bermer yazdı:Koşuyorum doğduğumdan beri
Bir kaç şey dikkatimi çekti , "İşini bitirdin mi" derken sanki yaşlı bir adam sesi duyabilirsiniz.
Ve belki de videoda backvokal yapan, Semiha ya da yeni gelecek bölgede olan, Teşkilat'ı terketmiş bir neferdir.
Kim bilir?
Bir kaç tahminde bulunacağım.
Belki bu çemberli taştaki gelecek adamlar gaffur bey vs. zamanında teşkilat'a başkaldırıp kendi oluşumlarını kurmaya karar verdiler. Agah bey ise bu durum git gide çığırından çıktığı için bizlere bu oluşumu yeteri kadar büyümeden yok etmemizi isteyecek. Belkide bu görevleri telefondan verecek ? Kim bilir. Bekleyip göreceğiz
Biliyormusun aslında baştaki sesin bende önceleri gaffar olduğu sandım ama şu cümleler geçince "İflisi öldür" "Madalyalar verdiler gizlici" videoda bu cümleler geçince bizim karakterimiz olduğunu anladım
Haklısın karakter bizim karakterimiz. Bence karakterimiz çıldırıyor. Sabırsızlıkla bekliyorum...
Aslında çıldırmıyor teşkilattan ayrıldığı için artık kendi karı peşinde koşuyor domuzun yanındaki telefon aracılığla teşkilata zarar veriyor ve bu domuzun hoşunada gidiyor kısacası artık gözleri açılıyor
Benim tahminimce Er Meydanı gibi bir yer olacak... Orada Klanlar savaşıyordu... Burada Taraflar.
Teşkilat yanlıları ve Teşklata karşı çıkanlar...!!!
Tarafınızı seçecek ona göre savaşacaksınız.Galip çıkan ekip ödülünü alacak..
Olayın içinde Agah beyin ve Gaffarın bulunmasıda bu tezi kuvvetlendiriyor gibi. Seçtiğiniz tarafa göre Agah bey ve Gaffar yanınızda olacak hangi taraf diğerini mağlup ederse ödülünü alacak. Bekleyip göreceğiz..
Diye düşünüyorum..
Hayat BasittirSeçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
Birde sığınaktaki şarterle %100 alakalı bir bölge ya o göreiv yapmayanlar giremeyecek yada bu bölgeye girmek için ilk önce sığınaktan geçip kenanı oldurmekte gerekebilir
Hayat BasittirSeçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
mesgenccom yazdı:Benim tahminimce Er Meydanı gibi bir yer olacak... Orada Klanlar savaşıyordu... Burada Taraflar.
Teşkilat yanlıları ve Teşklata karşı çıkanlar...!!!
Tarafınızı seçecek ona göre savaşacaksınız.Galip çıkan ekip ödülünü alacak..
Olayın içinde Agah beyin ve Gaffarın bulunmasıda bu tezi kuvvetlendiriyor gibi. Seçtiğiniz tarafa göre Agah bey ve Gaffar yanınızda olacak hangi taraf diğerini mağlup ederse ödülünü alacak. Bekleyip göreceğiz..
Diye düşünüyorum..
banada öyle geliyor abi eğer öyle olursa aklımda bir şey var o zaman gayet sağlam olacağız
Umarım video güzelliği kadar yeni bir bölge ile karşılaşırız . Bence İKV'nin tek eksiği reklam konusu eğer bu oyun ingilizce desteği ile çıksaydı ve iyi bir şekilde pazarlansaydı İKV çok çok daha iyi yerlere gelir şanı sadece Türkiye içi kalmazdı . Fakat tabi ki arabaya yakıt koymayınca ilerlemesini beklemek saçma olur . Daha 3 aylık plus pakete 15 TL vermeye üşenen kişiler olunca oyunun Türkiye dışına pazarlanmasını beklemek saçma olur . 3 aylık plus paketin ne denli ucuz olduğunu kavrayabilmek için WOW veya KO tarzı ünü kadar cebide yakan ( 1 aylık premium paketlerin fiyatları 50-60 TL kadar çıkıyor ) oyunları oynatmak ve farkı anlamalarını sağlamak gerek . İKV'den tek isteğim yeni bölge değil yeni bilinçli oyuncuların oyuna katılması , zaten bu olunca yeni bölgelerde olur , yeni materyallerde , yeni eşyalarda . Çemberlitaş'ta görüşmek üzere ..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
BLackGezz0 yazdı:Umarım video güzelliği kadar yeni bir bölge ile karşılaşırız . Bence İKV'nin tek eksiği reklam konusu eğer bu oyun ingilizce desteği ile çıksaydı ve iyi bir şekilde pazarlansaydı İKV çok çok daha iyi yerlere gelir şanı sadece Türkiye içi kalmazdı . Fakat tabi ki arabaya yakıt koymayınca ilerlemesini beklemek saçma olur . Daha 3 aylık plus pakete 15 TL vermeye üşenen kişiler olunca oyunun Türkiye dışına pazarlanmasını beklemek saçma olur . 3 aylık plus paketin ne denli ucuz olduğunu kavrayabilmek için WOW veya KO tarzı ünü kadar cebide yakan ( 1 aylık premium paketlerin fiyatları 50-60 TL kadar çıkıyor ) oyunları oynatmak ve farkı anlamalarını sağlamak gerek . İKV'den tek isteğim yeni bölge değil yeni bilinçli oyuncuların oyuna katılması , zaten bu olunca yeni bölgelerde olur , yeni materyallerde , yeni eşyalarda . Çemberlitaş'ta görüşmek üzere ..
Bence oyun reklamı yapılmamalı. Biz bize kalmalıyız. Çünkü şöyle düşünüyorum WOW KO M2 gibi oyunlarda kimse birbirini tanımıyor kaç milyon insan oynuyor. Samimi ortam olması benim daha çok hoşuma gider.