Masumun gercek yüzü....!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Masumun gercek yüzü....!

Mesaj gönderen Enderxangel »

Rocnqpung yazdı:
Kayzer yazdı:
SCaRyx yazdı:
Kayzer yazdı:
ayhilal yazdı:Var Bizi kötü biL. Ama önce lonca liderini Tanı deriM :)
senin ne dediğinin benim için hiç bir önemi yok :)
Evet insanların Söledikleri Hayvanlar icin bir onemi Yoktur nede olsa Hayvan :D
seviyesizliğin hiç lüzumu yok kendini ve o salak beynini daha yararlı işlere yor bunu yapman insana benzemen için bir ilk adım olabilir.
İnsan olsalar başkasının başarısını bu şekilde suistimal edecek ve son derece kıskandıklarını belli edecek tabirler kullanmazlar. Ben onları Allah'a Havale Ediyorum.
Lan burdaki olay kıskançlık değil..Ne kadar iğrençleşebiliceğinizi gördükten sonraki yorumlarımız. ;)
GodfreyxSpider07 yazdı:Avukatsanız baroya başvurun =)))
:) :) :)
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
ayhilal
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ayhilal »

GodfreyxSpider07 yazdı:Avukatsanız baroya başvurun =)))
+ Tartışmaya cevirmeye çalışıyoRlar konuyu lütfeN uymayıN avukatlara ...
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~

Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

amonra06, ne seni nede Masumprens'i tanırım ama konu ciddiye giderse karakterinin çalınma tarihi ve zamanı(saat) bulup bu konuya gönder o işte o zaman Yönetime verelim bakalım o saatte ve o günde karakterin kiminle alış-veriş'te bulunmuş ve ne vermiş, ne almış.

Kanıtlarla konuşmakla çok iyi yaptın ama bunu inkar edenler, kabul edenler ve kararsız kalanlar var. En kısası söylediğim gibi karakterinin çalındığın günün tarihi, zamanı(saat) bulup buradan bizlerle paylaşmandır. Yoksa
konu kilitlenecek duruma kadar gelir ve asılsız olur.

Ayrıca konuyu büyütmenin hiç bir anlamı yok, her zaman ki söylediğim gibi bu bir yalan dünyanın fani insanın hayali oyunudur. Her zaman barış ve dostluk önemlidir, karşıdaki taraf hakkını yemişse hakkını haram et ve Allah'a havale et.

Avukat, Mahkeme, Polis falan filan derken hem şikayet edilen hemde şikayetçinin başı ağrır. İnanın etrafınızda ki insanlar (belki) sizlere gülmeye başlar, "bir oyun için mahkemeye kadar gidilir mi?"

Hayırlı ramazanlar,
Esadullah
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
sianfeamx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen sianfeamx »

dios eö de yaptığın terbiyesizlikten sonra hala hakmı iddia ediyorsun...yazık cok yazık..bütün tılsım halkına ana bacı düz gittin..eger haklı oldugun konu varsa bile kendini okadar düşürdün ki hiç bi hakkın kalmadı..
Ölümsüz bir aşk için..
Resim
Safa Öztürk
teamxtolgacan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen teamxtolgacan »

xThEx yazdı:Ben size 1 yıldan beridir diyorum masumprensimin gercek yüzünü kimse bilmiyor ama adam benim adımı cıkartmaya meğilli herşey ortada ayrıca tolgacanmax duydumki klandan yazmıssın xthex charlarını ben caldım fakat masuma sordugumda bana küfredip yasakladı?
fazla sallama senın baska carla gırıp bana sen caldın demı dedıgını hattakendı carınlagırıp baska sey yazarak evet dedırtıp fotoshopla ekleyecegını anlamadımmı sanıyorsun suzme bılmıyorsan solım yasım 25 evlı bır kız cocugum varbenım senın gıbı bırının carında olan kıcı kırık ıtemlerle ısım olmaz her zaman soluyorum tek rarsoluyorum bu oyun benım ııcn eglence ama sızın gıbı vazgecılemez degıl kıcı kırık bı oyun bunu kafanızasokun
GÖKHAN DEMİRCAN
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

teamxtolgacan yazdı:
xThEx yazdı:Ben size 1 yıldan beridir diyorum masumprensimin gercek yüzünü kimse bilmiyor ama adam benim adımı cıkartmaya meğilli herşey ortada ayrıca tolgacanmax duydumki klandan yazmıssın xthex charlarını ben caldım fakat masuma sordugumda bana küfredip yasakladı?
fazla sallama senın baska carla gırıp bana sen caldın demı dedıgını hattakendı carınlagırıp baska sey yazarak evet dedırtıp fotoshopla ekleyecegını anlamadımmı sanıyorsun suzme bılmıyorsan solım yasım 25 evlı bır kız cocugum varbenım senın gıbı bırının carında olan kıcı kırık ıtemlerle ısım olmaz her zaman soluyorum tek rarsoluyorum bu oyun benım ııcn eglence ama sızın gıbı vazgecılemez degıl kıcı kırık bı oyun bunu kafanızasokun
Evlenip çocuk sahibi olmuşsun,ama hala daha yürüyen aksamında sorun var sanırım.. ;)
Gerçekleri göremicek kadar körelmişsiniz.Bu bi oyun deyip geçiştiriyosun.
Oyun da olsa sanal başka bi ortam da olsa HIRSIZ heryerde HIRSIZDIR.
Uyanmanızı öneririm ;)
Resim
Resim
Gocuman
teamxtolgacan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen teamxtolgacan »

esadullah aynı seyı bende soledım 3konun basına bakın destege maıl ceek dıyorum dun klanddanda yazdım kufur etmekle yetındı bıze ben yonetıcı tanımma dıyorsun bende dıyorumkı eger bu aydınla ıkınızın yapmıs oldugu bı komple degılse destege maılcek carın kımlerle alıs verıs yaptıgını gosterecektır destek ıp adresıyle bulozaman eyvvallah hıc dusunmem mehmetı sılerım oyunu kaldırıım pc den ama ne hıkmetse bunu yapmaamakta ısrar edıyorsun carım pazartesı calındı dıyorsun bugun carsambaa ve hala destegemaıl cekmedın ne hıkmetse eger ıtemlerını okadar dusunuyorsun cek destege maıl kanıtlasınlar her turlu eger hala cekmıyorsan benım ıcın cok dusundurucu bıseybucok
GÖKHAN DEMİRCAN
Kullanıcı avatarı
HarbicocuK
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Team

Mesaj gönderen HarbicocuK »

bilip bilmeden kimse ötmesin serkan senin msnde verdigin mail adresi masumprns@gmail.com dedin simdi diyorsun masumprensin@gmail.com onuda geç ikvdestek mail at dedik herşey cıkar ortaya dedik kıvırdın veya GM ile görüüştürcektik olayı ona anlat o bulur dedik gene kıvırdın simdi kalkmıs konusuyorsun dün oyunda o kadar küfür ettin lakin bu sizin kisiliginizi ortaya döküyor hem sende olan itemin iki katı bende var niye ben veya bizden biri degilde senin carı soysun
privatextonani
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen privatextonani »

ben yaklaşık 4-5 ay önce infaz (lodos) loncasına girdiğimde bir akşam kadim yapılacaktı.masumcuk herkesi gruba sokuyodu.benim o zamana kadar masumla hiçbir sorunum yoktu.geldi beni ve bi kaç kişiyi gruplara almadı.işte ahmet arkadaşımız (rooney) masuma mesaj attı.o adam bizim loncamızdadır die.masum bana dediki lonca liderine söle bana mesaj atsın loncada olduğuna dair inanayım senin infazda olduğuna dedi.ahmet özelden mesaj atmasına rağmen masum bana aynen şunu söledi.roney bana senn loncada olmadığını söledi.ama özelden ahmet loncamızdaydı demişti.neyse bişeler oldu en son masumun grubu gidecektiki sözlü atışmalara başladık onla.tabi lodos loncasını bilen bilir.item için yanıp tutuşanlar masumun avukatlığını yapmışlardı bana.ama neymiş avukatsan nereye başvurcaksın masumcuk sölemiş zaten ;)
tartışmalar bittikten sonra.bir gün tam eö ye çıkcaktımki masumcuk bana özelden hakaret içerikli mesaj attı.bunu klana sölediğimde herkes ooo sen nasıl öle dersin.sen adammısın falan filan demeye başladı.masumla konuşmalarımda açık ve net haksız çıkmasına rağmen yanındaki arkadaşları onu desteklediği için haklı gözükmüştü.ve aynı şey tekerrür ediyor.masumcuk değil ama yanındaki ramazanda kötü tabir kullanmak istemiyorum o malum kişiler avukatlık yapıor.burayı baro sandılar herhalde :P
fazla söze gerek yok.arkadaşlar boşa uğraşmayın.lodoslar masumcuk itemsiz prasız kalmadan onu suçlu çıkarmaz.bunu bizzat girdim gördüm ya.siz ne için uğraşıosunuz.görmüomusunuz malum kişiler nasıl konuya kilit diyor :?

٩(-̮̮̃-̃)۶
ToNaNi
ToNaNı
Chunli
Kerkenez
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

privatextonani yazdı:ben yaklaşık 4-5 ay önce infaz (lodos) loncasına girdiğimde bir akşam kadim yapılacaktı.masumcuk herkesi gruba sokuyodu.benim o zamana kadar masumla hiçbir sorunum yoktu.geldi beni ve bi kaç kişiyi gruplara almadı.işte ahmet arkadaşımız (rooney) masuma mesaj attı.o adam bizim loncamızdadır die.masum bana dediki lonca liderine söle bana mesaj atsın loncada olduğuna dair inanayım senin infazda olduğuna dedi.ahmet özelden mesaj atmasına rağmen masum bana aynen şunu söledi.roney bana senn loncada olmadığını söledi.ama özelden ahmet loncamızdaydı demişti.neyse bişeler oldu en son masumun grubu gidecektiki sözlü atışmalara başladık onla.tabi lodos loncasını bilen bilir.item için yanıp tutuşanlar masumun avukatlığını yapmışlardı bana.ama neymiş avukatsan nereye başvurcaksın masumcuk sölemiş zaten ;)
tartışmalar bittikten sonra.bir gün tam eö ye çıkcaktımki masumcuk bana özelden hakaret içerikli mesaj attı.bunu klana sölediğimde herkes ooo sen nasıl öle dersin.sen adammısın falan filan demeye başladı.masumla konuşmalarımda açık ve net haksız çıkmasına rağmen yanındaki arkadaşları onu desteklediği için haklı gözükmüştü.ve aynı şey tekerrür ediyor.masumcuk değil ama yanındaki ramazanda kötü tabir kullanmak istemiyorum o malum kişiler avukatlık yapıor.burayı baro sandılar herhalde :P
fazla söze gerek yok.arkadaşlar boşa uğraşmayın.lodoslar masumcuk itemsiz prasız kalmadan onu suçlu çıkarmaz.bunu bizzat girdim gördüm ya.siz ne için uğraşıosunuz.görmüomusunuz malum kişiler nasıl konuya kilit diyor :?
İteme paraya tabiri caizse TAPAN şahsiyetler olduğu sürece BUNUN sırtı yere gelmez ;)
Masum Reyiz herşeyi yapar ama haksız biz oluruz ;)
Masumcuğun avukatları..Baro'ya lütfen ;)
Uyanma vakti geldi,alın size fırsat ;) :idea:
Resim
Resim
Gocuman
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön