Birkaç Gif çalısmam
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Re: Birkaç Gif çalısmam
Büyücüalicin (Ali kardesimin bana Hedie ettigi Tasarım.

JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

EMEĞE SAYGI.!! :!: :!:
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
- Swider
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
JuSTLoV yazdı:Buda sana kardes buyur.Swider yazdı:
oyuna baslama tarihin 2000 lerde olsa ne yazar acarsın 1 level kalır unutur gidersin cunku bu oyundan bişi anlamıyorsun dahada post kasma adam seni takmıyo bile bu arada kufure bas vurup yasını belli edende sensin kimin velet kimin agabey dencek biri oldugu ap açık ortada ( agabey sen değilsin ) (velet sensin ama ) bu laflarım sanaydı rapper simdi bir daha bu konuya post kasma...
:arrow:
saolasın kardeşim

- Swider
- FareAdam Düşmanı
abicim sana zahmet olmazsa bi imza daha isteyebilirmiyim eğer olmazsa imzamdakine yakın sadece agah değil yerinde junon var isimleri biliosn abi zaten yazıo imzadada bu junonlular arka arkaya gelirse çok sevinirim
dediğim gibi hersey aynı sadece agah yerine junon ve arka arkaya gelcek sekilde (eğer zahmet olmazsa ellerine sağlık)
zahmet olursa yinede sağol abicim yapmasanda
dediğim gibi hersey aynı sadece agah yerine junon ve arka arkaya gelcek sekilde (eğer zahmet olmazsa ellerine sağlık)
zahmet olursa yinede sağol abicim yapmasanda

- Swider
- FareAdam Düşmanı
abicim:
ben zar zor sana eğer yaparsan fazla iş düşmesin diye junonu ekledim eğer yaparsan tek istediğim imzamdaki 3 junonlu ismi arka arkaya getirmek bana yapmıstın ya onun gibi ama sadece bu 3 tanesi arka arkaya gelcek şimdiden saol...
abi şaheserlerde cıkarsa cok mutlu olurum
ben zar zor sana eğer yaparsan fazla iş düşmesin diye junonu ekledim eğer yaparsan tek istediğim imzamdaki 3 junonlu ismi arka arkaya getirmek bana yapmıstın ya onun gibi ama sadece bu 3 tanesi arka arkaya gelcek şimdiden saol...
abi şaheserlerde cıkarsa cok mutlu olurum

- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Bu aralar işlerim yogun boş oldugum zaman ayarlarım:) yazı fontunuda deiştiririmSwider yazdı:
ABİ İMZAMI DEĞİŞTİRDİM RESİMLER BURDA
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK