Teşekkür ederim arkadaşlar....
Bu arada bu konum sancak sunucusu genel iletişiminde idi buraya nasıl geldi anlamadım
3d max...Çalışmalar..!
-
- İri Fare Avcısı
-
- İri Fare Avcısı
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Re: 3d max...Çalışmalar..!
Bende ki programdan bu çıktı...Resmi biraz daha canlı gösteriyor.Senin programı indirecektim ona ömür yetmez
14 Part felan
;

Göster
Sanalkorkun yazdı:Bende ki programdan bu çıktı...Resmi biraz daha canlı gösteriyor.Senin programı indirecektim ona ömür yetmez14 Part felan
;
Resim 10 numara gözüküyor
-
- İri Fare Avcısı
Photoshop CS2 forumda aldı başını gidiyor buda benim çalışmam.... Bakalım beğenecekmisiniz

( Bu arada bilgisi olan varmı acaba, benim bu konum Sancak Sunucusu Genel Sohbetten buraya nasıl geldi? )

( Bu arada bilgisi olan varmı acaba, benim bu konum Sancak Sunucusu Genel Sohbetten buraya nasıl geldi? )
- lebronitron
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
JouRney yazdı:Çok güzel çalışmalar, hepsi birbirinden güzel.
Ellerine sağlık, emeğe saygı . . .
XxMaRSxX - xxMARSxx - Themars
Forum denetmeni konuyu taşımış.Pirsultanx yazdı:Photoshop CS2 forumda aldı başını gidiyor buda benim çalışmam.... Bakalım beğenecekmisiniz
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Süperler... :arrow: Devamını bekliyoruz...Pirsultanx yazdı:Photoshop CS2 forumda aldı başını gidiyor buda benim çalışmam.... Bakalım beğenecekmisiniz
Göster