Sancagın iLk Top 10 Şifası En İyi 10 Şifa

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Bybody
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sancagın iLk Top 10 Şifası En İyi 10 Şifa

Mesaj gönderen Bybody »

arkadaş katılıyorum Spxgrey.. item varda işi bilmio :mrgreen:
Kansorojen Rowxfame Byboddy Bybody
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SpxGreywolf
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SpxGreywolf »

sendenmi ögrencem it sürüsü
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `

Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
Kullanıcı avatarı
Soldinati
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Soldinati »

En İyi Diye Bişi yokturki Zeki Diye Bişi vardır Aklını kullanan her şifa En iyidir.

İyi forumlar...!!!
*~ Düηyaηıη eη $aηsLı iηsaηLarıdır ` Deliler ` ,, En büyük kasırgayı biLe ... Gülümseyerek izLerLer`~ ;)

Solitudine
Kullanıcı avatarı
nuriali68
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen nuriali68 »

bence Atabeyxkomutan büyü şifa 1300 lerde fundi kolye yüzük felan yok ;)
#DirenİKV
Kullanıcı avatarı
SpxGreywolf
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Lan Ecoreis İti bende sıgınaga Gelem Ne oLur diosun Sende Fame Rowxler dalınca Şifalamıodum Bunda Sonra Görürüz !!! Ecoreis Sen kimsin LAn eZme Sen Yokken Biz bu Oyunu Oynuoduk Sendenmi Ögrncem Şifayı SpxGreywolf
BristoL ~ `

Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
Kullanıcı avatarı
Mavixumut
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Mavixumut »

Lodosların en iyi 3 şifası olarak

Qşifaxx
Xulubay
Tkxxmanyakı

sayrm

Arzların ilk 3 şifası

Rowxxberru
Rowxwolf
Maxxşifa

sayarm
RizeLi 0LupTa RizeSporLu oLmaq anLatıLmas Ya$anıR...

LiSeLi MekansızlaR
Kullanıcı avatarı
MasTR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MasTR »

Oyuna herzaman uzun süre katılamıyorum ama 49 ilk zamanı sağlam ws eden adam akıllı 1-2 kişi vardı Rowxberru- Davut aklımda kalanlardandır..Ayrıca Ashab geldiği zamanlar oyunda olmadığımdan üretimi gerçekleştirememiştim..Şimdilerde üretmeme rağmen oyunda bulunmuyorum...

Ama ws yi bilen ve hakkıyla yapan Rowxberru -İnsensitive bunları tek geçerim..Tabi kendimden sonra :P

Ama nam- ı nı duyup vs edemediğim nice iyi şifacı da olduğuna eminim...

39 Zamanı adaşım olan İnsensitiveyle en az 30 dk dan başlayan ve 1 saatten uzun süren vs leri unutamam ayrıca 49 zamanı Şaheserler gelmeden önce Orhanla ws nin püf noktalarını anlamak ve şifa basma zamanlamalarıyla ilgili yaptığımız çalışmalarıda unutmam...

Yakın Zamanda Görüşmek Üzere .... Yeniçerixmaster....
yNçRxMasTR

yNçRxHaVoK
Kullanıcı avatarı
ecoreis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ecoreis »

SpxGreywolf yazdı:Lan Ecoreis İti bende sıgınaga Gelem Ne oLur diosun Sende Fame Rowxler dalınca Şifalamıodum Bunda Sonra Görürüz !!! Ecoreis Sen kimsin LAn eZme Sen Yokken Biz bu Oyunu Oynuoduk Sendenmi Ögrncem Şifayı SpxGreywolf
Şimdi ilk olarak o it sensin akıllı ve uslu ol sen ne zaman vardın olm madene hile kuruyordun hile ile adam kesiyordun abi cekiyordun simdi adam olup bana lafmı atıyorsun

Bu hayatta yalaka olmucan , yalaka isen intahar et .
Kullanıcı avatarı
SpxGreywolf
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

ecoreis yazdı:
SpxGreywolf yazdı:Lan Ecoreis İti bende sıgınaga Gelem Ne oLur diosun Sende Fame Rowxler dalınca Şifalamıodum Bunda Sonra Görürüz !!! Ecoreis Sen kimsin LAn eZme Sen Yokken Biz bu Oyunu Oynuoduk Sendenmi Ögrncem Şifayı SpxGreywolf
Lan it Yorum fElan Yazma WeLet
BristoL ~ `

Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Drowxcorellon »

:) süper konu kimilerini yüceltir kimilerini dışarda bırakır ama şu bi gerçek insanların gerçek yüzlerini gösterir bende yazayım

Rowxberru karşıdaki insanı çözmede 1 numara
İnsensitive para bol şifa hırsıda var itemden kazanır
Yeniçerixmaster hem para var hmde taktik ama şifacılık hırsı yok
Maxsifa ne akdar düşman olsakda zırh düştüğü için kendini daha çok şifaya vericek
Tkxxmanyak yeni itemlerden var fakat çoğunlukla iyileştirme takılıyor az aklını çalışdırsa onu kesecek adam yok ne şifa ne savaşcı ne büyücü
Xulubayx wsden korkar :lol: ama iyileştirmede çok bilgili nerde ne zaman bascanı biliyor fakat hala ndn 250 gibi düşük rakamlar basdını bilmiyor (şifacı bölümündeki konu)
Karabasanci sadece verilen taktikleri yerine getirerek kral olabilen biri bilgisi az ama sağlam itemleri var çabuk öğreniyor(ben sana demişdim o itemler grubdan sonra değerlenecek die)
Nacakkk daha çözemedim bu arkadaşı fakat bi ışık var gibi ama bu listede isminin geçmesi gerekenlerden biri
Rowxwolfgerçekten istediğinde yapamıyacağı şeyler yokdur fakat sabırlı deil sabırsızlık sonucu her zaman kaybediyor.
Yeniçerixdadawa şifacılı bırakdım ama aklıma gelmedi 10. şifa kendimi yazdım :D aldığım taktikleri geliştirirdim 1 kişiden duyduğumda sadece duymam görürürüm :lol: şaka bir yana çoğu insan bu konuda çıkarı olanları yazacakdır fakat listeye bakarsanız bnm hiç birinden çıkarım yok aksine düşmanımı bile yazmışım herkesden böyle olmalarını bekliyorum bir kötü yönünü söyledi die kavganın bir lüzumu yok az hoşgörülü ve en önemlisi sabırlı olun sabırla kimse kaybetmedi
Drowxdadawa

“Genel Sohbet” sayfasına dön