Beyaz Köşk | Lodos Meteor-Sivri-Eminönü Baskınları
Re: Beyaz Köşk | Lodos Meteor-Sivri-Eminönü Baskınları
bu olaylar her gün gerçekleşiyor ve bence ismet kesilmesi bile burya konsa lodoslar gereksiz derler lodoslr bunları yapıp koyuyorlar gereksiz olmuyor bana klırsa handanı kesipte koyarsanız daha ilgi çeker ve gerçekten elinize sağlık denir
- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
21 yaşındasın demek madem babanın holdingi var gidip çalışsana yatalak gibi oyundan başka hiçbişey yapmıon.Benim babamın holdingi olsaydı gider çalışırdım kazandığım paraylada gezerdim tozardım kafama göre takılırdım bütün gün oyun başında koca karı gibi çene yapmazdım.Reelde yanıma yaklaşamazsın dion sen kimsin anasını satayım :lol: seni gebertirim o paralarıda kıvıra kıvıra.. anladın hani 
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
Kurtlar Vadisi GençliğiCarismatixlyder yazdı:21 yaşındasın demek madem babanın holdingi var gidip çalışsana yatalak gibi oyundan başka hiçbişey yapmıon.Benim babamın holdingi olsaydı gider çalışırdım kazandığım paraylada gezerdim tozardım kafama göre takılırdım bütün gün oyun başında koca karı gibi çene yapmazdım.Reelde yanıma yaklaşamazsın dion sen kimsin anasını satayım :lol: seni gebertirim o paralarıda kıvıra kıvıra.. anladın hani

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı
Çok konuşuyon ama bi b*k bildiğin yok 
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Yavaşş!!!Carismatixlyder yazdı:Çok konuşuyon ama bi b*k bildiğin yok

Gizlenmiş İçerikGöster
●●●●Hayatta En İyi Bildiğin Şeyler Bile Bazen Yanlış Çıkabilir●●●●

bunu 1 kere kurtlar vadisi izlediğini görmedim üstelik filmleri 7 den 70 e her yaş izler bende arada izlerim başkasının izlemesi sana kalmış bişe değil çizgi film izlerim sanamı sorucam 
Arzlar Yeter!!!
Sizden Yorum Beklemiyoruz.
Daha Fazla Yorum ATmayın Attığınız Mesajlar Forumu Kirletio.
Sizden Yorum Beklemiyoruz.
Daha Fazla Yorum ATmayın Attığınız Mesajlar Forumu Kirletio.

Gizlenmiş İçerikGöster
●●●●Hayatta En İyi Bildiğin Şeyler Bile Bazen Yanlış Çıkabilir●●●●

bunlar forumu kirletmez konuyu kirletir veya asil hale getirir örneğin 1 arzın bu sayfaya yorum yapması gibi 
üstelik kirlilik konu açmaktır konuya mesaj yazmak değil
birde baby Allah aşkına de sen ne zmndr adamsn oyunda sözün geçior ?plus alıp adam olma vakti geçti artık şaheser yapıp adam oluyorlar ama birilerini hedef alsın die ddim yoksa adamlık itemde değil kişilikte adam olup burda arzlara hakaret yeri tutan şeyler yapıpta yorum istememek te doğal bir lodosa göre bence bu konular kilit olmalı çünkü yakında öyle konular açılacak ki siz bile tebrik ediceksiniz
üstelik kirlilik konu açmaktır konuya mesaj yazmak değil
birde baby Allah aşkına de sen ne zmndr adamsn oyunda sözün geçior ?plus alıp adam olma vakti geçti artık şaheser yapıp adam oluyorlar ama birilerini hedef alsın die ddim yoksa adamlık itemde değil kişilikte adam olup burda arzlara hakaret yeri tutan şeyler yapıpta yorum istememek te doğal bir lodosa göre bence bu konular kilit olmalı çünkü yakında öyle konular açılacak ki siz bile tebrik ediceksiniz
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
s.a öncelikle hic yorum yapmayı dusunmuyordum,bu ilk ve son yorumum olsun...
Lodoslar bizde toplanıp sancak basmayı kale basmayı bılırız bız sızın gıbı 50 defa gıdıp amacımızı yarım bırakarak geri donmeyız biz gittikmi sonuclu donerız buda bizim farkımız...
meteor sancağınıza bakıorumda 40 lwl üstü lodos göremiyorum gecenlerde gaza geldik sancagınızı aldık bızım havamız sadece o sancak da sıkışmış insanlara biz foto alıp koymasını bılmıyormuyuz bılıyoruz ama bız o anki duyguyu orda olanların bilmesini isteriz neyse iyi formlar ilk ve son yorumum tartışcak adam varsa msn bulur yada birinden telimi bulur yada manisa somadayım buyurrur gelir...
Lodoslar bizde toplanıp sancak basmayı kale basmayı bılırız bız sızın gıbı 50 defa gıdıp amacımızı yarım bırakarak geri donmeyız biz gittikmi sonuclu donerız buda bizim farkımız...
meteor sancağınıza bakıorumda 40 lwl üstü lodos göremiyorum gecenlerde gaza geldik sancagınızı aldık bızım havamız sadece o sancak da sıkışmış insanlara biz foto alıp koymasını bılmıyormuyuz bılıyoruz ama bız o anki duyguyu orda olanların bilmesini isteriz neyse iyi formlar ilk ve son yorumum tartışcak adam varsa msn bulur yada birinden telimi bulur yada manisa somadayım buyurrur gelir...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Bu sıpa harbi adam olmaz
hala daha yüzsüz şekilde konuşuyor . Sen kimsinki seviyeden bahsediyorsun velet
Ne olduğu belirsiz kişiliksiz diyelim sana kısaca
. Oyunda gördüğün savunmasız kişiler üzerinden film çeviren kişiliksiz sen kimsinde nezaman sen oldun
Büyük kayaya tosladığını anladığı anda reelde olmayan sadece kendi hayal dünyası içinde bir kaç karakter ve hayali şirket kurarak bu benim diye söylenen velet
Buraya yazdığı yorumların googleda aratarak ordan burdan çalarak yorum yapan armut sapı sen kimsin . Sen kimsin söyliyim aciz şekilde son çırpınışlarını veren sazandan başkası değilsin
Adını ben koyuyorum bundan sonraki adın Lütfiye .
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT