Mertkinqx yazdı:Nedense her bu konu acıldıgında "Mertkinq" online oluyor. nezaman konu konusulmasın Mertkinq offline. Nasıl bir iştir anlamadım gitti " Msnede Alpaslan Harun felan gorusurken de mertkinq onlineydi" şimdide Mertkinq online.
Bu bana cok sacma gelıyor bunu bizzat bazı arkadaslarda soyledı
Mertkinqx yazdı:Nedense her bu konu acıldıgında "Mertkinq" online oluyor. nezaman konu konusulmasın Mertkinq offline. Nasıl bir iştir anlamadım gitti " Msnede Alpaslan Harun felan gorusurken de mertkinq onlineydi" şimdide Mertkinq online.
Ben uydurmucam karşı tarafın söylediklerini koyucam buraya. Ben o kişinin online oldugunu klandan gördüm ayrıca. KALU PM YAZMIŞTI. AYRICA WEP CAM AÇMADAN SENİN YAŞININ 15+ OLDUGUNA İNANMICAM EĞER ZATEN +15 YAŞIN ÜSTÜNDEYSEN AÇARSIN
Walker
Ulan Nerden Ne Cıkarıyor ya bırak bırak
Gerçekler acıdır !
Neyin gerçek olup olmadığını Yüce Allah biliyor bu yüzden senin bu yazdıklarına hiç takmıyorum. BEŞ PARA ETMEZ İ TEKİSİN