YDSSpeciallistgirl yazdı:lys ve yds'ye hazırlanıyorumAsabi yazdı:nere gidiyon gıgelirim
Bi vedada benden olsun bakiiim :)))
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Re: Bi vedada benden olsun bakiiim :)))
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

-
- Sahaf Yardımcısı
ingilizce olarak gircemde başka dil seçicemJuSTLoV yazdı:YDSSpeciallistgirl yazdı:lys ve yds'ye hazırlanıyorumAsabi yazdı:nere gidiyon gıgelirim
yabancı Dil sınavı hangi yabancı dil.
RoCKuNZeL xROCKUNZELx
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Fulya NEreye
(
- nonameonur
- Sahaf Yardımcısı
Nereye Ciciş yaw ama kararına sonsuz saygım var ama yinede bidaha düşün :S
ops:
-
- Sahaf Yardımcısı
yaaa yds faalan varya o bitsin gelirim heralde canikom. .YoRgEdO yazdı:Fulya NEreye(
RoCKuNZeL xROCKUNZELx
-
- Sahaf Yardımcısı
onurcm yds falan varr işte o bitsin gelirim umarım tekrardan yanınza arada geliyorum zaten akşamları...nonameonur yazdı:Nereye Ciciş yaw ama kararına sonsuz saygım var ama yinede bidaha düşün :Sops:
RoCKuNZeL xROCKUNZELx
- burgazli39
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Sehran
öncelikler selamlar,
umarım seni daima mutlu eder bu kararın hayatta sana başarılar diliyorum hep sevdiklerinle ol hoşçakal...
( Zaten kim kaldıki bende bırakmıştım
)
Radyasyonlu-Cagoo ................
umarım seni daima mutlu eder bu kararın hayatta sana başarılar diliyorum hep sevdiklerinle ol hoşçakal...
( Zaten kim kaldıki bende bırakmıştım
-
- Sahaf Yardımcısı
çok teşekküürr ederiiiimburgazli39 yazdı:öncelikler selamlar,
( Zaten kim kaldıki bende bırakmıştım)
RoCKuNZeL xROCKUNZELx
Konuyu açmandaki mantığı anlayabilmiş değilim çünkü neden dersen Veda adı altında açmışsın bu konuyu fakat hep oyundasın.Rockunzel çarı senin ve hep oyundasın bölgelere giriyorsun amacın ne peki? Senin gibi boş boş konu açanlar yüzünden forum kirlilikten geçilmiyor.Her önüne gelen veda mesajı yazmak zorundamı sessizce çekip gidin.Belki bu şeyler yüzkere söylendi ama hala insanlar veda mesajı yazıyor.Tamam yazsınlar fakat yazdıklarından 2 yada 3 gün sonra tekrar oyuna dönüyorlar.Sanırım bu söyleyeceklerime seninde söyleyecegin klasik şeydir ara sıra giriyorum peki ara sıra giriceksen neden veda mesajı yazıyorsun.Neyse ne diyim ki sadece gülüyorum
-
- Sahaf Yardımcısı
ara sıra geliyorum yazdım.evet doğruda bundan sananeSarapci yazdı:Konuyu açmandaki mantığı anlayabilmiş değilim çünkü neden dersen Veda adı altında açmışsın bu konuyu fakat hep oyundasın.Rockunzel çarı senin ve hep oyundasın bölgelere giriyorsun amacın ne peki? Senin gibi boş boş konu açanlar yüzünden forum kirlilikten geçilmiyor.Her önüne gelen veda mesajı yazmak zorundamı sessizce çekip gidin.Belki bu şeyler yüzkere söylendi ama hala insanlar veda mesajı yazıyor.Tamam yazsınlar fakat yazdıklarından 2 yada 3 gün sonra tekrar oyuna dönüyorlar.Sanırım bu söyleyeceklerime seninde söyleyecegin klasik şeydir ara sıra giriyorum peki ara sıra giriceksen neden veda mesajı yazıyorsun.Neyse ne diyim ki sadece gülüyorum![]()
RoCKuNZeL xROCKUNZELx