'' Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir .. tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.''
Geçmiş olsn eski dostum savaş.çarlarını silen breaht lerden birisi olması beni şaşırtmadı.bunu sende biliyorsun .her uyarımda beni dikkate almadığın gibi Breahtleri savundun..grup bölgeleri gelince gerek eski loncan gerek dostlarını yarı yolda bırakıp yeni arkadaşlıklar edinmişsin.tercihh senin .
Allaha emanet ol geçmiş olsun ..
Ha ! Bu arada Savaş ismini çok aradın mı ?
KANKAXMAGİCİAN (SAVAŞ) IN ÇARLARINI SİLMİŞLER
Re: KANKAXMAGİCİAN (SAVAŞ) IN ÇARLARINI SİLMİŞLER
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Öncelikle geçmiş olsun savaş eskiden oyunda sevdigim en iyi dostlarımdan biriydi ama yeni bölgeler geldikten sonra öyle bir degiştiki tanıyamadım sadece işi oldugu zaman pm atmaya başladı neyse bu önemli degil ama ona en çok kızdıgım nokta karakteri soyuldugunda yakamozxbep ona kendi ayakkabısını ve ceketini vermişti kullansın diye ama bepin karakteri soyuldugunda savaşın söyledigi kelime merte çarınmı soyuldu mertte evet deyince
) bu hareketi yapmış gülme komşuna gelir başına üzülndünmü derseniz savaşın çarının soyulmasına hiç üzülmedim ayriyetten karakteri soyan kişiyide çok iyi biliyorum hatta mertte biliyor adamı bütün server tanıyor ama ismini söyliyemem adama sözüm var söylemicem dedim sadece şunu söyliyeyim breathlerden birisi degil neyse olan olmuş
Kingly:savaş çarınmı soyuldu
Kankaxmagician:evet
Kingly::)))
Kingly:savaş çarınmı soyuldu
Kankaxmagician:evet
Kingly::)))
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Bir İnsan neyse o olmalıdır...
Birden fazla kişiliği olmamalıdır.
Oyundaki Adı : Savaş
Gerçek adı söylentisi:Übeyd
Oyundaki yaşı :20
Gerçek yaşı :17
Oyunda Bulunduğu şehir : Eskişehir-ankara
Asıl gerçek söyledikleri şehri:Konya
Bir İnsan hiçbir zaman Aslını İnkar etmemelidir.Nitekim Peygamber efendimizin hadisinde derki Aslını inkar eden bizden degildir.
Ben İbrahim isem adım ibrahimdir.Ben Lütfüllah isem adım lütfüllahtır.Utanılacak bir durum degildir.Ben eğer Hakkaride yaşıyorsam Hakkariliyimdir.Benim suçum değildir hakkaride dogmak veya istanbulda dogmak suçumuz değildir
Savaş iyi birisi oldun bize ama yinede üzüldüm geçmiş olsun
Bir İnsan hiçbir zaman Aslını İnkar etmemelidir.Nitekim Peygamber efendimizin hadisinde derki Aslını inkar eden bizden degildir.
Ben İbrahim isem adım ibrahimdir.Ben Lütfüllah isem adım lütfüllahtır.Utanılacak bir durum degildir.Ben eğer Hakkaride yaşıyorsam Hakkariliyimdir.Benim suçum değildir hakkaride dogmak veya istanbulda dogmak suçumuz değildir
ahmetakif yazdı:Bir İnsan neyse o olmalıdır...
Ben İbrahim isem adım ibrahimdir.Ben Lütfüllah isem adım lütfüllahtır.Utanılacak bir durum degildir.Ben eğer Hakkaride
yaşıyorsam Hakkariliyimdir.Benim suçum değildir hakkaride dogmak veya istanbulda dogmak suçumuz değildir
Daha isim Konusunda eKsiğin var Byfatih iBrahim Übeyd Karacan ... Ayrıca savaş Sana tek Laf sölicem. Sen beNi heP Hafife aLdıN aMa beN seNi Tam 3 ay araştırDım ve Sonunda buLdum ...beNim eLimden yanlız uçan ve Kaçan kurtulur ... aMa eMeğine üzüldüm Çünqi beNimde BiliyoRsundur LaStMoHiCaaN aDlı karkaterim qitti QMuSaMeQ da Sende SAten . eMek aCısını bilirim aMa üzüldünmü Diye Sorarsan ne yazıkki üzüLmedim ...
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Benim arkamdan böyle şeyler söylense değil yeni char kasmak bilgisayara format atar giderdim.
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
Savaşla benım aramda cok ıyıdı tabi ben oyle sanıyordum bi kaç oyun içi degişiklıkten sonra savaş cevap bıle vermez oldu .
Ben sorunu yıne kendımde aradım dedım bı yanlısımız oldu galıba ama.... bu yorumlarınızı okuyunca kendımde sorun olmadıgını anladım. çarı soyuldugunda artık soyuldumu kendınımı soydu onda bıle suphe duyuyorum yardım etmek için elimden gelenı yapmıstım sımdı deger veremdıgı adxsızxşifa fln para bırıktırıp ıtem almaya calısıyordu hepsi boşunaymıs
o kendısı ıcın dogru olan yolu secmısti. Bu sefer çarı calınıp sılındı dıyor okadar sogudum kı buna bıle ınanasım gelmıyor
Ben sorunu yıne kendımde aradım dedım bı yanlısımız oldu galıba ama.... bu yorumlarınızı okuyunca kendımde sorun olmadıgını anladım. çarı soyuldugunda artık soyuldumu kendınımı soydu onda bıle suphe duyuyorum yardım etmek için elimden gelenı yapmıstım sımdı deger veremdıgı adxsızxşifa fln para bırıktırıp ıtem almaya calısıyordu hepsi boşunaymıs
o kendısı ıcın dogru olan yolu secmısti. Bu sefer çarı calınıp sılındı dıyor okadar sogudum kı buna bıle ınanasım gelmıyor
Benjiro
Söylentiler söylenti olarak paylaşılmamalıdır, eğer bazı gerçekler varsa o zaman iddialarınızı kanıtlayınız. Forum üzerinden böyle söylentileri paylaşmak çok yanlış.
Kanıt getirin, eyvallah
Kanıt getirin, eyvallah
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
burdakı cogu kısı dusuncesını paylasmıs kanıt dıyorsunuzatabey yazdı:Söylentiler söylenti olarak paylaşılmamalıdır, eğer bazı gerçekler varsa o zaman iddialarınızı kanıtlayınız. Forum üzerinden böyle söylentileri paylaşmak çok yanlış.
Kanıt getirin, eyvallah
Benjiro
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Eger forumda bı Yönetici varsa bu konunun kapanmasını istiyorum. Kimse ile bu konu hakkında tartısmayacagız. Herkezin düşüncesi farklı.
Yakamozxbep yazdı:Benim arkamdan böyle şeyler söylense değil yeni char kasmak bilgisayara format atar giderdim.
Pc ye format atmakmı ?
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
YaKaMoZ aiLeSi