Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Maden sorunu düzeltilse o genişleme paketinde + grup bölgelerindeki efsunlar düzeltilse çok güzel olur
İnanırmısınız 135. elması çekiyorum ve elimde menekşe yok 
12 saate yakın oldu ve hala yok 
131 elmas 4 yeşil elmas
131 elmas 4 yeşil elmas
12 saatlik bir maden çekme aşamasından sonra res geldi ve hala çıkmayan bir menekşe var [4yeşil 136 elmas]
Evet maceramız son ermiştir 155 elmas 4 yeşil elmas ve 0 menekşe artık maden çıkmadan çeken arkadaş'a çıkar inş diyorum... Hak mı adalet mi 13 saate yakın bir zaman duruyorum ve elimde olan menekşe sayısı 0.
aynı durumdayız..ottomanempire yazdı:Ben İstanbul'da yaşadığım halde nasıl gideceğimi düşünüyorum. Karşı yakada fuar üşeniyorum yahu :mrgreen:
xDarkiMMortaLx yazdı:Lonca sistemine el atılır umarım.Ben göremedim , kalanlar görsün.![]()
insallah lonca sistemi acılır ve 59 level gelmez.
orman derken neyi kastettigini anlamadım fakat oyle ormanlı bi bolum guzel olurdukabusxpislickjj yazdı:Orman Gelsin![]()
DREGO yazdı:12 saate yakın oldu ve hala yok
131 elmas 4 yeşil elmas
konudan alakasız yazmıssın ama seninle aynı kaderi paylasıyoruz. son 1 menekseye para vermemek için cekeyim dedim gece 12 den ertesi oglen 3 e kadar benden baskası cekmedi sayılır 1 menekse cıkmadı.. insallah madenler konusu duzeltilir
tespit guzel tebrik ederim insallah yeni bolge yeni gucler yeni silahlar gelir fakat yeni seviye gelmez.ARMOR yazdı:(???????) şeklinde yapmışlar.Bence 7 tane soru işareti olması tesadüf değildir.Karaköy olması yüksek bir ihtimal.Bakalım kısmetimize ne çıkıcak
[/b][/color]
şimdi derler genişleme paketini kutu alan oyuncular görebilirler derse hiç ama hiiç şaşirmayin
:D
...
PisKoPoS yazdı:şimdi derler genişleme paketini kutu alan oyuncular görebilirler derse hiç ama hiiç şaşirmayin:D
oyle bişiyin imkanı yok.. her yeni paketi yukleyemezsen giremezsin oyuna
piyasanın rahatlaması dileğiyle..
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
hyr Sadece Karekte rismi deyiştirme kutusu o..! hiç ßir yenı ßölge gelmıyor.Hatta İsimler ßeta yanı ßüyüklü küçüklu yazılabılınecekmıs..! Ama sadece o Fuara Gidesılenler içinJouRney yazdı:Kim bilir , belki dillerden düşmeyen "Karaköy" veya "Çemberlitaş" olabilirSymanTec yazdı:Acaba nereler gelcek . Çok merak ediyoruuum![]()
![]()