Neden biz ?Staffers yazdı:Merhaba ;
2 Yıldır bu oyunu oynamaktayım , fakat 6 ay oyuna ara verdim.
Oyuna yeniden döndüm 0'dan başladım oyuna . Sancakta başlamaya karar verdim, sizin loncanızı gördüm ve başvurmak istedim
Eğer imkanlarınız el veriyorsa loncanıza girmek istiyorum ,
Photoshop Vs vs Grafik Programlarıyla ilgileniyorum , lonca logo site vs vs. işlerinede bakabilirm , Büyücü Sınıfını Çok İyi Biliyorum . 2 Yıldır Büyücü Oynadım ,
İnşallah Loncaya Kabul Edersiniz ..
TEŞEKKÜRLER
**Ayyıldız Loncası***
- Ayyildizcabbar
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: **Ayyıldız Loncası***
AteşCaBBaR
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Lonca: DeVa
Ayyildizcabbar yazdı:Neden biz ?Staffers yazdı:Merhaba ;
Oyuna yeniden döndüm 0'dan başladım oyuna . Sancakta başlamaya karar verdim, sizin loncanızı gördüm ve başvurmak istedim
Photoshop Vs vs Grafik Programlarıyla ilgileniyorum , lonca logo site vs vs. işlerinede bakabilirm , Büyücü Sınıfını Çok İyi Biliyorum . 2 Yıldır Büyücü Oynadım ,
TEŞEKKÜRLER
Sancakta dönmek istedim oyuna gözüme sizin loncanız çarptı , Lonca adınıda beğendiğim için sizin loncaya başvurmak istedim .Legendxdalgac yazdı:Ayyildizcabbar yazdı:Neden biz ?Staffers yazdı:Merhaba ;
TEŞEKKÜRLER
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
char adını verde öyle konuş.sancakikv yazdı:Yalanmi hepiniz dağildiniz gittiniz üç beş çapulcu kaldiniz qq ipneleri
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Lonca: DeVa
Kardeşim Plomoliğe girmene gerek yok ''sancakikv'' ile.Son Zamanlarında Alemin Derdi Olmuşuz hani bunun nedinini söylemek pek istemezdim ama demekki zamanında iyi koymuşuz
.Kuyruk acısı Olan gelip konusuyor burda cevap vermeye gerek yok
BiLmediğim bi sebepten doLayı iLk bLok'umu Yedim ne kadar sürer :?
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Soru: Karakterim ceza almış. Nasıl bilgi alabilirim?Kurtxbaba yazdı:BiLmediğim bi sebepten doLayı iLk bLok'umu Yedim ne kadar sürer :?
Cevap: Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; İKV Destek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
Koray YAR
Hellriders yazdı:Soru: Karakterim ceza almış. Nasıl bilgi alabilirim?Kurtxbaba yazdı:BiLmediğim bi sebepten doLayı iLk bLok'umu Yedim ne kadar sürer :?
Cevap: Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; İKV Destek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
Tamam destek cevap attı ama ne kadar olduğu yazmıyo tekrar desteğe başvurdum sağolun..
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
bende msesaj attım bugun cevap gelmedi 3 güne açılır diyolarKurtxbaba yazdı:Hellriders yazdı:Soru: Karakterim ceza almış. Nasıl bilgi alabilirim?Kurtxbaba yazdı:BiLmediğim bi sebepten doLayı iLk bLok'umu Yedim ne kadar sürer :?
Tamam destek cevap attı ama ne kadar olduğu yazmıyo tekrar desteğe başvurdum sağolun..
AyyıLdızxEhveN [Ejder Asa]
Kurtxbaba [Ecel Getiren]
Şifababa
Kurtxbaba [Ecel Getiren]
Şifababa
hayırlı olsun yeni loncanız başarılar dilerimm