Küfür Ediyor Çıkıyor Yeter beee

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Küfür Ediyor Çıkıyor Yeter beee

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

MoziLLa yazdı:
faysbok yazdı:
Erdogan yazdı:Oyundan çıkan kullanıyıcı yasaklı listenize ekleyin. "Engellemek istediğiniz kullanıcı oyunda değil!" uyarısını aldığınızda bu uyarı ve kullanıcının kullanmış olduğu uygunsuz ifadeler konuşma penceresindeyken ekran görüntüsü alınız. Almış olduğunuz ekran görüntüsünü üzerinde oynama yapmadan ikvdestek formundan "Oyuncu Hata Kullanım" bölümünden bizlere ulaştırınız.

Gerekli incelemelerin ardından gerekli cezai işlemler uygulanabilir.

Bilginize.
çıkınca yasaklıya eklenmiyorki xD
Ahahaha evet :D
Zaten Yasaklıya Ekleyin Demek İstemiyor. Yasaklıya Ekleyine Tıklayın Aldığınız Uyarı "Engellemek istediğiniz kullanıcı oyunda değil!" İle birlikte kullanıcının kullanmış olduğu uygunsuz ifadeler konuşma penceresindeyken ekran görüntüsü alınız . Demek İstemiş.
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Küfür Ediyor Çıkıyor Yeter beee

Mesaj gönderen ibrahimking »

YaLnIzKaLp yazdı:
MoziLLa yazdı:
faysbok yazdı:
Erdogan yazdı:Oyundan çıkan kullanıyıcı yasaklı listenize ekleyin. "Engellemek istediğiniz kullanıcı oyunda değil!" uyarısını aldığınızda bu uyarı ve kullanıcının kullanmış olduğu uygunsuz ifadeler konuşma penceresindeyken ekran görüntüsü alınız. Almış olduğunuz ekran görüntüsünü üzerinde oynama yapmadan ikvdestek formundan "Oyuncu Hata Kullanım" bölümünden bizlere ulaştırınız.

Gerekli incelemelerin ardından gerekli cezai işlemler uygulanabilir.

Bilginize.
çıkınca yasaklıya eklenmiyorki xD
Ahahaha evet :D
Zaten Yasaklıya Ekleyin Demek İstemiyor. Yasaklıya Ekleyine Tıklayın Aldığınız Uyarı "Engellemek istediğiniz kullanıcı oyunda değil!" İle birlikte kullanıcının kullanmış olduğu uygunsuz ifadeler konuşma penceresindeyken ekran görüntüsü alınız . Demek İstemiş.
KARDEŞ BU YONETIM BIZI ANLAMIYOR.ADAM BANA ANA AVRAT KÜFÜR ETMİŞ.BEN DEMİŞİM DOGRU KONUS.FISILTI YOLLAMAK ISTEDIGINIZ OYUNCU OYUNDA DEGIL YAZISI VAR.
GELEN CEVAP AYNEN SU SEKILDE.

ŞİKAYET ET BUTONUNU KULLANIN

MESAJI YAZARKEN DEMİŞİMKİ ADAM OYUNDAN CIKTI ŞİKAYET EDEMIYORUM.

BEN ANLADIM ARKADAS.
KALIP HAZIRLAMISLAR HER GELEN MESAJA AYNI CEVAPI VERIP YOLLUYORLAR. :ugeek: :twisted:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön