Zamanın arz avcısı DADAŞKENTXERDEM

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
ERDEMergun
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Zamanın arz avcısı DADAŞKENTXERDEM

Mesaj gönderen ERDEMergun »

hep öle olur zaten her 2 taraf içinde geçerli :ugeek: :ugeek:
[S_A]★★FДŦŜДĻI★★Я£!Ŝ★★52√
SAVAŞ AMİRALLERİ [VRU]
ReNoVaTioNxZT
Turbox
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Turbox »

hah la erdem varya sana tek gel demekten klavyem eskidi senin avcılığın bumu ws atardım ya nereden görürüsen adamı kesiom 20 canım war dalıosun sonrada kahramanmı oluosun XDXD gülerim bu işe XD
Kullanıcı avatarı
maniac
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen maniac »

mitmet yazdı:
ERDEMergun yazdı:beni bazı arzlar çok iyi bilir canlarını çok yaktım xD beni teşkilattan bilen bilir icabında iyi sömürmüşümdür karizmalarını sağolsunlar ama iyi zevk alıyordum :)
Hatırlamaz mıyım. MaDTürK (yanlış yazmış olabilirim) ile vs yapıp handanı kesmiştin. Sonra muhafızları çekip bir süpürme atmıştın gitmişti hepsi. Kardeşim kimsin sen şaka mısın? Kameralar nerede? Nereye sırıtcaz? Elimizi mi sallicaz?

gENE kOPTum YA :D
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene !
███▓░░ ░░▓███
========ஜ۩۞۩ஜ========

Oяіgіиαℓ ® TÜRKİYEM
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║

TÜRkİYEMxTABuU
TÜRKİYEMxeDGaR
Kullanıcı avatarı
Selinay
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Selinay »

maniac yazdı:
mitmet yazdı:
ERDEMergun yazdı:beni bazı arzlar çok iyi bilir canlarını çok yaktım xD beni teşkilattan bilen bilir icabında iyi sömürmüşümdür karizmalarını sağolsunlar ama iyi zevk alıyordum :)
Hatırlamaz mıyım. MaDTürK (yanlış yazmış olabilirim) ile vs yapıp handanı kesmiştin. Sonra muhafızları çekip bir süpürme atmıştın gitmişti hepsi. Kardeşim kimsin sen şaka mısın? Kameralar nerede? Nereye sırıtcaz? Elimizi mi sallicaz?

gENE kOPTum YA :D

bende gülmüştüm bu yoruma Dogru sölüyor yani =))) :D :D
Kullanıcı avatarı
Cerrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Cerrah »

Kusura Bakma Ama Güzel Kardeşim Meteorda Beklerdin Çıkardın Dışarı Kalabalık Varsa Sarsılmaz Açar Kaçardın Bu Avcılık Değil Çok Özür Ama Çakk.. tı

Bulurdun Bi Şifa Peşine Takılırdın Taaa Ki Kesene Kadar Bu Ezikliğin Simgesiydi :)
Paşaxcorleone-Paşaxpersia-Paşaxşifa

Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...
Kullanıcı avatarı
Cerrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Cerrah »

xPrince yazdı:kardeş üzüldüm oyunu bırakmana ama gözün arkada kalmasın arzlar yine yerlerde her zaman ;)

Sana Gelince Şeker Çocuk Paso Forumdasın Oyundan Haberin Var mıı ki ?? :)
Paşaxcorleone-Paşaxpersia-Paşaxşifa

Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

Cerrah yazdı:
xPrince yazdı:kardeş üzüldüm oyunu bırakmana ama gözün arkada kalmasın arzlar yine yerlerde her zaman ;)

namım benden önce yürüyo o kadar dikkat çekiyommu forumda ? ha soruna cevap verirsek, oyunda kendi halimeyim kardeşim, önüme geleni keserim, kesilirsem kesilirim.. en doğalı bu değilmi ??
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Firelife »

xPrince yazdı:
Cerrah yazdı:

namım benden önce yürüyo o kadar dikkat çekiyommu forumda ? ha soruna cevap verirsek, oyunda kendi halimeyim kardeşim, önüme geleni keserim, kesilirsem kesilirim.. en doğalı bu değilmi ??
O zaman arzlarada hep yerde yatıyolar demiceksin 49 olmuşsun galiba 1 yıldır 46 lvl geziyordun arzlara laf atma hakkına sahip oldugunu düşünmüyorum bu halinle sağlam itemini diz şaheserini yap teke tekde arzları kes o zaman takdir edici bir iş yapmışsın olursun erdem gibi içeri girip kaçmayla olmuyor bu iş
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

Firelife yazdı:
xPrince yazdı:
Cerrah yazdı:

O zaman arzlarada hep yerde yatıyolar demiceksin 49 olmuşsun galiba 1 yıldır 46 lvl geziyordun arzlara laf atma hakkına sahip oldugunu düşünmüyorum bu halinle sağlam itemini diz şaheserini yap teke tekde arzları kes o zaman takdir edici bir iş yapmışsın olursun erdem gibi içeri girip kaçmayla olmuyor bu iş
Zamanın sıradan arz-lodos çekişmesinde hrkesin söyleyeceği bi laftı belkide ama..

Aslında şöyle bi bakınca oyunun ciddi zevkini kaçıran en sıradan şeylerden birisi bu klan savaşı, zaten bu durumda 2 klan mensupları arasında nerdeyse birbirlerini boğazlıcak kadar nefrete yol açıyo, herneyse aslında mevzu burda başlıyo işte, abi bu sorunlar nereye kadar ya ? hani cidden çok dedim bunu oyundaki bunun gibi milletin aslında herşeyin bir hiçten ibaret olduğunu unutturan ve millete içinde sahte güven-cesaret yarattırıp klavye delikanlılığı yaptıran, ciddi insanları ciddi şekilde birbirine düşüren bi mevzu bu, lan nedir lan bi arz kesilmiş bi lodos kesilmiş, hadi adam çok sorunlu şekilde kesmiş, işim var diyo daha kendinde bulduğu anlamsız cesaret bu değilmi halen kesiyo neyse kesmiş sen yapamamışsın işini, lan bu işin neki sanki ? o adamın kesmesinin derdi neki sanki ? senin bu oyunu oynama derdin ne ? bunları unutturan meselelerle uğraşıyoz, yok abi oyunu az oynarken insan şöyle bi çevreye bakar, bi hikayesini okur, şöyle bi oyunun aslında asıl bize vermek istediği nedir der, ama gel geldik aynen dediğim milletin kendi içinde bulduğu anlamsız cesarete, yok abi sadece klavyeyle maximum çok az bi zaman muhattap olacağı bi adamla kavga etmesi ? sonra bu olayın öyle bi artışı söz konusuki oyundan insanın nefret edesi geliyo gibi bi laf edicem olmıcak, oyunu oynayan böyle insanlardan insanın nefret edesi geliyo desem daha iyi olurdu heralde, ama hiçkimsede bunu bi lafla çözemiyo tabiki, en iyisi anlamak kardeşim, lan sen bu oyunu milletle anca dalaşıp didişip, herkesin ağzındaki o klavye delikanlılığı yapıp, o anlamsız kendinde bulduğun cesaret ve güvenle beynin reel hayattada yıkayıp ciddi pskolojik sıkıntılara kendini sokmak içinmi oynuyon, az anlayın ya bi oyuna bakınca milletin bu kadar gereksiz husumetine ne kadar gereksiz vede anlamsız olduğunu anlayın, yok herşey bi yere kadar olmalı, bu mevzuda uzadı genel olarak bütüüün mevzu artık çok uzadı, lan bi oyunu oynarken bi oyun halkı bu kadar gerilirmi ya ? ya anlayın bunu yada size tek tavsiyem sadece kendiniz için sorun çıkartmadan önce buna son verin, en iyi taktik oyunu bırakın.

Bütün bu dediklerimin aslında yazılmış bir oyun programı, insanların can sıkıntısını giderip, ülke tanıtımı yapması gereken bir oyun, belki bunun sayesinde ekonomiye can, vede gelecekteki Türk oyun sektörünün bir alt yapısı olması gereken bir mevzu olmaktan çıkıp cidden bunlar için yapılmış işi unutup şu genel olarak bakıldığı oyun halkının yaptığınıda çok iyi anlamak gerek, ama doğru biçimde..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

Firelife yazdı:
xPrince yazdı:
Cerrah yazdı:

Kardeşim oyunun tadı sadece 49 lwlde çıkmıyo demekki oyunda 46 lwlden zevk alanlarda varmış...Ayrıca strateji oyunu bu içeri girip kesmekte taktikdir eger çok delikanlı isen yeşili veya kadimi keserken dolaştırmadan kes sonucta ...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ

“Genel Sohbet” sayfasına dön