SİZCE BU ÖNERİMİ ?
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SİZCE BU ÖNERİMİ ?
1 değil 2 pençe ile üretiliyor demişsin,oyunun hangi döneminde 1 pençe ile şaheser üretildi?
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
Amisosgame demiş ki Kadimi ilk kesen grupta Masumprens var hatta ilk şaheseride o üretti.Bende dedim ki kadimi ilk kesen grupta Masum yok ama ilk kesen gruptakilerin kadim pençelerini birbirlerine vermemesi sebebiyle ilk şaheseri Masum üretmiştir.GodfreyxSpider07 yazdı:1 değil 2 pençe ile üretiliyor demişsin,oyunun hangi döneminde 1 pençe ile şaheser üretildi?
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
İlk kadim pençeleri gerek satın,gerek arkadaşlarından alan Masumprens 4 şaheserin de(Ecel Getiren,Latif,Ejder Asa,Ashab-ı Kehf) ilk sahibidir.
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
GodfreyxSpider07 yazdı:İlk kadim pençeleri gerek satın,gerek arkadaşlarından alan Masumprens 4 şaheserin de(Ecel Getiren,Latif,Ejder Asa,Ashab-ı Kehf) ilk sahibidir.
Tamam da bunu inkar eden yok zaten.Benim Amisosgame e verdiğim cevap Masumun kadimi ilk kesen grupta olmadığıdır.Biz kadimi ilk kestiğimizde bende Ecel Getiren ve Ejder Asa malzemelerinin tam olmasına rağmen grubumdaki diğer arkdaşların Kadim pençelerini satmaları veya kendileri üretmek istemeleri sebebiyle ben üretememiştim.Sonuçta herkes Team loncası gibi bütün itemlerini gözü kapalı vermiyor.
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
Haklısın her loncada o yardımlaşma yok 
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
O zaman o görev grubunda biz 4 kişi olsaydık inan bana Buğra sahibi olucaktı ilk şaheserlerin(ejder ecel)GodfreyxSpider07 yazdı:İlk kadim pençeleri gerek satın,gerek arkadaşlarından alan Masumprens 4 şaheserin de(Ecel Getiren,Latif,Ejder Asa,Ashab-ı Kehf) ilk sahibidir.
Malesef o ara oyuna yeni başladığım sıralardı
Zira yanlış hatırlamıyosam Buğranın madenleri hazırdı Kadim geldiğinde

Gocuman
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
Ender -cakdı lı cümle kurmak bildiğin gibi birşeyler değiştirmiyor,o zaman ben ilk Karakürk kesen grupta olsam ilk Zincir Merlin asa bende olacakdı 
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
Enderim sağol ama siz verseniz bile ben almazdım o pençeyi.Sonuçta herkesin emeğinin karşılığı o.Enderxangel yazdı:O zaman o görev grubunda biz 4 kişi olsaydık inan bana Buğra sahibi olucaktı ilk şaheserlerin(ejder ecel)GodfreyxSpider07 yazdı:İlk kadim pençeleri gerek satın,gerek arkadaşlarından alan Masumprens 4 şaheserin de(Ecel Getiren,Latif,Ejder Asa,Ashab-ı Kehf) ilk sahibidir.
Malesef o ara oyuna yeni başladığım sıralardı
Zira yanlış hatırlamıyosam Buğranın madenleri hazırdı Kadim geldiğinde
Bu arada Sercan sen ilk karakürk kesen grupta yoktun ama ben İlk Kadim kesen grupta vardım.O yüzden -cakdı kullanmamamız gibi 'olsaydım' da kullanmamalıyız.
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
Örnek verdim misalen,Enderin dediğine karşılık.
Şöyle düzelteyim anlamadıysan,ilk garr kesen grupta olsaydım ilk iksirler bende olurdu
Şöyle düzelteyim anlamadıysan,ilk garr kesen grupta olsaydım ilk iksirler bende olurdu
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
Yoo demek istediğini anladım ben yinede belirtmek istedim.
Misalen sen ilk garr kesen grupta da yoktun.
Misalen sen ilk garr kesen grupta da yoktun.