Sözde tüm mağazalarda vardı çoğu ilde yokmuş..SonerSecil yazdı:Bilindiği üzere Yeşil Rizemizde TeknoSa ve CarrefourSa Express Yanyadır ama ikisindede belirtilen ürün yoktur.Yetkililerin bir göz atmasını hiç olmassa 2'sinden birine koydurmasını rica ediyoruz.
Soner Seçil
Neden İKV Özel Sürüm Kutusu'nu tercih etmeliyim?
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Neden İKV Özel Sürüm Kutusu'nu tercih etmeliyim?
- SonerSecil
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Game Masterlar bütün mağazalara gelecek diye vaatta bulunduğu için fazla ilgi göstermedim interneten sipariş vermeye gelecek diye ama gelmedi.mecburen yazacağız.Türkiye'de bir İstanbul,İzmir,Ankara vs.yok o iller büyük vegösterişli diye illa oralara koymanız gerekmiyor.O illerdede olacak tabi ama geriye kalanlarada koymanızı rica ediyoruz.Onlar 1.sınıf Şehirler gibi gösteriliyor.Ama size diyeceğim şudurki İstanbulda 3 milyarla geçinemeyen adam Rizede 3 Milyarla 4 Ay geçinebiliyor.Ve havası doğası herşeyiyle daha güzel.Neyse bana kalmamış siin tercihiniz.İlgilenilmesini istiyorum.Firelife yazdı:Sözde tüm mağazalarda vardı çoğu ilde yokmuş..SonerSecil yazdı:Bilindiği üzere Yeşil Rizemizde TeknoSa ve CarrefourSa Express Yanyadır ama ikisindede belirtilen ürün yoktur.Yetkililerin bir göz atmasını hiç olmassa 2'sinden birine koydurmasını rica ediyoruz.
Soner Seçil

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL
Soner Seçil
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
Trabzonda hiç bir mağazada yok
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
-
- Acemi Savaşçı
Teşekkürler.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuvayi Milliye
Neden İKV Özel Sürüm Kutusunu Kullanmalıyız;
Hesabımız çalındığında Mynet tarafından rezillik çekelim diye,hesabınız çalındığında günlerce mağdur olup plusunuz boşa gitsin diye,haklı olduğun konuda bile konumuz kapatılsın diye.
Hesabımız çalındığında Mynet tarafından rezillik çekelim diye,hesabınız çalındığında günlerce mağdur olup plusunuz boşa gitsin diye,haklı olduğun konuda bile konumuz kapatılsın diye.
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
siz satmaya çalısıyosunuz ama,
Her ilde yok bunlardan 10.haZIRAN.2010 dan itibaren 10 oldu Teknosaya gittigim ama kutu yok. Yanı birde Tek
orası oldugu için bi yerede gidemeyiz. Buraya yollasanız benle beraber kaç kişi almaya geldı ama yok :S
(Kütahya/merkez)
Her ilde yok bunlardan 10.haZIRAN.2010 dan itibaren 10 oldu Teknosaya gittigim ama kutu yok. Yanı birde Tek
orası oldugu için bi yerede gidemeyiz. Buraya yollasanız benle beraber kaç kişi almaya geldı ama yok :S
(Kütahya/merkez)
Sanırım bütün kutuları BEst Buy çalmış.adresbu yazdı:siz satmaya çalısıyosunuz ama,
(Kütahya/merkez)
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- ahfohe
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
s.a ben uzun zamandır bu oyunu plus üyelikle oynuyorum şimdi satışa çıkarılan bu kutulardan da aldım bundan sonrada alırım item düşmüş düşmemiş benim için çok önemli değil öncelikle bu oyunu seviyorum ve daha iyi yerlere gelmesini isterim ancak yönetimin biraz daha ilgili olmasını bekliyorum birçok oyunda var olan lonca sistemi niçin bizim oyunumuzda yok bu çok mu zor diğer birçok oyun bunu içersinde barındırdığına göre o kadarda zor olmıyacağını varsayıyorum bu lonca sistemi gelsin yada neden gelmediği bizlere açıklansın lonca üyelerine ve yönetimlerine büyük kolaylıklar sağlıyan bu sistemin bir an önce İKV de yeralmasını istiyoruz
Demir tava geldi kömür bitti,
Akıl başa geldi ömür bitti
Kurtlarxsuskun-Buzçığlığı
Akıl başa geldi ömür bitti
Kurtlarxsuskun-Buzçığlığı