Kendine Güvenen ? [RoA 3. Yıl]
Re: Kendine Güvenen ? [RoA 3. Yıl]
Oktayım Esatı Silip Büyümü Yazarsan Sevinirim. Çünkü Şifamla Gİrmek İstemiyorum Büyümle Gİrcem Büyücümde [Oscar] Yazarsan Çok İyi Olur İyi FOrumlar
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Büyü listesi doldu malesef, iftarla aynı saate denk geldiği için 16-16-8 olarak düzenledik talep gelirse 32 ye yükselticez. Şuanda 2 büyücü başvurdur seninle 3 olur 16'ya tamamlanırsa turnuvaya katılabilirsiniz.Esat yazdı:Oktayım Esatı Silip Büyümü Yazarsan Sevinirim. Çünkü Şifamla Gİrmek İstemiyorum Büyümle Gİrcem Büyücümde [Oscar] Yazarsan Çok İyi Olur İyi FOrumlar
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
kotuxruya yazdı:YeNiLMeZzZ21 yazdı:Bazı çapulcuların Mevlanayı çekemeyip iftira atması ve bu konudada turnuvaya katılan Mevlana üyelerine saldırması konusunda eğer yazımı okuyorsa şunu diyorum,senin iftiraların kanıtsız delilsizdi ve yönetimden olumsuz bir cevap aldın çektin gittin,bir özür bile dilemeden. Bu konuyada muhtemelen kıskanç tavırların nedeniyle yazmışsın,çünki senin bu turnuvayı düzenleyen mevcut loncaya sövdüğünü biliyorum bu kadar yüzsüz olma.
Ayrıca ,yöneticilerden şu boş adamın imzasındaki iftira niyetindeki yazının kaldırılmasını istiyorum.Embesillere prim vermeyin gmler.
Bu turnuvaya katılan Mevlana üyelerine başarılar dileyerek birşey söylüyorum.
Bize düne kadar atıp tutan sallayan birkaç üyenin de arasında bulunduğu loncanın düzenlediği turnuvaya katılmak ne kadar gerekliydi ?
Tabi hür iradenizdir,saygım sonsuz. Tekrar katılan Mevlana üyelerine başarılar. İyi etkinlik olur umarım kolay gelsin !
Kanka döktürüon gene . Turnuvaya katılan her oyuncunun zekasından şüphe ederim sizleri enayi yerine koyan ben niçin turnuva parası vereyim enayimiyiz dien bir liderin öncülügüdeki roa turnuvasına katılmak ne için ? Bu kadar paraya ihtiyacınız varsa kötürüya size verir![]()
Ben bu turnuvaya para için değil eglenmek için katılıyorum. Kimseye hakaret edemezsin .
Forumdakı bu kacıncı uyelıgın bılmıyorum ama yakında buda gıder :lol:
VatanXLydeR yazdı:kotuxruya yazdı:YeNiLMeZzZ21 yazdı:Bazı çapulcuların Mevlanayı çekemeyip iftira atması ve bu konudada turnuvaya katılan Mevlana üyelerine saldırması konusunda eğer yazımı okuyorsa şunu diyorum,senin iftiraların kanıtsız delilsizdi ve yönetimden olumsuz bir cevap aldın çektin gittin,bir özür bile dilemeden. Bu konuyada muhtemelen kıskanç tavırların nedeniyle yazmışsın,çünki senin bu turnuvayı düzenleyen mevcut loncaya sövdüğünü biliyorum bu kadar yüzsüz olma.
Ayrıca ,yöneticilerden şu boş adamın imzasındaki iftira niyetindeki yazının kaldırılmasını istiyorum.Embesillere prim vermeyin gmler.
Bu turnuvaya katılan Mevlana üyelerine başarılar dileyerek birşey söylüyorum.
Bize düne kadar atıp tutan sallayan birkaç üyenin de arasında bulunduğu loncanın düzenlediği turnuvaya katılmak ne kadar gerekliydi ?
Tabi hür iradenizdir,saygım sonsuz. Tekrar katılan Mevlana üyelerine başarılar. İyi etkinlik olur umarım kolay gelsin !
Kanka döktürüon gene . Turnuvaya katılan her oyuncunun zekasından şüphe ederim sizleri enayi yerine koyan ben niçin turnuva parası vereyim enayimiyiz dien bir liderin öncülügüdeki roa turnuvasına katılmak ne için ? Bu kadar paraya ihtiyacınız varsa kötürüya size verir![]()
Ben bu turnuvaya para için değil eglenmek için katılıyorum. Kimseye hakaret edemezsin .
Forumdakı bu kacıncı uyelıgın bılmıyorum ama yakında buda gıder :lol:
Forumdaki üyeligi nie bu kadar takıosun . oyundaki kötürüya duruomu duruyor esas önemli olan o
Savaşçılar dolmadıysa katılmak istiyorum /f Azureuss.
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
Katılımcı listesine ve toplam ödüle bak ve bir hesap yapkotuxruya yazdı: Eglenmek için para veriorsunuz roa bunu kendi yapmış gibi gösterior valla zekanızdan şüphe ediorum . Oktayın ne dedigi malum enayimiz bizBöroya gidem pazartesi yine koycam o resmi
O zaman Fuat ağzıyla '' Ow ye maan '' diyorum :lol:
Bilenlerin güldüğüne eminim :lol:
Diyecek bir şey yok listeye baktığımda sunucuda kendi sınıflarının en iyileri!
Meyve veren ağaç taşlanır Selçuğum çok iyisin
RoA. EN' lerin loncası
Bilenlerin güldüğüne eminim :lol:
Diyecek bir şey yok listeye baktığımda sunucuda kendi sınıflarının en iyileri!
Meyve veren ağaç taşlanır Selçuğum çok iyisin
RoA. EN' lerin loncası
Bu arada favorilerim
Savaşçılarda : Uniqueturk, LaStSiN, Çaçabey (İlyas abiyi göremedim) :shock:
Büyücülerde : Ottopsyclanet, Kankaxmagician, GORSOMAN, Ejderinöpücüğü
Şifacılarda : Ensonxleonar, İzbandut, Cihadxlokman
Turnuvanın inanılmaz zevkli ve çekişmeli olacağı kanaatindeyim-
NOT: Sıralama rastgele yapılmıştır
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
atabey benı favoRı gormen guzel ama artık favorım zırhLı sıfacılar olacaktırBu arada favorilerim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
NaLet Su Zırhı DÜşürdügüm Gün e: DDDDDEnSoNxLeonar yazdı:atabey benı favoRı gormen guzel ama artık favorım zırhLı sıfacılar olacaktırBu arada favorilerim
NOT: Sıralama rastgele yapılmıştırzırh+Tek ıtem yetıoR. Turnavada sansımı yuzde 1 olarak goruorum cok zırhlı sıfacı var , ben sadece eğlenmek ıcın katıLıorum.. oktay savaşcılarda yer warsa ensonbaşkentlıxx yaz , parayı hallederız
Meraklanma Ben Katılmıom
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .