Not: En azından benim gördüklerim/bildiklerim bunlar eminimki başka kişilerde vardır...
48 LVL ÇARIMLA VS ATTIN KAPANAN VE ÇALINAN ÇARLARIM YOKKEN ÖYLESİNEYDİ BAYA CİDDİYE ALMIŞSIN ESKİ LERİN ŞAVASI ŞERRRUHHH
ve burdaki yazdığın İSİMLERİN % 80 IYLA VS YAPTIM YENDİM..
HER İDDAASINA GİRERİM BU YAZDIĞIN İSİMLERDE BENİ SÖYLER . . BLACKTHRİNEDE RELAX DER SÜVEYDADA RELAX DER KARAKULEDE
BANA MAÇA X KIZI YAZMIŞSIN
PARASINA ATTIK 5-1
CHEMBERSLE ATTIM KARDEŞİMMİŞ ATAN DEDİ 5*0 YENDİM
övüncek OLSAM YAŞIN KADAR ADAM KESTİM SADECE SUS OYUNUNA BAK YAZDIĞIN İSİMLERin bazıları ABİ BÜYÜCÜ NASIL KULLANILIR DİYODU VE ÇOĞUDA KABUL EDER KENDİNDEN İYİ OLDUĞUMU (GENEL KONUŞMADIM ATTIĞIM HAVADA YOK SADECE BUNA ÇOK YÜZ VERİLMİŞ chembers bunu 5*0 yendi hala oyunda oynuyor hırsızlıgı ortaya çıktı hala oynuyor )
bana laf attıgı için yazdım bunları
iyi forumlar
Sen boş adamsın,lafarında boş !
Bilginin olmadıgı konularda fikrinde olmasın Chembers beni Asla 5,0 gibi bir skorla yenmedi bu senin palavralarından sadece biri ! Eğer yenseydi ben senin gibi saklamak yerine açık açık söyleyebilirdim bir sanal ortam içerisinde oldugumuzun gayet farkındayım.
Hırsızlıgı ortaya cıktı diyorsun Ne hırsızlıgımı görmüşsün ki ortaya çıkacak ? herkesi neden kendinle karıştırıyorsun sen embesil varlık.Recep kardeşimin,ufak kardeşinin yaptıgı masum bir hatayı benim üzerime devretmek anca senin gibi aciz insanlara düşer.Sen değilmiydin bana yalvarıp yardım bekleyen ? Sen değilmiydin bana V.s atalım erkeksen 10m koyuyorum ortaya diyipte yenildikten sonra ben Relax daha sonra halladeriz parayı şimdi param yok diyen ?
Şimdi karşıma geçip böylesine nankör,böylesine namertce konuşmayı kendine yakıştırmışsan sen, Benim sana diyecek pek lafım yok!
Eğer temiz insan olsaydın şuan kurdugun karakter ile oyunda olurdun.Nasıl insan oldugun Banlanan/Bloke edilen charlarından belli. IIxŞeRRuHxIIolayına gelince tekrar açıklıyorum,
Recep kardeşim çalışıyor ve karakterini kardeşi Mehmet'e devrediyor ve sadece maden çekmesi için uyarıyor bizzat bende gerekli uyarıları yapıyorum.Lakin yaşının küçük olması ve oyun ortamına tam alışamadıgı için sürekli bir arkadaş/kanka arama derdinde.Bizim Arkadaş ortamımızı bildigi ve bizden gördügü şekilde kendi arakdaş ortamını kurmak istedigi için bazı girişimlerde bulunmuş. Tamam birilerinden Şifre istemiş bu bir gercek fakat kötü bir niyeti olmadıgına ben kefilim.
Biz aramızda şifre derdi barındırmıyoruz isteyen istedigi karaktere rahatca girdigi için, arkadaş kavramını iyi bildigimiz için güven ve dostluk kavramlarının gerektirdigi gibi"kimin eli,kimin cebinde" denilecek şekilde karakterleri ORTAK kullanıyoruz oda bizim gibi bir olaya girişmiş fakat yanlış kişiler ile denemiş.
Bir şahıstan"kanka olalım mı " cümlesini duydugumuzda karşıdakinin yaşının küçük oldugunu anlamamız gerekir. "sen bana şifreni ver,bende sana vereyim"Görüldügü üzere kendiside şifre verecegini söylemiş.Bunu yanlış anlayarak Hırsız gibi ağır bir itamda bulunanları şiddetle kınıyorum.
Böyle saçma sapan konuları kullanarak prim yapmaya çalışan kişiden ne beklenir ki ? Herhangi bir derdi olan oyun içerisinde /fŞeRRuh ile bana ulaşabilir ve Gerekli çözümleri/açıklamaları ben bizzat yaparım.
ESKİ LERİN ŞAVASI ŞERRRUHHH
Bunu demendeki amac sadece Neler yapabilecegimi bilmendir.Sende biliyorsun ki ben asla o tür insanların arasında olmadım/olmayacagım...
İyide Şerruh efendi her öyle diyen çocuk olsaydı Meran sunucusunda zaten hırsızlık olmazdı. Bugün forumda aç oku bakalım çarım çalındı konularını, bir sor nasıl çalmışlar ? Şimdi sana hırsız gibi bir itham'da bulunmayacağım ama bilmem kimin kardeşinin bilmem nesi hırsızlık yapmaya kalkıyorsa, ve sende üstüne hala kılıf giydirme çabasında isen bence relax'a değil sana söylenecek laf yok. :geek:
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Tryagain yazdı:İyide Şerruh efendi her öyle diyen çocuk olsaydı Meran sunucusunda zaten hırsızlık olmazdı. Bugün forumda aç oku bakalım çarım çalındı konularını, bir sor nasıl çalmışlar ? Şimdi sana hırsız gibi bir itham'da bulunmayacağım ama bilmem kimin kardeşinin bilmem nesi hırsızlık yapmaya kalkıyorsa, ve sende üstüne hala kılıf giydirme çabasında isen bence relax'a değil sana söylenecek laf yok. :geek:
Tamam birilerinden Şifre istemiş bu bir gercek fakat kötü bir niyeti olmadıgına ben kefilim.
Bumu kılıf giydirme çabası ?
Bütün bunlar sadece bir olasılık diye düşünen bir insanın Forumda Hırsız gibi ağır bir itamda bulunarak Konu açması sadece densizliktir.Bu konu burda kapansın sorunu olan beni bulsun!
Meran gibi her item yapıpta en iyiyim diyen çaylak dolu bir sunucuda en iyi asla olmaz.5 ellik vs.yi 3 saatte bitireceksem hiç yapmam daha iyi.Bahane...Hata ettim en iyiyim demekle.Gerçi kim demedi ki?En KÖTÜYÜM
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
SIRALAMA DERSEN CHEMBERS VE BEN 1. LİĞE OYNARIZ KORKUSUZ LA KUTUPLARDA BRONZA OYNAR
AMA BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA BU 4 Ü HARİCİ ni ya oyunda görmemişimdir . . yada keşfedememişimdir.benim bildiğim bu 4 Lü en ii
ßaşkada büyücü tanımam benim FİKRİMDİR BU !! İYİ FORUMLAR
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Hangi Relaxefendy ? Kimleri Yenmiş V.s'de ? veya hangi Grupla hangi Boss'u kesmiş ? Uyanın artık Rüyadan !
Reklam Kokan Hareketler Bunlar !
o Relax a terlenen dalalylama Ebuhan ı yenebilen sayılı kişilerden Relax.. Oyunu uzun zamandır oynuomuşsun ama deliklerin tıkalı oynuomuşsun duymuomusun.. görmüomusun ..
Relaxefndy ile bi çıkarım yok ben TSKxsubay oyunlada 1 senedir alakam yok ben bildiğimi söleriMMmm.
valla doğrusunu sölemek gerekirse eskiden bu ferhatı hiç sevmezdim ama namussuz fena kullanırdı büyüyü şimdi ise üstünü tam ve yeterli bi şekilde dizemediğinden pek vs attığına tanık olmadım çarı toplar toplamaz ben iyiyim bilmem şöyleyim bilmem böyleyim diyenlere cevabını verceğinden eminim
teşekkürler :arrow: :arrow: :idea: :idea:
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Hangi Relaxefendy ? Kimleri Yenmiş V.s'de ? veya hangi Grupla hangi Boss'u kesmiş ? Uyanın artık Rüyadan !
Reklam Kokan Hareketler Bunlar !
o Relax a terlenen dalalylama Ebuhan ı yenebilen sayılı kişilerden Relax.. Oyunu uzun zamandır oynuomuşsun ama deliklerin tıkalı oynuomuşsun duymuomusun.. görmüomusun ..
Relaxefndy ile bi çıkarım yok ben TSKxsubay oyunlada 1 senedir alakam yok ben bildiğimi söleriMMmm.
tskxsubayla alakam yok ama...İLK DEFA KISKANMAYIP DOĞRU SÖYLEYEN BİRİSİN HELAL OLSUN SANA :idea: :arrow:
eywallah..
kıskanmak karşısındakini daha çok yüceltir.. kıskanmak acizlere yakışır..
:idea:
Bu konulardan en azından 100 tane açıldı ve hepside bu şekilde sonlandı...
Bir yazdıklarınıza bakın ne kadar utanç verici yahu...
Bence bu en iyi büyücüyü seçmek deil kavga etmek evet maksat bu..
Arkadaşlar en iyi büyücü,savaşçı,şifacı falan yoktur..
Vardır diyenler ise kendilerini kandırıyorlardır.
Atalarımız Akıl Akıldan üstündür demiş.
Bence çokta güzel demişler...
SIRALAMA DERSEN CHEMBERS VE BEN 1. LİĞE OYNARIZ KORKUSUZ LA KUTUPLARDA BRONZA OYNAR
AMA BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA BU 4 Ü HARİCİ ni ya oyunda görmemişimdir . . yada keşfedememişimdir.benim bildiğim bu 4 Lü en ii
ßaşkada büyücü tanımam benim FİKRİMDİR BU !! İYİ FORUMLAR
Hmm ferhatcıgım O Korkusuzzxbüyücü sakın ben olmayayım ?