Arz KALE baskını 11.09.2010 00:50 (Tüccar Öldü)
- Konsantrasyn
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Arz KALE baskını 11.09.2010 00:50 (Tüccar Öldü)
ben o kadar gülünecek bir şey görmüyorum onlarca arz içinde demişsin lodoslar daha fazla :lol:

anca tüccar kesersinizi ezigler handan ı kesin
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Bunlar handana tüccara falan gelmemiş Realxkomutan'ı kesmeye gelmişleristkvxmunise yazdı:Realxkomutan'ın onlarca arz arasında ölüşü
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
Kardeşim bunlara fitil lazımKaptanmagaradami yazdı:Bunlar handana tüccara falan gelmemiş Realxkomutan'ı kesmeye gelmişleristkvxmunise yazdı:Realxkomutan'ın onlarca arz arasında ölüşü
Adam ne yaptı size bu kadar kesmek için kaleye 79 kişiyle dalıyorsunuz
![]()
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Firarileri
Biz tüccarınızıda kestik o kadar kişi + 24 muhafız tüccarınızı koruyamadınız ya ona bakın .. 1 Arz muhafızı 6 tane kişiye bedel ..
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
O gece Son kaleye saldırılarda bende vardım. Bir hayli kalabalıktık ama Son baskında denildiği gibi 79 kişi falan yoktu hatta bi ara saymıştık ama rakamı unuttum. Gerçekten zevkli bir karşılaşma olmuştu Daha öncesinde Tüccar kesilmiş ve Arzlar kaleyi koruma altına almışlardı. Savaş güzeldi handan kesimi o şartlar altında imkansızdı.
Bazı arkadaşlar yok kesemediniz falan diye yazmış aynı şartlar altında emin olunki Arz lar saldırı yapıyor olsaydı İsmet i bile kesemezlerdi. Sonuçta kale Lodos dolu iken İsmet kesildiğini hatırlamıyorum. Aynı şekilde Arz kalede boş olsa idi o gece Handan çok rahat kesilirdi. En Son kaleye geldiğimiz Dönem sadece 3 grup ile handan ın yanına kadar ulaşmıştık. Orda Arzların kaleye gelmesi neticesinde handanı kesememiştik.
Yorumlarda Alaycı ifadeler kullanan Arkadaşlarada şunu Söylemek istiyorum. İsmet i kesmek mesele değil o kalenin içine girip kesmek meseledir. Başarabilen olursa işte o zaman Alaycı tavırlarla yaklaşması olağan olur. Yoksa 1 grup ile Kalenin boş olduğu bir anda İsmet kesmek çok basit bir iştir.
Bazı arkadaşlar yok kesemediniz falan diye yazmış aynı şartlar altında emin olunki Arz lar saldırı yapıyor olsaydı İsmet i bile kesemezlerdi. Sonuçta kale Lodos dolu iken İsmet kesildiğini hatırlamıyorum. Aynı şekilde Arz kalede boş olsa idi o gece Handan çok rahat kesilirdi. En Son kaleye geldiğimiz Dönem sadece 3 grup ile handan ın yanına kadar ulaşmıştık. Orda Arzların kaleye gelmesi neticesinde handanı kesememiştik.
Yorumlarda Alaycı ifadeler kullanan Arkadaşlarada şunu Söylemek istiyorum. İsmet i kesmek mesele değil o kalenin içine girip kesmek meseledir. Başarabilen olursa işte o zaman Alaycı tavırlarla yaklaşması olağan olur. Yoksa 1 grup ile Kalenin boş olduğu bir anda İsmet kesmek çok basit bir iştir.
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Hep aynı muhabbet Muhafızlar olmasa Handan bebek işi bıraksak handanı bir kişi keseceksiniz mübarek.Peki bir sorum var.Siz kadime giderken kadimi nasıl kesicez diye mi düşünüyorsunuz yoksa yolda akrepleri nasıl geçicez yada katalizör yiyecek miyiz kadime nasıl gideceğiz diye mi düşünüyorsunuz 
Raiders of Anatolia
]
Raiders of Anatolia
Sence 2 si aynı şey mi ? İnsanda Akıl fikir olur amisosgame ' e katılıyorum.Kaptanmagaradami yazdı:Hep aynı muhabbet Muhafızlar olmasa Handan bebek işi bıraksak handanı bir kişi keseceksiniz mübarek.Peki bir sorum var.Siz kadime giderken kadimi nasıl kesicez diye mi düşünüyorsunuz yoksa yolda akrepleri nasıl geçicez yada katalizör yiyecek miyiz kadime nasıl gideceğiz diye mi düşünüyorsunuz
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Ölüp kalkan arzlar var ama gece ani bir baskın yaparsanız kalede çok az arz olduğu bir zamanı yakalayabilirsiniz zaten 79 kişiyle gelcez diyorsunuz 1-2 grubu arzların doğdukları yere bırakın doğanı kessinlerRocnqpung yazdı:Sence 2 si aynı şey mi ? İnsanda Akıl fikir olur amisosgame ' e katılıyorum.Kaptanmagaradami yazdı:Hep aynı muhabbet Muhafızlar olmasa Handan bebek işi bıraksak handanı bir kişi keseceksiniz mübarek.Peki bir sorum var.Siz kadime giderken kadimi nasıl kesicez diye mi düşünüyorsunuz yoksa yolda akrepleri nasıl geçicez yada katalizör yiyecek miyiz kadime nasıl gideceğiz diye mi düşünüyorsunuz
Raiders of Anatolia
]
Raiders of Anatolia