Lonca Sistemi İçin El Ele ..

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Lonca Sistemi İçin El Ele ..

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

GeNCFBxLiDeRR yazdı:Aşk olsun da hayırdır renkdaş :)
Tanımamışsınız bizi :)
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Kullanıcı avatarı
Getto
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Getto »

Fianxaspendos yazdı:
GeNCFBxLiDeRR yazdı:Destek veren loncaların isimlerini görmek isteyen arkadaşlarımız aşağıdaki linki tıklayıp öğrenebilirler.

http://www.facebook.com/notes/ikvde-lon ... 6173528632

NOT :[/color] Loncalar arasında yer almak istiyorsanız.Lonca İsminizi ve Sunucunuzu bizlere gönderin.İsminiz grubumuzda destek verenlerin arasında yer alsın.

Renkdaş aşk olsun ya :)

Bizims erverde Ultraslanx herkes lonca zannediyor.Ama hepsi benim çarlarım :) Bende loncayım diye destek verem mi ? :)
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..

Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ? :D :D
Kullanıcı avatarı
CoLDxoNe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen CoLDxoNe »

Destek vermek için illede lonca olmanıza gerek yok. Online oyunların en önemli parçalarından bir tanesini oyunumuzdada görmek için loncada olan olmayan bütün arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Eğer herkez destek verirse İstanbul Kıyamet Vakti daha çok tanınır ve hak ettiği yere daha kısa sürede ulaşır :!:
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
sicnesseS
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen sicnesseS »

Resim

Akyıldızxtiqer

Jeffhardyxahmet
Knuckless
¨‘°ºO§§(¯`•.(¯Днмєт¯).•´¯)§§Oº°‘¨
Kullanıcı avatarı
Timeofdeath
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Timeofdeath »

CoLDxoNe yazdı:Destek vermek için illede lonca olmanıza gerek yok. Online oyunların en önemli parçalarından bir tanesini oyunumuzdada görmek için loncada olan olmayan bütün arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Eğer herkez destek verirse İstanbul Kıyamet Vakti daha çok tanınır ve hak ettiği yere daha kısa sürede ulaşır :!:
Arkadaşlar eminim oyun kurucuları bunun için çalışıyorlardır.Her istediğimiz anında olamaz ki herşeyin belli bir süresi var biz böyle yaparak sadece nankörlük yapmış oluyoruz herşeyi yönetime bırakıp oyunumuza bakmalıyız elbette gelecektir lonca sistemi ama sadece zaman meselesi
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FiaNNa »

Hop orda Fianna niye yok ... Lonca sistemi gelsin amma geliceğide yokki arkadaş .
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
GeNCFBxLiDeRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GeNCFBxLiDeRR »

Fian'na loncasından hiç bir üye, grup üzerinden destek verdiğini belirtmedi.Onun için isminiz geçmemektedir.Sanırım adınızın geçmesini istiyorsunuz.Bende bizzat kendim isminizi ekliyorum.Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.Aramıza hoşgeldiniz.

Renkdaş tanımam mı hiç seni ayıp ediyorsun :)
Kullanıcı avatarı
GeNCFBxLiDeRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Timeofdeath yazdı:
CoLDxoNe yazdı:Destek vermek için illede lonca olmanıza gerek yok. Online oyunların en önemli parçalarından bir tanesini oyunumuzdada görmek için loncada olan olmayan bütün arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Eğer herkez destek verirse İstanbul Kıyamet Vakti daha çok tanınır ve hak ettiği yere daha kısa sürede ulaşır :!:
Arkadaşlar eminim oyun kurucuları bunun için çalışıyorlardır.Her istediğimiz anında olamaz ki herşeyin belli bir süresi var biz böyle yaparak sadece nankörlük yapmış oluyoruz herşeyi yönetime bırakıp oyunumuza bakmalıyız elbette gelecektir lonca sistemi ama sadece zaman meselesi
Yaptığımızı nankörlük olarak görmüşsünüz.Grubumuzun amacı İKV'e katkıda bulunmak , söz konusu ''lonca sistemi'' ise , bu konuda oyuncu önerilerinin görülmesini istiyoruz.Hiç bir şekilde İKV'e zarar vericek bir şey yapmadık/yapmayacağız.İKV'nin gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz.Bunu nankörlük şeklinde düşünmeniz bizleri gerçekten üzdü.
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

GeNCFBxLiDeRR yazdı:Fian'na loncasından hiç bir üye, grup üzerinden destek verdiğini belirtmedi.Onun için isminiz geçmemektedir.Sanırım adınızın geçmesini istiyorsunuz.Bende bizzat kendim isminizi ekliyorum.Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.Aramıza hoşgeldiniz.

Renkdaş tanımam mı hiç seni ayıp ediyorsun :)
Ha Loncamızı es geçmişsin ha beni ... Hatta beni es geç , Loncamı geçme :)
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Kullanıcı avatarı
GeNCFBxLiDeRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Loncaların sayısı oldukça fazla , ilk kurulduğu gün her lonca sayfasına mesaj atmıştım.Ama sizden geri dönüş yapan olmadı sanırım.Eğer yazan olmuş, biz görmemişsek kusura bakmayın.Es geçmek istemezdim.İsminizi şimdi yazdım :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön