KUKLACININPRENSi

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kimbirlik
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: KUKLACININPRENSi

Mesaj gönderen kimbirlik »

Bu Fotuyu Sürekli Neden Katıyor Anlamıyorum :)
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Kullanıcı avatarı
Kuklacininprensi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Kuklacininprensi »

inkone yazdı:prenns seni başladıgımdan beri biilirim bizden öncede wardın şimdide warsın sana çalışmışlıgımda war bak kasan filan güzel ama tek eksiğin şu hava atmayı bırak

Ben ne hava atacam benim kasami bilen biliyo bunu bi bil.
Ben gelen pmlerden biktigim icin kasayi koydum oyuna ne zaman girsem pmler gelir sen ve senin gibiler bunu nerden bilece
k(madenleri göster diye).

Ha bi de hatirlatam kasadaki madenleri bakam diyenlerden de biri sendin unutma.
Kullanıcı avatarı
Kuklacininprensi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Bida ha buraya kimse hava atiyorsun diye yazi yazmasin eger yazacak olursa herkes bilsin ki.Böyle yazan kisiler hava almayi seviyorlardir.

Böyle yazanlar unutmasin ki benim yerim de degiller gelen pmleri bilmezler ver bilmezler de.Sunu bi kafanizizin kenarini yazin bu oyunda en eskilerden biriyim ve BETA carlarim da hala duruyo.Ben bu forma abuk sabuk konu acmadim sadece konu basligini Kuklacininprensi dedim Hadi konu basliigini KASAYA BAK yada KiMDE BU KADAR MADEN VAR derim o zaman haklisiniz.
Hadi beni sevmiyorsunuz yada kiskaniyorsunuz tmm onada madem öyle niye buraya giriyorsunuz madem KONU belli Kuklacininprensi girmeyin kardesim ben mi zorla diyom size girindiye GiRMEYiiiiinnnn.

Yok madenleri 1 e aliyomususum 5 e satiyomusum size ne size ne oluyo da böyle bi yorumda bulunuyonuz.Ben istedigim madeni istedigim fiyata satarim (serbest piyasa var) madem zorunuza gidiyo sikayet edin 5 e satiyom diye.Yada almayin kardesim ben hic bir zaman madenlerimin hepsini yansitmam satmak icin niye düsündünüz mü?Siz bunu da düsünemezsiniz ben söyleyem bende her madenin oldugunu nerdeyse oyundaki herkes bilir.sizin anlayacaginiz buna ihtiyacim yok.Ben ne zaman girsem oyuna pm ler gelir ve su maden kaca diye sorarlar dikkatinize cekerim var mi diye degil kaca diye biliyo herkes ki bende her maden vardir.

Ayrica eger burayi GM ler okuyosa lütfen yapa biliyorlarsa bir ay icersinde Kuklaci sunucusunda en cok pm kime atiliyor bi arastirsinlar.(gelen pm ler giden degil) Eminim ki ilk 5 in icerisinde ben varimdir.Bundan eminim cünkü bana gelen pmleri ben biliyorum bazilari bilemez.

OYUNA iLK BASLADIGIM DA ACTIGIM CARLAR.
xxxPRENSxxx
Resim
xPRENSx
Resim
Kullanıcı avatarı
Kuklacininprensi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

kimbirlik yazdı:Bu Fotuyu Sürekli Neden Katıyor Anlamıyorum :)

Sen sürekli bak diye. :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
GaLaTaSaRaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen GaLaTaSaRaY »

Kuklacininprensi yazdı:

espiri yaptı :D
Benjiro
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kertenkele »

Kuklacininprensi yazdı:Bida ha buraya kimse hava atiyorsun diye yazi yazmasin eger yazacak olursa herkes bilsin ki.Böyle yazan kisiler hava almayi seviyorlardir.

Böyle yazanlar unutmasin ki benim yerim de degiller gelen pmleri bilmezler ver bilmezler de.Sunu bi kafanizizin kenarini yazin bu oyunda en eskilerden biriyim ve BETA carlarim da hala duruyo.Ben bu forma abuk sabuk konu acmadim sadece konu basligini Kuklacininprensi dedim Hadi konu basliigini KASAYA BAK yada KiMDE BU KADAR MADEN VAR derim o zaman haklisiniz.
Hadi beni sevmiyorsunuz yada kiskaniyorsunuz tmm onada madem öyle niye buraya giriyorsunuz madem KONU belli Kuklacininprensi girmeyin kardesim ben mi zorla diyom size girindiye GiRMEYiiiiinnnn.

Yok madenleri 1 e aliyomususum 5 e satiyomusum size ne size ne oluyo da böyle bi yorumda bulunuyonuz.Ben istedigim madeni istedigim fiyata satarim (serbest piyasa var) madem zorunuza gidiyo sikayet edin 5 e satiyom diye.Yada almayin kardesim ben hic bir zaman madenlerimin hepsini yansitmam satmak icin niye düsündünüz mü?Siz bunu da düsünemezsiniz ben söyleyem bende her madenin oldugunu nerdeyse oyundaki herkes bilir.sizin anlayacaginiz buna ihtiyacim yok.Ben ne zaman girsem oyuna pm ler gelir ve su maden kaca diye sorarlar dikkatinize cekerim var mi diye degil kaca diye biliyo herkes ki bende her maden vardir.

Ayrica eger burayi GM ler okuyosa lütfen yapa biliyorlarsa bir ay icersinde Kuklaci sunucusunda en cok pm kime atiliyor bi arastirsinlar.(gelen pm ler giden degil) Eminim ki ilk 5 in icerisinde ben varimdir.Bundan eminim cünkü bana gelen pmleri ben biliyorum bazilari bilemez.

OYUNA iLK BASLADIGIM DA ACTIGIM CARLAR.
xxxPRENSxxx
Resim
xPRENSx
Resim

arkadaşım tamam da nie sinir yapıon kızmışsın flood olmuş işte :D
Kullanıcı avatarı
koturuya
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen koturuya »

Savaş iddalarını kanıtlıycanmı sobee ye mail attınmı canım ? :D Sesi kesilmiş . Öyle benim hakkımda iftira atmak kolay lakin delil koymak zor :D
sene 2008
: http://www.youtube.com/watch?v=jAbygf-R8xs
: http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti-ikv-koturuya/460071
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sokan28 »

koturuya ve Savaş siz aynı loncada değilmisiniz ne biçim lonca bu kimsenin birbirinden haberi yok olanlarda birbiriyle uğraşıyor :)
İnsanları sev,ama güvenme!!!

delikanlıyız
ronaldinhokan
Kullanıcı avatarı
kimbirlik
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kimbirlik »

Kuklacininprensi yazdı:

Benım Bakmama Gerek yok :D Kimin Ne Oldugunuz Biliyoz.
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Kullanıcı avatarı
koturuya
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen koturuya »

sokan28 yazdı:koturuya ve Savaş siz aynı loncada değilmisiniz ne biçim lonca bu kimsenin birbirinden haberi yok olanlarda birbiriyle uğraşıyor :)
aynı loncadayız die eşşegi adam yerinemi koymak zorundayım :D Huyum kurusun sevmedigimi sevmiom sevmeyincede ee dolayısıyla kıskanıolar beni başlıolar iftiraya :D Onca iftira atıolar birisi deil çıkaramıo çıkarsalar bende bi sevincem lanet olsunki çıkaramıolar gülüom bunlara :D Benim hakkımda delili olan varsa yollasın bana ben kendimi şikayet edem zaaa :lol:
sene 2008
: http://www.youtube.com/watch?v=jAbygf-R8xs
: http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti-ikv-koturuya/460071
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön