O HALDE SİZE SORUYORUM.
KAÇ KEZ JUNON KESTİNİZDE ZIRH ŞAHESER DÜŞÜRMEK İSTİYORSUNUZ ?
VE SİZE SORARIM GÜNDE EN AZ 2 OLMAK ÜZERE JUNON KESİYORUZ BENİM NEDEN HALA ZIRH IM YOK DA İSMİNİ İLK KEZ DUYDUĞUM ADAMLARDA ZIRH VAR ??
BOŞ BOŞ KONUŞUYORSUNUZ..
ToRNaViDa sana da helal olsun hacı !!!
-
- Salgın Koruyucusu
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bedr-in Aslanları
Re: ToRNaViDa sana da helal olsun hacı !!!
Dream yazdı:CIZIK yazdı:Olay Anı Orada Olamasamda
Arkadaş Listesi Sayesinde Şahit Oldum
Muhakkak Deneme Yapıyordur
İşte bi insanın SALAK lığının belgesihemde o insanın kendi elinden
ne güzel
![]()
Gm dediğinizde bi insan unutmayınki oda bi zamanlar bizim sunucumuzda bizler gibi oyunca idi ve kendine ait şahsi charları vardı ve şuanda o charlarda herkez gibi oynunu oynuyo hatta belki inanmıycaksınız ama o charın canı azalıyo hatta ve hatta ölüyonese kıssadan hisse gm de olsa dev de olsa herkesin bu oyunu oynamaya hakkı var...
ve sakın endişelenmeyin hiç bi yönetici kendisine verilen yetkiyi ne kendi ne dostları menfeatine kullanır..!
İyi forumlar....!
Haha Sazanım Benim
- Konuyu Başlatana Arkadaşın resimlerinde görünen Yalın karakteri senin deilmidir?
- Resimdede Gözüken Migrata Aynı Grupla giriş yaptıgınız Büyücü Tornavida Tagı Nerdedir
Malumki yönetici hesapta deildir
- GM olmadıgına göre Arkadaş Listesine eklenmesinde Sence bir sakınca varmıdır?
Yoksa GM miydi

leones non capit muscas
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
Şu Salak Diyip Arkadaş Listesine Nasıl Eklediniz Diyen Kertenez Beyinli Bazı Arkadaşlar 
Bu Adam Oyuna Başladığında GM miydi ?GM Olmadan Önce Arkadaş Lİstesine Eklemiş Olduğunu O Çürük Beyniniz Bilimiyordur Kesin
Sözlerimize dikkat edelim.
Üyelik 7 gün süre ile yasaklandı.
Lathander.
Bu Adam Oyuna Başladığında GM miydi ?GM Olmadan Önce Arkadaş Lİstesine Eklemiş Olduğunu O Çürük Beyniniz Bilimiyordur Kesin
Sözlerimize dikkat edelim.
Üyelik 7 gün süre ile yasaklandı.
Lathander.

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Tornavidanın Kadim Kesimi Esnasında Gelip Eski Dostuna Yardımcı Olduğunu Galiba Bi Sen BilmiyorsunBabaGandalf yazdı:xTANIMSIZx yazdı:Aslında Suç Bizde Neden Biliyormusunuz? Zamanında Bizde Bi GM Arkadaş Edinseydik Şaheser Düşürmek ve Kadim Hidra Kesmek İçin Bu Kadar Uğraşmamıza Gerek Kalmayacaktı.
yeterli oldumu ?
acaba gm ark ım hala neden kadim görewimi yapmadı ?
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
Müfreze Hocam Güzel Bi Açıklama Olmş Teşükkür Ediyoruz. Ancak Birde Sizin Empati Kurmanızı İstiyorum. Kendinizi Bizim Yerimize Koyun. Gece Gündüz Uğraşıp Saatlerce Migrat Sığınak Yapıyoruz. İksir Üretiyoruz. Çoğu Zaman Çabalarımız Boşa Gidiyor. Haliyle Bu Durum Sinirlerimizi Biraz Yıpratmış Olabilir. Düşün Ben Bu Olayı Gece Arkadaşlarla Migrata Girdik 3 Kez Denememize Rağmen Aksiliklerden Ötürü Junonu Kesemedik. O Kadar Emek ve Zamanımız Boşa Gitti. Eyvallah Olmayacak Çıkalım Başka Zaman Geliriz Dedik. Tam Çıktım Bu Manzarayla Karşılaştım. Bence GM Sıfatını Taşıyan Bi Şahsın Eski Dostları Bile Olsa Onlarla Oyunda [Bakın Oyunda Diyorum] Bu Tür Etkinliklerde Bulunmasını Hiç Doğru Bulmuyorum. Son Olarak Şahit Olduğum Bu Olay Sizinde Belirttiğiniz Gibi Oyunda Benim Şevkimi Kırdı ve Artık Bu Oyunda Emek Vererek Bi Yere Gelineceğine Pek İnancımda Kalmadı. Tekrardan Teşekkürler. İyi Çalışmalar...Müfreze yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
Konuda bence herhangi bir sorun yok kitlenmesine gerekte yok
Sizin açınızdan haklısınız evet bir GM oyun oynarken normal karakterde olsa dahi ciddi avantajlara sahiptir. En azından bilgi birikimi ve tecrübesi vardır haklısınız. Ama konuya neden empati yaparak birde bu taraftan bakmıyorsunuz ?
Öncelikle şunu söyleyelim GM arkadaşımız eğer isteseydi istediği kadar itemi arkadaşlarıyla paylaşır istediği isimli bir karakterle sunucuda dört dönemezmiydiVe bunu kim farkedebilirdi? Sizce gerçekten art niyetli bir hareket yapılmış olsaydı eğer bu konuda bir GM kadar kim dikkatli olabilirdi?
Lütfen arkadaşlar rica ediyorum sizlerin daha iyi bir ortamda oyun oynayabilmeniz için çalışan daha çok eğlenebilmeniz için kendi zamanlarından feragat eden GM'lere biraz olsun güvenin. Bu güvensizliğinizin sebebi nedir?
Bütün bir gün ve gece boyunca İKV ile ilgileniyoruz. İşler inanın sandığınızdan çok fazla. Her bir arkadaşım yeri geldiğinde insan üstü bir emek ve çaba harcarken birde böyle konular okumak beni üzüyor ve şevkimi kırıyor açıkçası.
Gördüğünüz üzre sizinle tüm samimiyetimle konuşuyorum. İKV oynamayı ÖZLEDİM..! İnanın buna fırsat bulamıyoruz çünkü. Amacım bize acımanızı sağlamak değil sadece bize olan bu güvensizliğin nedenini öğrenmek?
Son olarak evet arkadaşlarımla bu konuda konuşacağım. Gerekiyorsa bundan sonra normal karakterlede oyuna girilmesin eski dostlarlada görüşülmesin. Ama sizce oyuncularla aramıza bu kadar mesafe koyduğumuzda nasıl bir sonuç ortaya çıkacak?
Sakin ve mantıklı cevaplar beni mutlu eder. Konuyu kitlemiyorum. Lakin yapıcı olan her eleştiriyi bekliyorum.
İyi Eğlenceler.
TANIMSIZ - UNJUST

- BriqAnd
- İri Fare Avcısı
Kornişon, Fancy, WhiteGandalf Gençler siz saat 00:05 civarlarında migrata girdiniz yorum saatleriniz gece 01:10 falan 1 saat 5 dk damı çıktınız migrattan? Dur ben cevap veriyim. Kesmeden çıktınız değil mi ?
:P Biraz delikanlı olunda doğruları konuşun 

IAlBaYI & DyBBriqand
Ben bana Kendim için Lazımımm..!
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
Bu ne Densizlik Bu ne Küstahlık Sizin için çalışan bir Arkadaşımız Hakkında Nasıl Böyle Yorumlar Yapabiliyorsunuz Anlamış Değilim. Tornavida [GM] çarı ile girse hadi içim gam yemicek adam vakit ayırmış kendine toplamış arkadaşlarını oyun oynuyor bundan size ne DENSİZLER...
Sanırım biraz yara var bakıyorum hep yorum yapan akadaşlar ARZ ve belli bir tayfa yazık çok yazık sizler uslanmayan küçük çocuklarsınız yorumlarınız ve tavırlarınız hep birilerini karalamaya yönelik.
Sanırım biraz yara var bakıyorum hep yorum yapan akadaşlar ARZ ve belli bir tayfa yazık çok yazık sizler uslanmayan küçük çocuklarsınız yorumlarınız ve tavırlarınız hep birilerini karalamaya yönelik.
Koray YAR
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
Bilgisi olduğunu sanıpta bilgisizliği ile rezil olan ulvi [GM] karakterleri sobee nindir belli üyeliklere açılan ve panel, kod kullanımına açık olan hesaplardır. Oysa Tornavidanın resimelrde görünen karakteri kendi hesabıdır yani ne bir panel açabilir ne bir kod yazabilir. Grup o anki büyücü eksiğini Tornavida ile tamamlamış ne yani bende TT yim girmiyimmi grup bölgelerine Atıyonuz bari ufak atında civcivler yesin Hayalperest gençlik Naparsın...xDAVUT yazdı:GM erdoğanın genel etkılesımde yaptıgı konuşmaya bir ek yorumum var...
BİLİYORUM hesabım kapatılacak , veya oyundaki bir charım ban yiyecek hiç sorun değil.Bu tavrınız gösterir ki SİZ ELEŞTİRİYE AÇIK BİR YÖNETİM DEĞİLSİNİZ.
tornavida konusuna gelince bir game master ona ait şahıs nicklerini veya karakterlerini oynayabilir.Belki büyücüsüne can ekletmemiştir.Ama inanın bir game master oyunda istediğini yapabilecek kapasitededir.Ve Neden gündüz Değilde Gecenin Bi Yarısı oyunda kımse yokken oyuna girip arkadaşlarıyla migrat yapıyor.
FAZLA SÖZE NE HACET bu oyunda hatta TÜRKİYE gibi bir ülkede bu tür durumlarla karşılaşmak son derece normal ,,,
Koray YAR
YaLnIzKaLp yazdı:Şu Salak Diyip Arkadaş Listesine Nasıl Eklediniz Diyen Kertenez Beyinli Bazı Arkadaşlar
Bu Adam Oyuna Başladığında GM miydi ?GM Olmadan Önce Arkadaş Lİstesine Eklemiş Olduğunu O Çürük Beyniniz Bilimiyordur Kesin![]()
![]()
o Karga burnunu mu kerpetenmi her neyse sanırım GM carı bende yasaklılarda

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
ÖNCELİKLE SELAMLAR VE SAKİNLİK......
BU İŞİN ÇÖZÜMÜ ÇOK BASİTTİR.
GM-DEV OLAN KİŞİNİN GM-DEV ÇARLARI OYNADIĞI SUNUCU HARİÇ HER SUNUCUDA ETKİN OLACAKTIR.
BÖYLECE FARKLI SUNUCULARDAN GM-DEVLERİMİZ OLACAK SORUNLARIMIZ DAHA OBJEKTİF OLARAK TARTIŞILACAK.
AYRICA HİÇBİRŞEKİLDE ADAM KAYIRMAYA RASTLANMAYACAKTIR.
FOR EXAMPLE;
BEN TEŞKİLATTAN DEV OLDUM(KIYAMETTE KOPAR BU ARADA AMA NEYSE)
DEV ÇARIM SADECE DİĞER SUNUCULARDA VE FORUMLARDA ETKİN OLUR
TEŞKİLATTA İSE NORMAL OYUNCU OLURUM
BENİM FİKRİM BU
SAYGILARLA...
BU İŞİN ÇÖZÜMÜ ÇOK BASİTTİR.
GM-DEV OLAN KİŞİNİN GM-DEV ÇARLARI OYNADIĞI SUNUCU HARİÇ HER SUNUCUDA ETKİN OLACAKTIR.
BÖYLECE FARKLI SUNUCULARDAN GM-DEVLERİMİZ OLACAK SORUNLARIMIZ DAHA OBJEKTİF OLARAK TARTIŞILACAK.
AYRICA HİÇBİRŞEKİLDE ADAM KAYIRMAYA RASTLANMAYACAKTIR.
FOR EXAMPLE;
BEN TEŞKİLATTAN DEV OLDUM(KIYAMETTE KOPAR BU ARADA AMA NEYSE)
DEV ÇARIM SADECE DİĞER SUNUCULARDA VE FORUMLARDA ETKİN OLUR
TEŞKİLATTA İSE NORMAL OYUNCU OLURUM
BENİM FİKRİM BU
SAYGILARLA...
Amacı yok ki garibin...