4 büyü Tek Sifa Kadim Pert...!(GLadioxFaex &Hercüles)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: 4 büyü Tek Sifa Kadim Pert...!(GLadioxFaex &Hercüles)

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

Barış seni tanıyan tanır dün bana pkk li diyen adam dan ne beklersin sen ?
zuhahaha daha dune kadar ben pkk lılara karsı savaşıRken bana pkk lı oyuncuları koruyan herculese bak sen :D mılet koLpa oLmus ha bıde turkxsıfa sendın demı :D barış gıbı az donmedın pesımde ahmet sen kralsın sıfacıda yok boyle yok soyle oyuncular koLpa OLmus :lol:
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
Faex
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Faex »

EnSoNxLeonar yazdı:
Barış seni tanıyan tanır dün bana pkk li diyen adam dan ne beklersin sen ?
zuhahaha daha dune kadar ben pkk lılara karsı savaşıRken bana pkk lı oyuncuları koruyan herculese bak sen :D mılet koLpa oLmus ha bıde turkxsıfa sendın demı :D barış gıbı az donmedın pesımde ahmet sen kralsın sıfacıda yok boyle yok soyle oyuncular koLpa OLmus :lol:
Susda Adam SanaLım Seni. Ha bu arada Barıs bölgeye yaz sana satlık item var die Dediklerin aklımda Hala bidaha pm atma Cvp aTmam.
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

gerızekalı sen kımsın sana pm atıyım ben ancak plusum yokken bolgeden ıtem yanstttırım sana o derece yanı kullanırdım senı sende pasa pasa yapardın saten her neyse ben oyunu bıraktım kocum forumdayım ama ona gore davra :lol: :lol:
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kerim73 »

Ahmet :

1: Öncelikle asla ben sana kralsın diye bir şey demedim. G.tünden sıkma yani.
2: Irk ayrımı yaptığın için sana uyarılarda bulundum yaptığının yanlış olduğunu söyledim.
3: Zaten 17 yaşında bir isin Böle konuşmalar yapman gayet doğal.
4:Grup bölgelerinde sana sadece 1 kere gruba al dedim. Sonraları arkamda şifacı lazım mı diordun Kenan nasıl kesilir felan.
5: İşi örendikten sonra zaten ne bnm senle işim vardı ne senin benle Gittin kendi arkadaşlarınla yaptın ben kendi arkadaşlarımla.
6:Bir de senin böle bir huyun var ağzın çok yalan yapıor. Maşallah yalan makinesi. Örnek :1

Oyunda itemlerin çalınmış vs. Gitmişsin Kuzenlerine yıkmışsın onlar çaldı diye beni biraz daha tanısan bana yıkıcan.
Kurduğunuz Lonca Kurucuları bile Sizden rahatsız olup Loncadan ayrılmıştır. Sebep: Gereksiz yere tartışma ortamı yaratmak , Çocukca sözler sarfetmek. Grup bölgesinde senin le yaşadığım bir cok anı var Ve orada en son nokta Gökhan arkadaşıma kfretmendi ve bunun sonucunda da sus yedin bnm tarafımdan. Oyuna girior musun girmior musun bilmem ama: Beş para etmez kişiliğin seni kfrlerinle yansıtıor zaten.
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

yazık gunah ellerın kırılacak ıftıra atma kocum ben kımseye ırk ayrımı yapmam turk kurt meselesı yoktu oRda ayık oL ona gore adamlar PKK yı savunuor sen bana ırk ayrımı yapıorsun dıorsun yazık gunah sana ya car soyuLma meseleme burnunu sokma 1 mılyar oyun param calındı kımın caldını bulamadım Lonca kurucuları ayrılma gıbı bısey soz konusu degıldı yanı Lonca ıslerıne burnunu sokma cunku bısey bılmıorsun Lonca hakkında RoA loncasındasın bıraz daha saygılı oL :lol:
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kerim73 »

Adamlar a dediğin laf lar şu Kürtsün Urfalı sın Hırsız sın PKK Lısın ? Bunda Irk ayrımı yoq mu yani Her kürdü PKK lı görmek ne anlama gelior nese senle uraşmıım gene istediğini elde edicek yoqsa bu. Birisine önce bakarım adam mı diye ona göre sonra saygılı olurum. Zaten seni O PKK tartışmasından sonra 2 yüzlülüğünü tanımak güzeldi bir daha da muhattab olmadım senn gibi biriyle. Bi De iftira dior D O çalınma meselesi de benzetme yaptım örnek gösterdim. Kafan ii mi diyim sadece git yat uyu aklın başına gelir belki toparlan
Kullanıcı avatarı
Faex
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Faex »

kerim73 yazdı:Adamlar a dediğin laf lar şu Kürtsün Urfalı sın Hırsız sın PKK Lısın ? Bunda Irk ayrımı yoq mu yani Her kürdü PKK lı görmek ne anlama gelior nese senle uraşmıım gene istediğini elde edicek yoqsa bu. Birisine önce bakarım adam mı diye ona göre sonra saygılı olurum. Zaten seni O PKK tartışmasından sonra 2 yüzlülüğünü tanımak güzeldi bir daha da muhattab olmadım senn gibi biriyle. Bi De iftira dior D O çalınma meselesi de benzetme yaptım örnek gösterdim. Kafan ii mi diyim sadece git yat uyu aklın başına gelir belki toparlan
Kerim aTma Suna Cvp Be. Seviyeni Koru.
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kerim73 »

tmm tmm zaten son cvbım dı.
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

bak kocum elınde bı kanıt olmadan yok her kurt pkk lıdır falan demısım yok soyle yok boyle adam akıllı konus bısey bıLdınız yok her konuya oyundan atlıorsun benım o kavga ettım o cafeden urfadan oyuna gıren pkk lı oyuncular hakkında ne kadar bılgın var urfada yasayıp bu sunucuda olan adamlarda sevmıor onları bısey bıldınız yok ancak atıp tutuorsunuz veya gecmıse don o adamları arastır :lol:
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

pekı feax ın eskı hırsızlardan oLdunu bılen varmı :lol:
Resim

LeoNaR

“Genel Sohbet” sayfasına dön