Sancak Sunucusunun En İyi Büyü Şifa Ve Savaşcıları Kimlerdir

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
cynsure09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: Sancak Sunucusunun En İyi Büyü Şifa Ve Savaşcıları Kimlerdir

Mesaj gönderen cynsure09 »

Senin kafan basmıyor mu?Bilip bilmeden laf atıp tutuyorsun.Ne bu şiddet bu celal?M.Akif Ersoy'un dediği gibi.Dayak yediğim konusunu atıyorsun.Kendine dokundu mu?Dokunduysa ona göre davranalım,
Akıl yaşta değil baştadır, benim lehime bir atasözüdür.Azıcık anlamlarını bilseydin.Yaşımla ilgili atıp tutuyorsun,yaş olmasa bile senden çok baş var.Bunu kafana soK...
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5 :) )
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
cynsure09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: Sancak Sunucusunun En İyi Büyü Şifa Ve Savaşcıları Kimlerdir

Mesaj gönderen cynsure09 »

GHOSEN yazdı:Unutmadan O Küçük Beynin de Soru İşareti Kalmasın... Senle WS Atamam Neden; 1)Çarım Çalındığı Şuan Yeni 49 Çar Kasmaktayım.Senin Gibi Adi Namussuzun Teki Kıskançlık ve Çekememezlikleri Nedeniyle Çaldı. 2)Senin Gibi Küçük Çocukların Zamanı Bol Oynayabiliyorsunuz, Bizim Uğraşmamız Gereken İşler Var.Ne Zaman Nerden Para Kasıp İtem Alacağım? 3)Full Plus Alsam Bile Senin Bezin Bağlı 7/24 Oynadığın Bu Oyuna Ben Fazla Giremiyorum. 4)Güçlü Olduğumu İddia Etmedim Hiçbir Zaman Övünmeyi Sevmem Ama Güzel Oynarım Bu Bir Gerçek, Senin Gibi Ezmeleri WS'de Yendiğim Çok Oldu, 2 Saat Dalga Geçip Övünürler, Geçip Kesincede Abi Diye Ayağıma Yapışırlar. Ummadık TAŞ Baş YARAR, aslanım ! Sana Abi Tavsiyesi Bu Kadar Çok Övünme Kendinle, Kendini Bir #@!? Sanma Zamanla Zannettiğin Şey Olursun... “Dünyalık İle Böbürlenen, Başı Kalkık Yürüyenlerin Sonu Her Zaman Hüsran Olmuştur ve Helak Olmuşlardır“ “Her kim duyulsun diye dünyada bir iş yapar da riyakârlık ederse, kıyamet gününde Cezalandırılır“ “Övünerek yaşayanlar, Dövülerek Ölürler“ Allah (c.c) Sözleri Bunlar...Sen Hala Kendinle Övün, Böyle Devam Et Sapkın ! Elbet Doğru Yola Gelirsin :x
Burada beni az tanısaydın bunları söylemezdin.Herşeye bir cevabım var.Emin ol mantıklı.Burada düzgünce konuşacağım. 1-Adi namussuz:Oyunu az gezseydin, aktarım yapmak istiyorlar, ben hayır diyorum sorumluluk nedeniyle, hiçbir şifre işine karışmadım,kendiminkinden başka. 2-Zamanımı söyleyeyim sana:hafta içi 2 saat. hafta sonu 4 saat.Normal oyun oynama saatlerini biliyorsundur umarım...Adamlar kalkmadan 12 saat oynuyorlar.Ve benim de derslerim var.Başarılı bir öğrenciyim.Sbs den 465 aldım. 3-7/24 gene aynı şey...Yukarıda belirttim. 4-Bizde öyle abi yok.ßenim abi demem için abiliği haketmesi lazım.Çok saygı duyduğum abilerim dışında başka kimseye abi demedim.Gene oyuna girip görseydin... Kendimi çok bir b*K sanmıyorum canım,sadece seni yenecek kadar güçlü sanıyorum,eğer itemin olsaydı(!) Kalan yazdığın şeylerin de yukardan açıklamasını yaptım... Daha da seninle ilgili aşağılayıcı şeyler yazmayacağım.biR laf ettik şahsi diye buralara getirdin alkış :|
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5 :) )
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
Tolun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak