:lol:faysbok yazdı:sen ney anlarsın sor ona ilkerle ortak açtıgım karakter ilker eskiden onu tanırmısın de sana söyler olurmuXottomancavalryX yazdı:faysbok yazdı:Murat derken benim tanıdıgım bir murat var oda sen gibi sahtekar degil adıda HiphopstyleByF4 yazdı:Konusma Zamanı Geldi , İlker Senin Kadar Yalancısını Adisini Görmedim,Sözde Sefa Olan Kişi Oyuna Girdiğinde TSK x Loncasını Açtık Murat Katılmak İstermisin Demişti .. ? Oyuna Yeni Başlayan Biri BEnim Adımı Nerden Bilsin ?
İlker Raptors Loncasını Yine Hangi Sunucudan Çaldın Bilmiyorum Ama Üzerine Yok Olan Şeyleri sıfırdan Yola Koymak Gibi Bi özelliğin var
![]()
![]()
&&&RaPToRS&&&
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: &&&RaPToRS&&&
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
komik olan neyXottomancavalryX yazdı::lol:faysbok yazdı:sen ney anlarsın sor ona ilkerle ortak açtıgım karakter ilker eskiden onu tanırmısın de sana söyler olurmuXottomancavalryX yazdı:faysbok yazdı:Murat derken benim tanıdıgım bir murat var oda sen gibi sahtekar degil adıda HiphopstyleByF4 yazdı:Konusma Zamanı Geldi , İlker Senin Kadar Yalancısını Adisini Görmedim,Sözde Sefa Olan Kişi Oyuna Girdiğinde TSK x Loncasını Açtık Murat Katılmak İstermisin Demişti .. ? Oyuna Yeni Başlayan Biri BEnim Adımı Nerden Bilsin ?
İlker Raptors Loncasını Yine Hangi Sunucudan Çaldın Bilmiyorum Ama Üzerine Yok Olan Şeyleri sıfırdan Yola Koymak Gibi Bi özelliğin var
![]()
![]()
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Özürlümüsün Sen ? Konuralplee Ben
Konuralplee Tarafımdan Bortecinexseza'ya Verilmistir
Haklı Daima Suçludur
Haklı Daima Suçludur
tamam tanımıyom işte ilker tanır seniByF4 yazdı:Özürlümüsün Sen ? Konuralplee Ben
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Ya ne Ayaksın sen ekle msn konusalım özürlü qibi davranma xd [içerik silinmiştir]
Haklı Daima Suçludur
Haklı Daima Suçludur
sen gibi bebeleri msn eklemiyom hadiByF4 yazdı:Ya ne Ayaksın sen ekle msn konusalım özürlü qibi davranma xd [içerik silinmiştir]
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Hahaha Eklicek qo**n yokta ondan
Haklı Daima Suçludur
Haklı Daima Suçludur
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.ByF4 yazdı:Hahaha Eklicek qo**n yokta ondan
iletinde rapor edildi
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Konu senin Konun 
Haklı Daima Suçludur
Haklı Daima Suçludur
olabilir forum hesabına olacakları düşünByF4 yazdı:Konu senin Konun
WelderMOODY