ZamanxYing Ws KholpashalixLoaa

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
kafkef
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Re: ZamanxYing Ws KholpashalixLoaa

Mesaj gönderen kafkef »

ne kadar boş adamlar var kıyametx miş senin büyücün yokmu adam büyücüyle hodri meydan diyo dirençlerı açacan hayvan cıakrtcan hıc bı buyunun kudretı yetmez olumm buyucuyle atın bende hakem olacam
Görünenin ArdınDaki GörüNmeyeN ....

KaFxKeF PeSiMiSt OrKestRa

Klan:Lodos
İsim:Kafkef

MEPODER
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Excellence »

Kıyametx evet bu şifacı çok güçlü olabilir.O çarı dizmişsin belli ki iyi kötü bir miktar paraya sahipsin.Büyücü çarın mı yok aç kas.İtemlerimi diziceksin diz ne dizersen diz.Ama şu Zamanxying le vs at.Öyle şifacıyı getircem sen neyle gelirsen gel diye bir laf olamaz sen büyüksen güçlüysen aynı sınıfla geleceksin.Ben doğru bulmuyorum karşı sınıfla vs atmayı bence adil olmuyor bir taraf elbet üstün oluyor.En iyisi Zamanxying le adam gibi bir vs atin.Loaa çarda gerçek sahibi olsun Zamanxyingle vs atsın.Veya o bir yerleri havada olan şahıs kıyametx açsın kassın bir büyücü dizsin Zamanxyingle adam gibi vs atsın yenilen yeneni tebrik etsin.Sorun kalmasın.Bu oyunu çok ciddiye almayın lütfen...
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DeathLord »

Excellence yazdı:Kıyametx evet bu şifacı çok güçlü olabilir.O çarı dizmişsin belli ki iyi kötü bir miktar paraya sahipsin.Büyücü çarın mı yok aç kas.İtemlerimi diziceksin diz ne dizersen diz.Ama şu Zamanxying le vs at.Öyle şifacıyı getircem sen neyle gelirsen gel diye bir laf olamaz sen büyüksen güçlüysen aynı sınıfla geleceksin.Ben doğru bulmuyorum karşı sınıfla vs atmayı bence adil olmuyor bir taraf elbet üstün oluyor.En iyisi Zamanxying le adam gibi bir vs atin.Loaa çarda gerçek sahibi olsun Zamanxyingle vs atsın.Veya o bir yerleri havada olan şahıs kıyametx açsın kassın bir büyücü dizsin Zamanxyingle adam gibi vs atsın yenilen yeneni tebrik etsin.Sorun kalmasın.Bu oyunu çok ciddiye almayın lütfen...
Kıyametx lafını söyledi.Burada düşük durumda olan Zamanxying ona da söylesene şifacı açıp kassın?
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
hasaneroglu98
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen hasaneroglu98 »

Ne Kadar Cok Abarttınız Ama Yaw ? :twisted:
Kullanıcı avatarı
Royalyor
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Royalyor »

DeathLord yazdı:
Excellence yazdı:Kıyametx evet bu şifacı çok güçlü olabilir.O çarı dizmişsin belli ki iyi kötü bir miktar paraya sahipsin.Büyücü çarın mı yok aç kas.İtemlerimi diziceksin diz ne dizersen diz.Ama şu Zamanxying le vs at.Öyle şifacıyı getircem sen neyle gelirsen gel diye bir laf olamaz sen büyüksen güçlüysen aynı sınıfla geleceksin.Ben doğru bulmuyorum karşı sınıfla vs atmayı bence adil olmuyor bir taraf elbet üstün oluyor.En iyisi Zamanxying le adam gibi bir vs atin.Loaa çarda gerçek sahibi olsun Zamanxyingle vs atsın.Veya o bir yerleri havada olan şahıs kıyametx açsın kassın bir büyücü dizsin Zamanxyingle adam gibi vs atsın yenilen yeneni tebrik etsin.Sorun kalmasın.Bu oyunu çok ciddiye almayın lütfen...
Kıyametx lafını söyledi.Burada düşük durumda olan Zamanxying ona da söylesene şifacı açıp kassın?

Bu lord a çok güldüm:D Savuncam diye iyiden iyiye saçmalamış:D Zamanxing ben şifacıda iyiyim taktiğini biliyorum dememiş ki sen adama şifa kas diyosun:D adam büyüme güveniyorum diyor.Bıtarafı yiyen varsa büyüyle hodri meydan desın adama:D Yoksa şifamla gelirim 500 milyonuna gibi abuk subuk sadece sanal parayla hava atma amaçlı mesaj yazmasın:D Yok büyüyle gelmek yemiyosa o zaman gitsin o 500 milyon sanal parayla don alsın:D Yarabbil alemin adam oyuna ne kadar kaptırmış :D
Kutuplardax
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Kutuplardax »

adanıao1 sen kımsın bı solermısn
Kutuplardax
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Kutuplardax »

hangi vsde kaçmak var vurup kaçmak ısı vs de olmaz
KHoLpAsHaLiXLoa
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: kholpashali

Mesaj gönderen KHoLpAsHaLiXLoa »

Selamun Aleyküm

öncelikle foruma girip bi göz atayım dedim ve bu konuyla karşılaştım çok üzücü bi durum adımın hoş olmayan konulara karıştırılması beni rahatsız eti...
face ve zamanxying arasında geçen vs de kazanan yanq arkadaşımızı tebrik ediyorm... yanlız burhan arkadaşımızın çarda face olduğunu biliyor olmasına rağmen bunu belirtmemesi ve adımı foruma taşıması beni üzdü.

ve lütfen söz konusu ben,çarım veya ismim bi konuya dahil edilecekse daha dikatli olunmasını isterim... bunu kibirlik veya kendini beğenmişlik olarak algılamayın sadece böle basit anlam içermiyen konularda ismimi görmek istemiyorum..

Saygılarla...
Kholpashalixloa
( Ömer )
KHoLpAsHaLixLoa
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Arkadaşım oyunumu bilmiosun sen öğreteyim mi biraZ ?

birincisi büyücüde zihin die bişi var değil mi ? at şifaya kes hayvanını .
İkincisi tesla var ac sana yardımcı olsun teslanın etrafında cember çiz.
üçüncüsü ejder asan varsa kudrette dayanır canda dayanır.
dördündüsü sen hangi pazarın maydonozusun?
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön