Tanımamışsınız biziGeNCFBxLiDeRR yazdı:Aşk olsun da hayırdır renkdaş
Lonca Sistemi İçin El Ele ..
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Lonca Sistemi İçin El Ele ..
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Fianxaspendos yazdı:GeNCFBxLiDeRR yazdı:Destek veren loncaların isimlerini görmek isteyen arkadaşlarımız aşağıdaki linki tıklayıp öğrenebilirler.
http://www.facebook.com/notes/ikvde-lon ... 6173528632
NOT/color] Loncalar arasında yer almak istiyorsanız.Lonca İsminizi ve Sunucunuzu bizlere gönderin.İsminiz grubumuzda destek verenlerin arasında yer alsın.
Renkdaş aşk olsun ya![]()
Bizims erverde Ultraslanx herkes lonca zannediyor.Ama hepsi benim çarlarım
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

Destek vermek için illede lonca olmanıza gerek yok. Online oyunların en önemli parçalarından bir tanesini oyunumuzdada görmek için loncada olan olmayan bütün arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Eğer herkez destek verirse İstanbul Kıyamet Vakti daha çok tanınır ve hak ettiği yere daha kısa sürede ulaşır :!:

Akyıldızxtiqer
Jeffhardyxahmet
Knuckless
¨‘°ºO§§(¯`•.(¯Днмєт¯).•´¯)§§Oº°‘¨
- Timeofdeath
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Arkadaşlar eminim oyun kurucuları bunun için çalışıyorlardır.Her istediğimiz anında olamaz ki herşeyin belli bir süresi var biz böyle yaparak sadece nankörlük yapmış oluyoruz herşeyi yönetime bırakıp oyunumuza bakmalıyız elbette gelecektir lonca sistemi ama sadece zaman meselesiCoLDxoNe yazdı:Destek vermek için illede lonca olmanıza gerek yok. Online oyunların en önemli parçalarından bir tanesini oyunumuzdada görmek için loncada olan olmayan bütün arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Eğer herkez destek verirse İstanbul Kıyamet Vakti daha çok tanınır ve hak ettiği yere daha kısa sürede ulaşır :!:
Hop orda Fianna niye yok ... Lonca sistemi gelsin amma geliceğide yokki arkadaş .
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
Fian'na loncasından hiç bir üye, grup üzerinden destek verdiğini belirtmedi.Onun için isminiz geçmemektedir.Sanırım adınızın geçmesini istiyorsunuz.Bende bizzat kendim isminizi ekliyorum.Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.Aramıza hoşgeldiniz.
Renkdaş tanımam mı hiç seni ayıp ediyorsun
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
Yaptığımızı nankörlük olarak görmüşsünüz.Grubumuzun amacı İKV'e katkıda bulunmak , söz konusu ''lonca sistemi'' ise , bu konuda oyuncu önerilerinin görülmesini istiyoruz.Hiç bir şekilde İKV'e zarar vericek bir şey yapmadık/yapmayacağız.İKV'nin gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz.Bunu nankörlük şeklinde düşünmeniz bizleri gerçekten üzdü.Timeofdeath yazdı:Arkadaşlar eminim oyun kurucuları bunun için çalışıyorlardır.Her istediğimiz anında olamaz ki herşeyin belli bir süresi var biz böyle yaparak sadece nankörlük yapmış oluyoruz herşeyi yönetime bırakıp oyunumuza bakmalıyız elbette gelecektir lonca sistemi ama sadece zaman meselesiCoLDxoNe yazdı:Destek vermek için illede lonca olmanıza gerek yok. Online oyunların en önemli parçalarından bir tanesini oyunumuzdada görmek için loncada olan olmayan bütün arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Eğer herkez destek verirse İstanbul Kıyamet Vakti daha çok tanınır ve hak ettiği yere daha kısa sürede ulaşır :!:
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Ha Loncamızı es geçmişsin ha beni ... Hatta beni es geç , Loncamı geçmeGeNCFBxLiDeRR yazdı:Fian'na loncasından hiç bir üye, grup üzerinden destek verdiğini belirtmedi.Onun için isminiz geçmemektedir.Sanırım adınızın geçmesini istiyorsunuz.Bende bizzat kendim isminizi ekliyorum.Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.Aramıza hoşgeldiniz.
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
Loncaların sayısı oldukça fazla , ilk kurulduğu gün her lonca sayfasına mesaj atmıştım.Ama sizden geri dönüş yapan olmadı sanırım.Eğer yazan olmuş, biz görmemişsek kusura bakmayın.Es geçmek istemezdim.İsminizi şimdi yazdım