Şifacıyı Anlama Rehberi

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Dilara01
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Şifacıyı Anlama Rehberi

Mesaj gönderen Dilara01 »

çok güzeldi zevkle okudum
Kullanıcı avatarı
Creedxejder
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Creedxejder »

Üstad sana bir şey danışacağım benim bir şifacım var 1736 iyileştirmeli gözlüğü yok ibni ^cevo asası var . Çara ashab basayım mı yoksa direk böyle çembere mi gireyim mev asa basayım diyorum ama bizim tılsım sunucusunda hidronun tanesi ni 30 a satıyorlar. Bi yardımcı olur musun ashab filan basayım mı direk çembere mi gireyim?
CreeDxUyKuSuzZz
Creedxredbull(^Latif)
CreeDxEjder
Creedxfunditores
Kullanıcı avatarı
reznov46
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen reznov46 »

Savaşçıyım ama her zaman şifacı karakterlere bir ilgim olmuştur belki savaşçıda herşeyin tadına vardıktan sonra şifacı açabilirim bu benim için yararlı bir yazı oldu.
-------Leviathen------
Kullanıcı avatarı
Holzinator
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos
Lonca: Pas

Mesaj gönderen Holzinator »

Şifacı yetenek dağılımı nasıl olmalı 1.Seviyeden itibaren.
Söz verip yapmamaktansa reddetmek daha iyidir. (Shane.R)
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Doktordoctor »

1aldandim1234 yazdı:Şifacı 49 seviyeden sonra tam bir fıyasko halını aldı ne yazıkkı sıfacılar artık can basmaktan baska bır haltta yaramıyor 39 sevıyenın kralı sıfacılar 49 un gelmezsı ıle adetta dıbe coktukler ve sıfacılara ınanılmaz acıyorum.
Zırhı 70 ve ustu full hasar olan bır sıfacının maxı 4000 savascı karşısında 1 gram bıle şansı yok hemen sanıyesınde yatırıyor savascı ve sıfacı 60 kudretıyle pert oluyor ben bunlara çok şahıt oldum hele hele bırde savascı 15 puanlık ayı salarsa sıfacının yenme şansı Trılyonda 0.Şifacılara gerçekten acıyorum sadece can basan bır karakter oldu sadece...

Şifacının buyucu karşısındada 1 gram bile şansı yok asitci desenız zaten büyücü 240 karakter puanını basar asite gorev ıtemı ceketı gıydı oldumu sana 300 2 de dırenc asıt + fevzı-bılge ıtem taksa oldu sana 420 direnc şifacının asıt hasarı 900 olsa bile evet yalnıs duymadınız 900 olsa bile atıcagı asit 500 bilemedın 600 krtıkle 1000 en fazla 5 asit atabılır bılemedın 6 asit atabılır gerisi dırenc basma ve can basmaya gidicek bütün asıtler krtık bıle olsa buyucu 50 canla vs yi rahatlıkla alıcaktır(Büyücünün 15 sn zıhınde oturmazsını saymıyorum bıle ) eger varsa benı asıtle kesıcegını iddaa edicek şifacı teskılatta buyursun 10 hak verıyorum 1 kere kessin ben buyucumu sılerım

Uzun lafı kısası sıfacılar artık tam bir fıyasko oldu tam bir zavvallı oldu yonetıme cok teşşekür edıyorum 39 da sıfacıdan baska karakter oynamazdım sımdı sıfacının yuzune bakmaz oldum 49 seviye zırhlı sıfacımı (ashabsız ) 4000 maxlı bır savascının ındırmezsı 15 sn bıle surmedıgı gun (zırhı 70 dı ) sıfacımı sıldım ve artık buyucuden baska karakter oynamıyorum saol yonetım
ahahahahah güldüm ve geçtim sadece :D asit zehir çağrı ile sana garanti ediyorum 30 sn içinde ölürsün :)
sancakta 1 2 büyü ile ws attıktan sonra bölgeden ws atan buyucu varmı yazdıgımda aklı olan atmaz yazıyorlardı :)
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
konfucyusss
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen konfucyusss »

Holzinator yazdı:Şifacı yetenek dağılımı nasıl olmalı 1.Seviyeden itibaren.

bu konu altında yazdığım yetenek dağılımı şifacı yetenekleri değiştirilmeden önceki dağılımdır...
konuya uygun yetenek dağılımı verirsem eğer seni yanlış yönlendirmiş olurum... şifacıda yeteneklerin seviyeleri ve yerleri değiştirildiği için kasma açısından yeni bir yazı ve yeni bir çalışma yapılması gerekir... oyuna girersem bir ara sizin için bunu zevkle yapıcam :)

konfüçyüs

“Şifacı” sayfasına dön