IIEsatII _ Esatbey [Veda ]

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
AvsaRIII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: IIEsatII _ Esatbey [Veda ]

Mesaj gönderen AvsaRIII »

Cin0 yazdı:
HerseyibiLen yazdı:
Cin0 yazdı:
Esat yazdı:SevqiLi ArkadaşLarım TT AdayLarı.. Diorumki Boş Yere Sus Yedimm. Sus OLayı HaLen Devam EdiyoR Ve DeLirmek Üzereyim.. Lütfen Biri İrtibata Geçsin Bu Destekten Kim İlgiLeniyoRsa !
EsaT kaRdeşim,

Aynı oLay benimde Üstümde Şuan. Oyuna BaşLadığım günden beRi (3.5 yıL) Ne bi ceza Ne biR sus yemiŞim. Ama az Önce Oyuna giRince kaRekteRLerimin SusTuRuLduğunu göRdüm GeReken biLgiLeRi maiLe biLdiReceğim BakaLım ne diyecekLer. AyRıca Ceza eğeR geçmicekse veRdiğim o pLus paRası haRam oLsun. paRayı yeRden topLamıyoRuz iLgiLenen biRİ yokmu ? BeLLiki iLgiLenmiyoRLarki sana cevap veRmiyoRLar. HaTanın Düzenmesi TemennisiyLe...

İyi foRumLar ..
Şu TÜRKÇE'yi bi düzgün kullanırsanız derdinizi anlicazda...
Muhammed Kes sesini. öyLe o*Sp*Lar gibi KimLiğini gizLeYeRek İfTira aTmak Top'LaRa yakısıR sende toP oLduğuna göRe soRun yok.

Harun Buyur Ben burdayımda sen bilip bilmeden konuşuyosun senle bi reelde görüşekte yüzüme karşı söyle bu lafları olmadı ben ugrarım dükkanınıza alırım ordan seni..bu lafın karşılıgını agir ödicen harun biliyosun
Avsarbey - > Rraphael <

YaKaMoZ
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GoodfatheR »

SeLamLaR ,

Bu nediR ? yahu , biR sus yüzünden oyun mu bıRakıLıRmış Esat'm ? Biz heR zoRLuğa göğüs geReLim deRken sen biR sus için bizLeRi bıRakıp gidiyosun , bu sustuRma cezası önceki şikayetLeRden kaynakLanıyo oLabiLiR , Sadece o güne mahsus değiLdiR eminim ki , ama yönetimin ayıbı vaRsada bıRak o ayıb onLaRLa kaLsın 3gün geLiR geçeR ,biRaz uzak kaLmış oLuRsun oyundan hem bu sebeb iLe ancak oyunu bıRakmakta neyin nesiymiş ? Konunun daha fazLa uzamamasını istiyoRum , oyunu bıRakma kaRaRınıda tekRaR bi düşün deRim , Seni seven çok insan vaR bu oyunda ;)
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kullanıcı avatarı
Oscar
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Oscar »

Her İnsan qbi Oyunu Bırakıp. Haftaya qiren KişiLer DeqiLim.. Yorum Yazdığınız İçin Eyw. Ama Benim Şerefim Var Gururum.. Var Oyuna Dönmek Yoq. IIEsatII Esatbey"i Oyunda qörürseniz.. BiLki Ben En Adi Şerefsizim.. ALLaha Emanet OLun
Kullanıcı avatarı
Oscar
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Oscar »

GoodfatheR yazdı:SeLamLaR ,

Bu nediR ? yahu , biR sus yüzünden oyun mu bıRakıLıRmış Esat'm ? Biz heR zoRLuğa göğüs geReLim deRken sen biR sus için bizLeRi bıRakıp gidiyosun , bu sustuRma cezası önceki şikayetLeRden kaynakLanıyo oLabiLiR , Sadece o güne mahsus değiLdiR eminim ki , ama yönetimin ayıbı vaRsada bıRak o ayıb onLaRLa kaLsın 3gün geLiR geçeR ,biRaz uzak kaLmış oLuRsun oyundan hem bu sebeb iLe ancak oyunu bıRakmakta neyin nesiymiş ? Konunun daha fazLa uzamamasını istiyoRum , oyunu bıRakma kaRaRınıda tekRaR bi düşün deRim , Seni seven çok insan vaR bu oyunda ;)

ALi Dediqin Gbi o AyıpLar OnLara KaLsın. Çok SinirLendim.. Ondan KaynankLanmış OLabilir. Sinirimden. 1 Ay Sonra . ALLah Nasip Ederse 300bin KpyLe Oyundayım :P
Kullanıcı avatarı
eraxkaya
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen eraxkaya »

Esat kardesım veda etmeden nereye gıdıorsun hele .....

Eray KAYA

RuHlEsReDdEvİl
IIeRaXkaYaII(Yakamozxerax)
Ruhlessxerax
TooNYuKuK
ıCeHeaRT
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart

Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası

Since 1071