AmiR yazdı:Tüm Choosens Loncasının kurban bayramları mübarek olsun inşALLAH. Kesilen kurbanlarınız kabul olsun inşALLAH.
Hacılarımızın hac vazifesini ALLAH kabul etsin inşALLAH
ஐ◄███▓▒░░ Choosensx Loncası ░░▒▓███►ஐ
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ஐ◄███▓▒░░ Choosensx Loncası ░░▒▓███►ஐ
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
- Hanedanxbilgin
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
HANEDAN LONCASI OLARAK CHOOSENS LONCASININ MUBAREK KURBAN BAYRAMINI EN İÇDEN DİLEKLERİMİZLE KUTLAR AİLELERİYLE SAGLIKLI MUTLU NİCE BAYRAMLAR DİLERİZ....
''BİR İNSANIN YAŞAMINDAN DAHA DAHA DEĞERLİ BİR ŞEYİ YOKSA,O İNSANIN YAŞAMININDA BİR DEĞERİ YOKTUR...
BİLGİ SINIRI OLMAYAN BİR DENİZDİR,BİLGİ DİLEYENSE DENİZE DALAN BİR DALGIÇDIR...
HANEDANXBİLGİN HANEDANXBLGNBÜYÜ
BİLGİ SINIRI OLMAYAN BİR DENİZDİR,BİLGİ DİLEYENSE DENİZE DALAN BİR DALGIÇDIR...
HANEDANXBİLGİN HANEDANXBLGNBÜYÜ
Choosensx Loncasındaki arkadaşlarımın kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim...
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
http://www.zamanteam.tr.gg
Loncam adına, loncanıza başarılar diler bütün üyelerinizin kurban bayramını kutlarım.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Bu mübarek günde bizleri unutmayıp bayram dileklerinizi eksik etmediğiniz için tesekkur eder şahsım ve loncam adına tum arkadas dost ve kardeslerimin bayramını kutlarım...
Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!
SayGıLaRıMLa ... Choosensxwanted
Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!
SayGıLaRıMLa ... Choosensxwanted
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
İşte Choosensxkral

Amacım kimsenin yaşıyla alay etmek değil,hergün milletin yaşıyla dalga geçen kendini büyük sanan kralı tüm meran görsün...

Amacım kimsenin yaşıyla alay etmek değil,hergün milletin yaşıyla dalga geçen kendini büyük sanan kralı tüm meran görsün...
- kodadixstigmata
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Merhabalar FERHATBEYy(Ferhatbey veya ferhattbeyy).
"Forum Düzenini Bozucu Tutum" gerekçesiyle engellenen Ferhatbey hesabınıza, 23 Kas 2010 16:30 tarihinden sonra erişebilirsiniz.
Bahsi geçen forum hesabınız dışında forumdaki tüm hesab erişimleriniz engellenecektir. Ayrıca gerçek olmayan forum hesabıyla erişim konusunda ısrar etmeniz durumunda, IP Adreslerinizin foruma erişiminin de engelleneceğini belirtmek isterim.
Bu forum hesabınıza erişiminiz de süresiz olarak engellenecektir!...
"Forum Düzenini Bozucu Tutum" gerekçesiyle engellenen Ferhatbey hesabınıza, 23 Kas 2010 16:30 tarihinden sonra erişebilirsiniz.
Bahsi geçen forum hesabınız dışında forumdaki tüm hesab erişimleriniz engellenecektir. Ayrıca gerçek olmayan forum hesabıyla erişim konusunda ısrar etmeniz durumunda, IP Adreslerinizin foruma erişiminin de engelleneceğini belirtmek isterim.
Bu forum hesabınıza erişiminiz de süresiz olarak engellenecektir!...
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
Kodadıxstigmata
Kodadıxstigmata