İkvplayer GameOver (MasumprenS)
- lodos06
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Tea M
Re: İkvplayer GameOver (MasumprenS)
1 haftalık aranın ardından dondugmde karsılastıgım manzara acıkcası uzdu mlsf :? :? Olayın tma ayrıntısını bılmıyorum ama yıne ıftıradır herzaman yaptıkları şey bu çünkü.Oyunu oynaman yada bırakman senın kararın tabiki sana reelde basarılar dılerım Allaha emanet Ol hayatta yolun hep daim ve acık olması DilegiylE.... :?
ops:
O ŞiMdi AsKeR. . .
GünBatımı Günbatımıx xxMustox

GünBatımı Günbatımıx xxMustox

son konusmamız tartısmada olsa her nekadar bılmeden bana laf soylesende yolun acık olsun mehmet

Can Veren Eller Canda Alır...!!
- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Beni unutmuşun
nyse zararı yok az kesmedim ya seni güle güle..
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Sanırım zamanı geldiğinde hepimizin açacağı bir konu ama ilk sıralarda ama sonlarda söylenecek onca söz ve edilecke onca muhabbet varken bu vedalar insanı gerçekten üzüyor.. Allah'a emanet ol dilerim herşey gönlünce olur
Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin. Kimi seversen sev ama unutma ki, bir gün ondan ayrılacaksın. Dilediğin gibi davran, lâkin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptığının karşılığını mutlaka göreceksin
Siтєм
Siтєм
.
Kötü bir gidiş oldu senin için valla hakkında duymadığım halt kalmamıştı ama seni tanımadığımdan bişi demiyordum ama senin hakkında çok iyi laflarda duydum solasın kaç defa kadım için çağırmıştın beni gerçekten çok saol hakkın ödenmez. ama bu oyundan böle çıkıp gitmen kötü olmuş yakında bende bırakacağım saden üniversite için neyse hakkım varsa üstünde bilmiyorum varmıdır ama helali hoş olsun
saygılarla : Qutsalxyaşam
Kötü bir gidiş oldu senin için valla hakkında duymadığım halt kalmamıştı ama seni tanımadığımdan bişi demiyordum ama senin hakkında çok iyi laflarda duydum solasın kaç defa kadım için çağırmıştın beni gerçekten çok saol hakkın ödenmez. ama bu oyundan böle çıkıp gitmen kötü olmuş yakında bende bırakacağım saden üniversite için neyse hakkım varsa üstünde bilmiyorum varmıdır ama helali hoş olsun
saygılarla : Qutsalxyaşam
Bir usta daha bırakıyor oyunu...
Oyunu bırakmana rağmen seni kötü yönde eleştrip, hakkını yiyenleri şiddetle kınıyorum, son zamanlarda hakkında bazı dedikodular çıktı ve bence hepsi sadece dedikodu ve yalandan ibaret...
Bırakma nedenini bilsem inan o nedenin tam zıttını yaparım, tutmak isterim seni buralarda ancak şimdi sadece arkandan yas tutmak düşer...
Ben bu sunucuya başladığımda daha 30 leveldim sen Team loncasını kuruyordun, lonca konusunu açtıktan sonra oyunda sarf ettiğin sözler dahi aklımda...
İnşallah bir gün yeniden dönersin, tekrar görürürüz Masumprens olarak seni oyunda...
Gerçek yaşamında Allah her zaman yardımcın olsun, inşallah mutlu, huzurlu, uzun bir yaşam sürersin...
Eskiden şimdiye tüm isimlerimle veda ediyorum:
Sakrya(2008), Yasiinn(2008-2009), Badboyxyasin(2009-2010), Ericponti(2009), Kurtuluşxşifa (2009), Kurtlarxejder(2010), Rescuer (2008, 2009, 2010) ve şimdi Kurtuluşxrescuer (Kurtuluşxgriffin)
Elveda İkvplayer...
Oyunu bırakmana rağmen seni kötü yönde eleştrip, hakkını yiyenleri şiddetle kınıyorum, son zamanlarda hakkında bazı dedikodular çıktı ve bence hepsi sadece dedikodu ve yalandan ibaret...
Bırakma nedenini bilsem inan o nedenin tam zıttını yaparım, tutmak isterim seni buralarda ancak şimdi sadece arkandan yas tutmak düşer...
Ben bu sunucuya başladığımda daha 30 leveldim sen Team loncasını kuruyordun, lonca konusunu açtıktan sonra oyunda sarf ettiğin sözler dahi aklımda...
İnşallah bir gün yeniden dönersin, tekrar görürürüz Masumprens olarak seni oyunda...
Gerçek yaşamında Allah her zaman yardımcın olsun, inşallah mutlu, huzurlu, uzun bir yaşam sürersin...
Eskiden şimdiye tüm isimlerimle veda ediyorum:
Sakrya(2008), Yasiinn(2008-2009), Badboyxyasin(2009-2010), Ericponti(2009), Kurtuluşxşifa (2009), Kurtlarxejder(2010), Rescuer (2008, 2009, 2010) ve şimdi Kurtuluşxrescuer (Kurtuluşxgriffin)
Elveda İkvplayer...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Scandalboyy
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Reelde Başarılar memo hakkım varsa helal olsunn görüşmek uzere
Hiç Kimse Sonsuza D E K Yaşayacak Kadar DikkatLi oLamaz..
Reelde Basarılar Kardes
Kalbim akta pakta desen yüzünden yansır pisliğin .. !!

Memo senle ne kadar anlaşamasakta bu bir oyun ve senin iyi bir insan olduğunu düşünmekten başka bir çare olmadığını düşünüyorum Real Hayatında başarılar dostum.Kendine iyi bak.
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
İLİŞMEBABAYORGUN..