Şikayetçiyim !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mhasan32
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Şikayetçiyim !

Mesaj gönderen mhasan32 »

Sagopakajmeran yazdı:
mhasan32 yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:kusura bakmayın da sizin de itemleriniz sağlam olsa sizde sağlam adam ararsınız, fakir edebiyatı yapmıyalım şimdi hiç burda. Ayrıca ejder üretmek şuan da çok saçma, meranlara kadimlere yazık. Kıyamet bas geç en güzeli. Hadi kenana girdiniz diyelim gaffar da ne yapıcaksınız? 2050 fizik m1+fizik bilgiyle beni almayan gruplar çıkıyor, ceket + ayak eksik sadece. Yani olaya sadece kenan gözüyle bakmayın 2 alter 1 nuc düşüreceksiniz oradan o kadar, devamı nasıl gelecek?
Kardeş sen oyuna başlarken üstün full + full eşyalı mı başladın..? Senin üstün iyi değilken sağlam adamlar seni aldı mı aldı . kim bu adamlar arkadaşların yada yardım sever bir kaç insan.

Burada Fakir edebiyatı yapılmıyor sadece bir kaç sorun problem çözülmeye çalışılıyor .
Senin gibiler bu şekilde bizim gibi insanları ezikleyip dışladıkları için bu millet buraya konu açıyor keyfinden değil.!
ben hiç bir zaman kimseden ne yardım gördüm, ne yardım dilendim kardeşim. ecel, latif, balyoz, kk ürettim 600 den fazla para yatırıp, piyasanın uçtuğu zaman, kimseden 1 toplu iğne almadım o zaman. bir arkadaş çevrem varsa şuan da var. ayrıca benim oyundaki arkadaşlarım, oyundan da ileri.
Öyle diyorsan öyledir.
Tekrar Tılsım - JLuee

Лучший мир возможен

Resim

€vv€L Zaman içind€ Kalbur zaman içind€, İyi Günd€ Kötü günd€ Hep: F€N€RBAHÇ€

Only Allah is Judging Me

2 Ocak 2007 - 2014

“Genel Etkileşim” sayfasına dön