Zaten Yasaklıya Ekleyin Demek İstemiyor. Yasaklıya Ekleyine Tıklayın Aldığınız Uyarı "Engellemek istediğiniz kullanıcı oyunda değil!" İle birlikte kullanıcının kullanmış olduğu uygunsuz ifadeler konuşma penceresindeyken ekran görüntüsü alınız . Demek İstemiş.MoziLLa yazdı:Ahahaha evetfaysbok yazdı:çıkınca yasaklıya eklenmiyorki xDErdogan yazdı:Oyundan çıkan kullanıyıcı yasaklı listenize ekleyin. "Engellemek istediğiniz kullanıcı oyunda değil!" uyarısını aldığınızda bu uyarı ve kullanıcının kullanmış olduğu uygunsuz ifadeler konuşma penceresindeyken ekran görüntüsü alınız. Almış olduğunuz ekran görüntüsünü üzerinde oynama yapmadan ikvdestek formundan "Oyuncu Hata Kullanım" bölümünden bizlere ulaştırınız.
Gerekli incelemelerin ardından gerekli cezai işlemler uygulanabilir.
Bilginize.![]()
Küfür Ediyor Çıkıyor Yeter beee
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Küfür Ediyor Çıkıyor Yeter beee

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Küfür Ediyor Çıkıyor Yeter beee
KARDEŞ BU YONETIM BIZI ANLAMIYOR.ADAM BANA ANA AVRAT KÜFÜR ETMİŞ.BEN DEMİŞİM DOGRU KONUS.FISILTI YOLLAMAK ISTEDIGINIZ OYUNCU OYUNDA DEGIL YAZISI VAR.YaLnIzKaLp yazdı:Zaten Yasaklıya Ekleyin Demek İstemiyor. Yasaklıya Ekleyine Tıklayın Aldığınız Uyarı "Engellemek istediğiniz kullanıcı oyunda değil!" İle birlikte kullanıcının kullanmış olduğu uygunsuz ifadeler konuşma penceresindeyken ekran görüntüsü alınız . Demek İstemiş.MoziLLa yazdı:Ahahaha evetfaysbok yazdı:çıkınca yasaklıya eklenmiyorki xDErdogan yazdı:Oyundan çıkan kullanıyıcı yasaklı listenize ekleyin. "Engellemek istediğiniz kullanıcı oyunda değil!" uyarısını aldığınızda bu uyarı ve kullanıcının kullanmış olduğu uygunsuz ifadeler konuşma penceresindeyken ekran görüntüsü alınız. Almış olduğunuz ekran görüntüsünü üzerinde oynama yapmadan ikvdestek formundan "Oyuncu Hata Kullanım" bölümünden bizlere ulaştırınız.
Gerekli incelemelerin ardından gerekli cezai işlemler uygulanabilir.
Bilginize.![]()
GELEN CEVAP AYNEN SU SEKILDE.
ŞİKAYET ET BUTONUNU KULLANIN
MESAJI YAZARKEN DEMİŞİMKİ ADAM OYUNDAN CIKTI ŞİKAYET EDEMIYORUM.
BEN ANLADIM ARKADAS.
KALIP HAZIRLAMISLAR HER GELEN MESAJA AYNI CEVAPI VERIP YOLLUYORLAR. :ugeek: :twisted: