bu sözleri duymak gerçekten çok güzel, teşekkür ederim kardeş.MegaReaL yazdı:Oyunun geliciliği ve gidiciliğinin farkında olan bu loncaya , lonca içi birlik ve beraberliklerinin bozulmamasını temenni eder, başarılarınızın devamını dilerim.Biraz klasik oldu ama![]()
~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
Merhabalar,
Sonx ler klan savaşlarına büyük heyecan katan loncaların başında geliyorlar. Yaptıkları klan savaşlarının tartışmasız ve küfürsüz geçmesini sağlamak bunun en büyük nedeni bence. Şahsen ben bir lodos olarak Sonx keserken çok büyük zevk alıyorum
Şaka bir yana Sonxlaz kardeşimin oyuna geri dönmesine çok sevindim. Bu loncanın ona ve onun gibilere herzaman ihtiyacı var. Klan savaşları bundan böyle daha bir güzel olacak 
Saygılarımla..
Sonx ler klan savaşlarına büyük heyecan katan loncaların başında geliyorlar. Yaptıkları klan savaşlarının tartışmasız ve küfürsüz geçmesini sağlamak bunun en büyük nedeni bence. Şahsen ben bir lodos olarak Sonx keserken çok büyük zevk alıyorum
Saygılarımla..
FIRTINA NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZUDUR...
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
- vodooxenerji
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Son
Sonx Loncasına Karşı Yaptığım Hata :/
Sonx Loncasına Ve Sonxlaz'a Yaptığım Saygısızlıktan Dolayı Çok Çok Özür Diliyorum...Beni Tekrar Loncaya Alsanız Ya Da Almasanızda Ben Yaptığım Hatayı Anladım...Hepinizden Özür Diliyorum...Loncaya Başarılar Diliyorum...
Vodooxenerji Diye Karakterim Yoktur,
Sadece Forum İsmimdir
Bu Üyeligin Kullanıcısı SoNxKaBuS'tur
Sadece Forum İsmimdir
Bu Üyeligin Kullanıcısı SoNxKaBuS'tur
- Sonxteam
- Işık Hanım'ın Elemanı
Herkese teşekkürlerimizi sunarken bu sözleri duymak ve gerçekten eğlendiğinizi öğrenmek amaçlarımızın ve uğraşlarımızın olumlu yönde ilerlediğini görmek bizi de mutlu etmekte. Her zaman dostluğun olduğu tarafta olduğumuz gibi eğlence bizim için ön planda olmaktadır. Küfür konusuna gelince loncadan atılma sebebi olduğu gibi, küfüre başvuracak karakterde üyelerimiz bulunmamaktadır. Daha güzel bir Meran ve daha güzel günler için, bu oyunda grup bölgelerinden de başka yapılabılecek şeyler olduğunu gösterebilmek için ''Sonx''. İyi forumlar ve eğlenceli oyunlar dileklerimiz ile..

Her Başlangıcın Bir SoN'u Vardır...!!
ve... "Herşey aynı SoN'u paylaşır."
Şuan gelişmekte olan ve ne kadar tanımasamda kaliteli üyelerden oluşan bir lonca.Rakiplerimiz çoğalmaya devam ediyor gibi
Loncanız hayırlı olsun,başarılarınızın devamını dilerim.
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Son ZamanLarda YaptıkLarıyLa Yeniden KüLLerinden Doğan , Gündem Yaratan Bir Lonca OLmayı Başardınız
. BaşarıLarınızın Daim OLmasını DiLerim.
[YaLNıZSavaŞÇII]
Her ne kadar meranda varlığınız küçümsenemez bir durumda olsada.. Ne yaparsın işte arz olmanız pek yazık.. Başarılarınızın devamını dilerim
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
- Sonxteam
- Işık Hanım'ın Elemanı
Düşüncelerinize sagyılarımızı sunarak teşekkürlerimzi iletiyoruz...

Her Başlangıcın Bir SoN'u Vardır...!!
ve... "Herşey aynı SoN'u paylaşır."
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
arz lar olmasaydı eğerlodos olmanın bi anlamı kalmazdı değilmi kardeşim benimCengaverx yazdı:Her ne kadar meranda varlığınız küçümsenemez bir durumda olsada.. Ne yaparsın işte arz olmanız pek yazık.. Başarılarınızın devamını dilerim
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
klan savaşları tabiki daha güzel olacak ama arz lar içinStriker yazdı:Merhabalar,
Sonx ler klan savaşlarına büyük heyecan katan loncaların başında geliyorlar. Yaptıkları klan savaşlarının tartışmasız ve küfürsüz geçmesini sağlamak bunun en büyük nedeni bence. Şahsen ben bir lodos olarak Sonx keserken çok büyük zevk alıyorumŞaka bir yana Sonxlaz kardeşimin oyuna geri dönmesine çok sevindim. Bu loncanın ona ve onun gibilere herzaman ihtiyacı var. Klan savaşları bundan böyle daha bir güzel olacak
Saygılarımla..