Üretici ve Madencilere Müjde
Re: Üretici ve Madencilere Müjde
Yöneticiler cevap istiyorum : Bu madenlerin yerlerini nerden ögrenicezzz ??? Herhalde bütün yeraltını didik didik aramamızı beklemiyorsunuzdur...

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Burdan şu sonuç çıktı yönetimin ağzıyla ejderha yakalasa gene yaranamaz gene yaranamaz
- Gkbxxtalat
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği
İkv oyuncularının istekleri doğrultusunda bütün madenlerin dengeli ve adaletli dağılımlarını sağlamak amacıyla sayıları 4 katına çıkarıldı. Oyundaki ekonomik dengeleri korumak amacıyla yenilenme süreleri ise, gene 4 kat arttırıldı. 40-49 seviye arası madenlerin sayıları ise 8 katına çıkarılırken, yenilenme süreleri, gene 4 kat arttırıldı. Artık tek madenin başında birçok kişinin yarışa tutuşması yerine, maden bulmak için dolaşmak daha avantajlı hale geldi.
buda demek oluyorki :
2 iridyum madeni = 16 iridyum madeni
4 menekse madeni = 16 menekse madeni
20 dk da normalde 16 iridyum cekemezsin ama sansın güzelse ve maratonlarin ayagındaysa gez vatandaş gezzz
sağda solda önünde arkanda gördügün madeni çek ne kadar çekersen o kadar avantajli
sizcede öyle degilmi ?
buda demek oluyorki :
20 dk da normalde 16 iridyum cekemezsin ama sansın güzelse ve maratonlarin ayagındaysa gez vatandaş gezzz
sağda solda önünde arkanda gördügün madeni çek ne kadar çekersen o kadar avantajli
sizcede öyle degilmi ?
XxByMeRLiNxX
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

- Lonca: BSG
Heyecan ve ekşın dolu bir arayış bizleri beklemekteaBreLLia yazdı:Yöneticiler cevap istiyorum : Bu madenlerin yerlerini nerden ögrenicezzz ??? Herhalde bütün yeraltını didik didik aramamızı beklemiyorsunuzdur...
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Gkbxxtalat yazdı:İkv oyuncularının istekleri doğrultusunda bütün madenlerin dengeli ve adaletli dağılımlarını sağlamak amacıyla sayıları 4 katına çıkarıldı. Oyundaki ekonomik dengeleri korumak amacıyla yenilenme süreleri ise, gene 4 kat arttırıldı. 40-49 seviye arası madenlerin sayıları ise 8 katına çıkarılırken, yenilenme süreleri, gene 4 kat arttırıldı. Artık tek madenin başında birçok kişinin yarışa tutuşması yerine, maden bulmak için dolaşmak daha avantajlı hale geldi.
buda demek oluyorki :
20 dk da normalde 16 iridyum cekemezsin ama sansın güzelse ve maratonlarin ayagındaysa gez vatandaş gezzz![]()
sizcede öyle degilmi ?

HaydaaaDoNotDisturb yazdı:Heyecan ve ekşın dolu bir arayış bizleri beklemekteaBreLLia yazdı:Yöneticiler cevap istiyorum : Bu madenlerin yerlerini nerden ögrenicezzz ??? Herhalde bütün yeraltını didik didik aramamızı beklemiyorsunuzdur...![]()

- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
Enderxangel yazdı:BRAVO !!
/ALKIŞ
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
Gkbxxtalat yazdı:İkv oyuncularının istekleri doğrultusunda bütün madenlerin dengeli ve adaletli dağılımlarını sağlamak amacıyla sayıları 4 katına çıkarıldı. Oyundaki ekonomik dengeleri korumak amacıyla yenilenme süreleri ise, gene 4 kat arttırıldı. 40-49 seviye arası madenlerin sayıları ise 8 katına çıkarılırken, yenilenme süreleri, gene 4 kat arttırıldı. Artık tek madenin başında birçok kişinin yarışa tutuşması yerine, maden bulmak için dolaşmak daha avantajlı hale geldi.
buda demek oluyorki :
20 dk da normalde 16 iridyum cekemezsin ama sansın güzelse ve maratonlarin ayagındaysa gez vatandaş gezzz![]()
sizcede öyle degilmi ?
Tek akıllı sen misin,diğerleri de antilop içecek maraton ayağı takıp koşacak bütün gün.En sonunda oturmak zorunda kalacaksın
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

- Lonca: BSG
Önüm Arkam Sağım Solum SOBEE
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Sen öyle uma durTATLISU yazdı:[b[ Umarım madenlerle ilgili sorununuz kalmamıştır[/b]
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet