TTNET Tek Şifre'de sorun yaşayanlar hk.
- MicRobioLoqisT
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: TTNET Tek Şifre'de sorun yaşayanlar hk.
Ya arkadaslar Ben Mıcrosoftxxx carıma gıremıorum bu lanet sey yuzunden sıfreyı deıstırdım gene gırmıor 2 ayLık pLus yukLu 3 adet car ıcnde Lutfen yardım edn....!!!!!
IıIGaRGaMeLIıI FoReVeRxALoNe METANFETAMİN METAMFETAMIN MeTaMFeTaMiN
HAY BUNE ŞİFREYİ DEĞİŞTİRDİM GENEDE GİRMİYOR ÇARA İÇİNDE 3 ÇAR VAR PLUS VAR LANET OLSUN BÖYLE ŞEYE.
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
aga benim 2 arkadaşımda ınternet uyelıklerını kapattırdılar ve ınternet kafeden oynuyorlar.onların adsl numarası yok ! ustelık karakter aktarım haklarıda bıtmıs durumda.
benım hesabımda ıse 3 aylık plus yuklu ve ben bu plusu gecen hafta yukledım,ve adsl numaramı gırmek ıcın ttnet tek sıfreye gırebılmem gerekıyor,hesabım aktıflestıgı halde ttnet tek sıfreye gırmıyor.
benım hesabımda ıse 3 aylık plus yuklu ve ben bu plusu gecen hafta yukledım,ve adsl numaramı gırmek ıcın ttnet tek sıfreye gırebılmem gerekıyor,hesabım aktıflestıgı halde ttnet tek sıfreye gırmıyor.
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ya şifremi unuttum dediğimde sol alt taraftan üye girişine tıklıyorum,mevcut hesap adı ve şifremle siteye giriş yapabiliyorum :S Üyelik hakkında bölümünde yararlanabileceğim hizmetlerde İKV yoktu.Kullanıcı bilgilerimi güncelleyerek adsl hesap adı ve şifremi girmem gerekiyormuş ve bende girdim.
TTNET Tek Şifre kullanıcı adı (e-posta adresiniz) ve şifrenizle giriş yapabileceğiniz hizmetler:
•TTNET Online İşlem Merkezi
•TTNET Müzik
•TTNET Oyun
•TTNET E-Fatura
•TTNET ADSL Kota Sorgulama
•TTNET İşyerim Logo Start
•TTNET İşyerim Hukuk Paketi
•TTNET Güvenlik
•TTNET Aile Koruma Şifresi
•TTNET Hesap Defterim
•I Can Football
•İstanbul Kıyamet Vakti
diyor.Tekrar oyuna girmeyi denediğimde giremiyorum :S Yeter artık bir el atın şu duruma ya
TTNET Tek Şifre kullanıcı adı (e-posta adresiniz) ve şifrenizle giriş yapabileceğiniz hizmetler:
•TTNET Müzik
•TTNET Oyun
•TTNET E-Fatura
•TTNET Güvenlik
•TTNET Hesap Defterim
•I Can Football
•İstanbul Kıyamet Vakti
diyor.Tekrar oyuna girmeyi denediğimde giremiyorum :S Yeter artık bir el atın şu duruma ya
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Bence biran önce çözülmesi gereken bir durum anlamadığım birşey herzaman aksaklıkmı çıkar :S .
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
ben bedava ttnet üyeliği aldım nasıl olcak o adsl numarası filan :S hay ben böyle işin.
bilinmez yazdı:ben bedava ttnet üyeliği aldım nasıl olcak o adsl numarası filan :S hay ben böyle işin.
Comader yazdı:Ya şifremi unuttum dediğimde sol alt taraftan üye girişine tıklıyorum,mevcut hesap adı ve şifremle siteye giriş yapabiliyorum :S Üyelik hakkında bölümünde yararlanabileceğim hizmetlerde İKV yoktu.Kullanıcı bilgilerimi güncelleyerek adsl hesap adı ve şifremi girmem gerekiyormuş ve bende girdim.
•TTNET Müzik
•TTNET Oyun
•TTNET E-Fatura
•TTNET Güvenlik
•TTNET Hesap Defterim
•I Can Football
•İstanbul Kıyamet Vakti
Benm çarımın aktarımı Bİtti + ŞAHeser + 400 m param vardı Ne olacak peki okadar verdiğim emeğe ?
- HorribLestyLe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
AdsL nomu ve şifremi gunceLLedm oyuna gırış yaptım hesabınız bLokLanmış diyoR biLgisi oLan vaR mı ?
Lilreb
- Suikastxseyhtan
- Acemi Savaşçı
Eleştirmeyelim diyoruz ama yönetimi eleştirmemekte elde değil.Şuraya bir açıklama yapmak zor değil sanırım.Ttnet te konu ile ilgili birimlerle iletişime geçtinizmi,geçtiyseniz bir açıklama yapmanız verdikleri yanıtı bize belirtmeniz hoş olurdu.En azından siz yönetiminde bu konuda mağdur olan,çarlarına erişemeyen ben ve benim gibi birçok arkadaşlarımız için birşeyler yaptığınızı görebilirdik.Şifre değiştirdim hesabınız aktif diyor fakat düzelmedi.Ttnet müşteri hizmetlerini aradım bilgileri verdim tekrar size dönüş yapacağız dediler dündan bu yana dönüşte yapmadılar.Başka ne yapmamız gerekiyor?
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Depo Karakterimin Kayıtlı Olduğu E-mail Servisi Kapandı Bu Sebepten Ulaşamıyorum .. Başka Bir Türlüde Bulma İhtimalim Yok Sanırım Acil Çözüm Bulunsa İyi Olur ! Windows Mail Adreslerini Kapattıysa Biz Ne Yapalım ? :)

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN