İlkersavaşçı ve Börteçinexzorbayy dan veda
Re: İlkersavaşçı ve Börteçinexzorbayy dan veda
Börteçine Loncası üyeleri bu konuya cevap vermiyorsunuz. İği forumlar.

İlkersavascı hakkında aldıgımız şikayetlerden ötürü loncamızdan atılmısdır bilginize..

-
- Sahaf Yardımcısı
[/color]İlker Misin Nesin Her Ne Haltsan
Artık Yalanlarına Yer Yok ...
Sen HEM oyunda HEM forum'da İlkersin
Eğer Bana Aksini Kanıtlıyacaksan
Telefon Numaranı
Yaz !
Ben YaptıklarımLa değiL ! YapacakLarımLa Övünürüm ..
===>Baytarxqirl<== =>Büyücü<=
===>Baytarxqirl<== =>Büyücü<=
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Ehl I Keyf
Ben ılkersavaşçının bı zararını gormedım loncamızda loncadan ayrılması da carını kasacak zamının olmamasıdır ve bızlere karsı saygılıda olmustur . ve ben şahsen kendısını sevıp sayarım ama oyunu bırakmasına uzuldum herkesın abartıgı gıbı bırı olmadıgınıda gordum oyle bırını karalamak kolay degıl sen kendını bıl sefa kım nederse desın adamlık oyundakı ıtemle parayla olmuyo hayatında başarılar dılerım ..
Adaletin hakim oldugu yerde silahin yeri yoktur

saol sinan abi bende sizi severim ama çarı aktardım sobee deyimElltoro yazdı:Ben ılkersavaşçının bı zararını gormedım loncamızda loncadan ayrılması da carını kasacak zamının olmamasıdır ve bızlere karsı saygılıda olmustur . ve ben şahsen kendısını sevıp sayarım ama oyunu bırakmasına uzuldum herkesın abartıgı gıbı bırı olmadıgınıda gordum oyle bırını karalamak kolay degıl sen kendını bıl sefa kım nederse desın adamlık oyundakı ıtemle parayla olmuyo hayatında başarılar dılerım ..
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Görusmek uzere ılker kıb real hayatında basarılar...faysbok yazdı:saol sinan abi bende sizi severim ama çarı aktardım sobee deyimElltoro yazdı:Ben ılkersavaşçının bı zararını gormedım loncamızda loncadan ayrılması da carını kasacak zamının olmamasıdır ve bızlere karsı saygılıda olmustur . ve ben şahsen kendısını sevıp sayarım ama oyunu bırakmasına uzuldum herkesın abartıgı gıbı bırı olmadıgınıda gordum oyle bırını karalamak kolay degıl sen kendını bıl sefa kım nederse desın adamlık oyundakı ıtemle parayla olmuyo hayatında başarılar dılerım ..
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................