Korkusuzzxbüyücü idi ztn o bnm büyücü açmamdaki esin kaynağı olmuştu
o silenlerin işi gücü var sizin saçma sapan konularınızalamı uğraşıcaklarevsahibi yazdı:önceden böyle konular çok saçma bulunup hemen silinir veya güncellenmezdi tarihe karışırdı.. anlayamıyorum
Nedir bu Lider olma Çabası ???
Ben iyiyim Sen kötüsün O Benim favorim Felan Yanlış İşler yapıyorsunuZ..:mrgreen:
Tokerx yazdı:o silenlerin işi gücü var sizin saçma sapan konularınızalamı uğraşıcaklarevsahibi yazdı:önceden böyle konular çok saçma bulunup hemen silinir veya güncellenmezdi tarihe karışırdı.. anlayamıyorum
Ben iyiyim Sen kötüsün O Benim favorim Felan Yanlış İşler yapıyorsunuZ..:mrgreen:
SeRRuh yazdı:bendensairolmaz yazdı:Geçmişten günümüze ne kadarda küfürbaz olsa en iyi büyücü Relaxefendy.
Serruhu sonradan tanıdım , fakat oda suan merandaki en iyi 3 büyücüden birisi üçüncüsü ise Blackthirine.
Waffen bebesi gene sana laf sokmamı istion![]()
Süveyda 2 * 1 Ellektropower ( Kardeş ben kardeşiyim abim gelince bide onla at.)
Süveyda 1 * 0 Waffenxelektro ( 97 canım kaldı) ( Kardeş ben kuzeniyim aponun o gelince onla at )
Her seferinde tmm dedim ve her seferinde bu adam kendi gelip vs teklif etti , bir iki vs sonra ay kardeşi ya amcaoğlu ya hala kızı cıkıoBu adam sadece şarlatan vs ci falan değil.
Grup bölgeleri bazında bence artık bir değerlendirme yapılamaz , sürekli kendisine ayak uyduran insanlarla girersen yisidri , tabi ki buz hasarıda önemli. Kısacası oyum
Relaxefendy ( konuyu acan adam oyunu bilmediği bu adamı yazmadığından belli )
Serruh (Saç stilini değiştirirsen süper olcak![]()
)
Blackthirine
Teşekkür ederim![]()
Ben pek dış görünüşe bakmadıgım için sorun olmuyor benim içintipimle degil tecrübemle diyorum
PrinceofaniL yazdı:serruhcum vs neyın kanıtı bi söylesene neyı kanıtlıcaksın kestın benı farzedelım amac ne ayrıca sen kımsın eskı saglm büyücüler iyi biler daha yenı yenı adam kesmeye basladın bi yerlerın kalkmasın murat ama yine vs dersen kabulum ama ortaya para koymam carını ortaya koyarsan seve seve carımı ortaya koyarımSeRRuh yazdı:3 5 kişi kesmekle olmuyorsa sende kessene 3 5 kişi ? kesemiyorsan kesebilenlere saygın olsun yalakalıgın lüzmu yok. Ayrıca madem sen bu işleri iyi biliyorsun Çık karşıma V.s atalım 3-5 kişi kesmekle olmayan şeyi ögretirsin belki bana !PrinceofaniL yazdı:Baktım Konu Uzamış Tartısma Cıkacak Hala gelmış Bi Kac Bişey söylım
Saglam büyücümü kımse Serruh diye tutturmasın hepsinden Once Kutuplarda var Ki herkes Bilir
Ferhatı yanı (relaxxeefendyy) belkı kımse sevmez ama allhı vardır saglam buyucudur bi laf vardır yigidi öldür hakkını yeme diye ferhat meranın en saglam buyuculerındendır son zamanlarda serruhta iyi durumda ama 3 5 kişiyi kesmeklede olmaz bu işler iş krıtıge bakar bi yerde aynı zamanda chembers dursn ali o item bakımından meranın en saglamıdır ama buyucuyu ustaca kullanamaz deathxkaranı gayet saglamdır itemlerının hakkını verır dikkatımı ceken bir kac kişi daha var kholpashalixloa blackthirne bu isimlerde vs konusunda tecrübelı ve saglamdır ha unutmadan eskı kskxmagede saglamdır hakkını yemıyelım ...
Bu arada Elimizde D-Smart kalmadı Anıl Şanslısın !ama sen git once ferhatı kes sonra keremı keste gel sonra bana gelırsın
klavye bozukevsahibi yazdı:Tokerx yazdı:o silenlerin işi gücü var sizin saçma sapan konularınızalamı uğraşıcaklarevsahibi yazdı:önceden böyle konular çok saçma bulunup hemen silinir veya güncellenmezdi tarihe karışırdı.. anlayamıyorum
doğru düzgün yazabilsen bide.. ? ne ifade ettiğini snde bilmiyorsun..en yakın zamanda yakınlardaki bi kliniğe gidip kafandan röntgen çektirmeni tavsie ediyorum..