İlk günü Geride bıraktık ve Yeni bölgelerin efect'lerini beğenmeyen yoktu sanırım.
Her sene olduğu gibi yine stand'ı küçük yapmışlar Pazar günü nasıl sığacağız çok merak ediyorum
İlk gün Bayağı sıkıcıydı ve sadece 1 saat durabildik.
Tılsımdan sadece Çakır ( Doğan ) 'ı görebilme imkanımız oldu.
Oda tam çıkışımıza denk geldi.
Cuma günü saat 2-3 civarında tekrar fuar'da görüşmek dileği ile.
Not : Kutu almaya gelecek olanlar ciddi bir poşet sıkıntısı var ona göre hazırlıklı gelin.
Ve ya yan tarafda stand'ı bulunan Media Markt'den alışveriş yaparak poşet isteyin
Bugun Akşam üstü gibi ordaydım
Yarın ve Pazar günü tekrardan orda bulunacağım
Tanıdıklar Yakalarına Kırmızı Karanfil Takarlarsa Sevinirim kimseyi bulamıyom ya
Evet kanka gayet güzeldi 8 saat boyunca fuarda takıldık,oldukça eğlenceli geçti.
Tılsım'dan 4-5 kişi filan vardı ama yarın büyük kitlemizde standı sallayacağımız kesin
15-20 adet kutu alan vardı yarın stoklar bomboş olabilir
bugun fuardaydım ahmet abiyi tahirbeyi zwartanı gördüm konuşma imkanıda buldum çok kalabalıktı akşam 17:30 gibi sadece Kindar ile foto çekinebildim
fuarda 3 er kişilik ekiplerden oluşan bir turnuva gerçekleşti lodos ve arz klanları karşılıklı kapıştı eminönü sunucusundaki arkadaşlar vardı turnuvada Lodoslar kazanan taraftı fakat kazana na ne verildi pek göremedım kalabalıktan
:arrow: not : turnuvada tüm çarlar ikv ekibine ait çarlar olup hepsi mareşal :mrgreen: