Perfectr yazdı:Adı Soyadı :Mehmet Çetin
Referans :şuan da referans göstericeğim kimse yok ama olacak
Karakterler ve Bilgileri(Tecrübesi) :2 -3 yıldır oynuyorum
Niçin Fianna :ilk defa loncaya girmeye karar verdim sizi seçtim
Eksik bilgi oyunda herhangibir fiannaya ulaşıp karakter isimlerinizi yazarsanız seviriz . Askıda .
emrahbjk902040 yazdı:Adı Soyadı :Emrah Kavak Üniwerste Son sınıf Öğrencisiyim
Referans :Referans Gösterebilcek Arkadaşlarım Var Ama Onlarla konusmadığım için buraya yazamıoyorum
Karakterler ve Bilgileri(Tecrübesi) övüşçukrall 49 Turankartal 49 Tripkoliq 49 Oyun acıldığından bu yana oynuorum son 2 ay ara vermiştim Suan Geri Döndüm...
Niçin Fianna ynadığım oyunlarda Dostluk Arayan İnsanlardanım Ve bu Dostlukğun Fianna da olduğunu Gördüm Bu yuzden Loncaya katılmak istiorum...
Oyunda seni arıyorum bulamıyorum Oyunda görüşelim seninle ...
Ixxreisxxl yazdı:Adı Soyadı b]Adem Alikaya[/b]
Yaş b]17[/b]
Şehir b]Kırklareli/Lüleburgaz[/b]
Referans b]sLyVaINJRHUNDERT(Gencay),sLyVaINLambOfGod,hakankusay,Batuhankusayxarmy,ŞaNıŞeRş,Desıre,
Stallonexunruly,Adosisxunruly,Damz,Kankaxxburkan ve daha bir çok kişi [/b]
Karakterler ve Bilgileri(Tecrübesi) b]Royalxbaron (49),Ixreisxl (49),Ixreissxl(49),Dangerxkaptan (49)[/b]
Niçin Fianna b]Yakın arkadaşlarım bana bu loncayı tavsiye etti,lonca içi dostluk,kardeşlik ve birlik beni etkiledi...[/b]
Ruling yazdı:Adı Soyadı :Enes Canyurt
Referans :FianxNaRya
Karakterler ve Bilgileri(Tecrübesi) :ImSorryAbautYou-EnJoyTheLife-
İKV'yi günlük oynama zamanı :6-7
Niçin Fianna :Ne zmandan beri bi lonca üyesi olmak istiodum ama baktıgımda hiçbi lonca belli başlı bişi yoktu ama Fian loncasında öle deil toplatılar olsun herseyi olsun Fian olmak ayrıcalık
Enesin refaransı benımdır bilginize sayın lonca üyeleri ....
fianxaspendos bende loncaya katılmak istiyorum adımın fianxserseri olmasını diliyorum istersen tabii savaşı açacam sensen lonca başkanı veya tatanga sen :roll:
ad:melih can cevikol
referans:fianxserseri
günlük oynama saati :3-4 saat
neden fian:canım istiyo ve süper bir lonca olcağımıza iannıyorum yardım etmek istediğim anda ne ollursa gelirim gelmeye çalışırım
Ve fian loncası eminim tsk-royal loncasını geçer
ad:melih can
soyad:çevikol
referans:daha yeni duyudm loncayı ve diğer loncaları saten gördüm yardım sewrlik yok inşallah bu loncada olur
tecrübe:01.01.2010 dan beri oynuyorum büyücüüy güzel kasarıyorum ve ilk loncam hayırlı uğurlu olsun