???????? Karşınızda!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: ???????? Karşınızda!

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Kurtlarxfearx yazdı:
KaraXHayalet yazdı:
Paranoya yazdı:
bermer yazdı:Koşuyorum doğduğumdan beri
Bir kaç şey dikkatimi çekti , "İşini bitirdin mi" derken sanki yaşlı bir adam sesi duyabilirsiniz.
Ve belki de videoda backvokal yapan, Semiha ya da yeni gelecek bölgede olan, Teşkilat'ı terketmiş bir neferdir.
Kim bilir?

Bir kaç tahminde bulunacağım.

Belki bu çemberli taştaki gelecek adamlar gaffur bey vs. zamanında teşkilat'a başkaldırıp kendi oluşumlarını kurmaya karar verdiler. Agah bey ise bu durum git gide çığırından çıktığı için bizlere bu oluşumu yeteri kadar büyümeden yok etmemizi isteyecek. Belkide bu görevleri telefondan verecek ? Kim bilir. Bekleyip göreceğiz :)

Biliyormusun aslında baştaki sesin bende önceleri gaffar olduğu sandım ama şu cümleler geçince "İflisi öldür" "Madalyalar verdiler gizlici" videoda bu cümleler geçince bizim karakterimiz olduğunu anladım

Haklısın karakter bizim karakterimiz. Bence karakterimiz çıldırıyor. Sabırsızlıkla bekliyorum...

Aslında çıldırmıyor teşkilattan ayrıldığı için artık kendi karı peşinde koşuyor domuzun yanındaki telefon aracılığla teşkilata zarar veriyor ve bu domuzun hoşunada gidiyor kısacası artık gözleri açılıyor
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen abdullatif82 »

bende artık teşkilata karşıda olabileceğimizi anladım amaher zaman değil belki bi ajan olarak
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

YENİ BİR ER MEYDANI

Mesaj gönderen mesgenccom »

Benim tahminimce Er Meydanı gibi bir yer olacak... Orada Klanlar savaşıyordu... Burada Taraflar.
Teşkilat yanlıları ve Teşklata karşı çıkanlar...!!!
Tarafınızı seçecek ona göre savaşacaksınız.Galip çıkan ekip ödülünü alacak..
Olayın içinde Agah beyin ve Gaffarın bulunmasıda bu tezi kuvvetlendiriyor gibi. Seçtiğiniz tarafa göre Agah bey ve Gaffar yanınızda olacak hangi taraf diğerini mağlup ederse ödülünü alacak. Bekleyip göreceğiz..

Diye düşünüyorum..
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."

AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen mesgenccom »

Birde sığınaktaki şarterle %100 alakalı bir bölge ya o göreiv yapmayanlar giremeyecek yada bu bölgeye girmek için ilk önce sığınaktan geçip kenanı oldurmekte gerekebilir :)
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."

AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
Kullanıcı avatarı
PisKoPoS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen PisKoPoS »

geliyor ama ben ve benm gibi plussuz oyuncular için boşa geliyor yani yeraltinda kasmaya Devam edicezzzz :(
...
Kullanıcı avatarı
mustafauzun
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mustafauzun »

bir de yeni sunucu açılsa çok iyi olacak. bayağıdır yeni sunucu açılmıor...
Drmustafauzun(Büyü şifa 1876) Uzunx Uzuns Mustafauzun
Resim
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: YENİ BİR ER MEYDANI

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

mesgenccom yazdı:Benim tahminimce Er Meydanı gibi bir yer olacak... Orada Klanlar savaşıyordu... Burada Taraflar.
Teşkilat yanlıları ve Teşklata karşı çıkanlar...!!!
Tarafınızı seçecek ona göre savaşacaksınız.Galip çıkan ekip ödülünü alacak..
Olayın içinde Agah beyin ve Gaffarın bulunmasıda bu tezi kuvvetlendiriyor gibi. Seçtiğiniz tarafa göre Agah bey ve Gaffar yanınızda olacak hangi taraf diğerini mağlup ederse ödülünü alacak. Bekleyip göreceğiz..

Diye düşünüyorum..
banada öyle geliyor abi eğer öyle olursa aklımda bir şey var o zaman gayet sağlam olacağız ;)
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Umarım video güzelliği kadar yeni bir bölge ile karşılaşırız . Bence İKV'nin tek eksiği reklam konusu eğer bu oyun ingilizce desteği ile çıksaydı ve iyi bir şekilde pazarlansaydı İKV çok çok daha iyi yerlere gelir şanı sadece Türkiye içi kalmazdı . Fakat tabi ki arabaya yakıt koymayınca ilerlemesini beklemek saçma olur . Daha 3 aylık plus pakete 15 TL vermeye üşenen kişiler olunca oyunun Türkiye dışına pazarlanmasını beklemek saçma olur . 3 aylık plus paketin ne denli ucuz olduğunu kavrayabilmek için WOW veya KO tarzı ünü kadar cebide yakan ( 1 aylık premium paketlerin fiyatları 50-60 TL kadar çıkıyor ) oyunları oynatmak ve farkı anlamalarını sağlamak gerek . İKV'den tek isteğim yeni bölge değil yeni bilinçli oyuncuların oyuna katılması , zaten bu olunca yeni bölgelerde olur , yeni materyallerde , yeni eşyalarda . Çemberlitaş'ta görüşmek üzere ..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Madaqaskar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Madaqaskar »

Peki Şaheser maden filan gelicek ozman biz ejderi filan boşa üretiyoz menekse teşkilat sunucusunda 30-35m maden geldiğinde düşecek 10m 5m
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

BLackGezz0 yazdı:Umarım video güzelliği kadar yeni bir bölge ile karşılaşırız . Bence İKV'nin tek eksiği reklam konusu eğer bu oyun ingilizce desteği ile çıksaydı ve iyi bir şekilde pazarlansaydı İKV çok çok daha iyi yerlere gelir şanı sadece Türkiye içi kalmazdı . Fakat tabi ki arabaya yakıt koymayınca ilerlemesini beklemek saçma olur . Daha 3 aylık plus pakete 15 TL vermeye üşenen kişiler olunca oyunun Türkiye dışına pazarlanmasını beklemek saçma olur . 3 aylık plus paketin ne denli ucuz olduğunu kavrayabilmek için WOW veya KO tarzı ünü kadar cebide yakan ( 1 aylık premium paketlerin fiyatları 50-60 TL kadar çıkıyor ) oyunları oynatmak ve farkı anlamalarını sağlamak gerek . İKV'den tek isteğim yeni bölge değil yeni bilinçli oyuncuların oyuna katılması , zaten bu olunca yeni bölgelerde olur , yeni materyallerde , yeni eşyalarda . Çemberlitaş'ta görüşmek üzere ..

Bence oyun reklamı yapılmamalı. Biz bize kalmalıyız. Çünkü şöyle düşünüyorum WOW KO M2 gibi oyunlarda kimse birbirini tanımıyor kaç milyon insan oynuyor. Samimi ortam olması benim daha çok hoşuma gider.

“Eski Duyurular” sayfasına dön