ikv meran oyuncusu olmak yapılan bi şakanın pohunu çıkarabilmektiraNaRcHy yazdı::mrgreen: :mrgreen: dağılın beyler adam king :mrgreen:MORDuMan yazdı:kopdum buna ya ahahahhahanightboy yazdı:meran ikv oyuncusu olmak yeraltındaki çıkıntılara takılınca inadına aynı yöne tıklamaktır![]()
![]()
![]()
![]()
Meran İkv Oyuncusu OLmak .
Re: Meran İkv Oyuncusu OLmak .

:mrgreen: :mrgreen:MORDuMan yazdı:ikv meran oyuncusu olmak yapılan bi şakanın pohunu çıkarabilmektiraNaRcHy yazdı::mrgreen: :mrgreen: dağılın beyler adam king :mrgreen:MORDuMan yazdı:kopdum buna ya ahahahhahanightboy yazdı:meran ikv oyuncusu olmak yeraltındaki çıkıntılara takılınca inadına aynı yöne tıklamaktır![]()
![]()
![]()
![]()
heaMORDuMan yazdı:ikv meran oyuncusu olmak yapılan bi şakanın pohunu çıkarabilmektiraNaRcHy yazdı::mrgreen: :mrgreen: dağılın beyler adam king :mrgreen:MORDuMan yazdı:kopdum buna ya ahahahhahanightboy yazdı:meran ikv oyuncusu olmak yeraltındaki çıkıntılara takılınca inadına aynı yöne tıklamaktır![]()
![]()
![]()
![]()
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
İKV meran oyuncusu olmak datalarla oynayıp eline ecel alınca kendini güçlü hissetmektir 

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

ikv meran oyuncusu olmak biri herhangibir madenin piyasasını sorduğunda alırkenmis atarkenmi diyebilmektir...

Meran ikv oyuncusu olmak fiat sorduğunda teklif demektir. :mrgreen: :mrgreen:
IIBlAşKleNtLeeII
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır...
Fatih ERDEM
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır...
Fatih ERDEM
- tcmagradyxxxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim
TcMagRaDy # TcMaqRady
TcMagRaDy # TcMaqRady
Meran oyuncusu olmak tungsten çektıgı halde yanındakı şeliti yansıtıp taze diyerek madendekılerı kacırmaktır