Sancagın iLk Top 10 Şifası En İyi 10 Şifa
Re: Sancagın iLk Top 10 Şifası En İyi 10 Şifa
arkadaş katılıyorum Spxgrey.. item varda işi bilmio :mrgreen:
Kansorojen Rowxfame Byboddy Bybody

- SpxGreywolf
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
sendenmi ögrencem it sürüsü
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
En İyi Diye Bişi yokturki Zeki Diye Bişi vardır Aklını kullanan her şifa En iyidir.
İyi forumlar...!!!
İyi forumlar...!!!
*~ Düηyaηıη eη $aηsLı iηsaηLarıdır ` Deliler ` ,, En büyük kasırgayı biLe ... Gülümseyerek izLerLer`~ 
Solitudine
Solitudine
bence Atabeyxkomutan büyü şifa 1300 lerde fundi kolye yüzük felan yok 
#DirenİKV
- SpxGreywolf
- Işık Hanım'ın Elemanı
Lan Ecoreis İti bende sıgınaga Gelem Ne oLur diosun Sende Fame Rowxler dalınca Şifalamıodum Bunda Sonra Görürüz !!! Ecoreis Sen kimsin LAn eZme Sen Yokken Biz bu Oyunu Oynuoduk Sendenmi Ögrncem Şifayı SpxGreywolf
BristoL ~ `
BristoL ~ `
Lodosların en iyi 3 şifası olarak
Qşifaxx
Xulubay
Tkxxmanyakı
sayrm
Arzların ilk 3 şifası
Rowxxberru
Rowxwolf
Maxxşifa
sayarm
Qşifaxx
Xulubay
Tkxxmanyakı
sayrm
Arzların ilk 3 şifası
Rowxxberru
Rowxwolf
Maxxşifa
sayarm
RizeLi 0LupTa RizeSporLu oLmaq anLatıLmas Ya$anıR...
LiSeLi MekansızlaR
LiSeLi MekansızlaR
Oyuna herzaman uzun süre katılamıyorum ama 49 ilk zamanı sağlam ws eden adam akıllı 1-2 kişi vardı Rowxberru- Davut aklımda kalanlardandır..Ayrıca Ashab geldiği zamanlar oyunda olmadığımdan üretimi gerçekleştirememiştim..Şimdilerde üretmeme rağmen oyunda bulunmuyorum...
Ama ws yi bilen ve hakkıyla yapan Rowxberru -İnsensitive bunları tek geçerim..Tabi kendimden sonra
Ama nam- ı nı duyup vs edemediğim nice iyi şifacı da olduğuna eminim...
39 Zamanı adaşım olan İnsensitiveyle en az 30 dk dan başlayan ve 1 saatten uzun süren vs leri unutamam ayrıca 49 zamanı Şaheserler gelmeden önce Orhanla ws nin püf noktalarını anlamak ve şifa basma zamanlamalarıyla ilgili yaptığımız çalışmalarıda unutmam...
Yakın Zamanda Görüşmek Üzere .... Yeniçerixmaster....
Ama ws yi bilen ve hakkıyla yapan Rowxberru -İnsensitive bunları tek geçerim..Tabi kendimden sonra
Ama nam- ı nı duyup vs edemediğim nice iyi şifacı da olduğuna eminim...
39 Zamanı adaşım olan İnsensitiveyle en az 30 dk dan başlayan ve 1 saatten uzun süren vs leri unutamam ayrıca 49 zamanı Şaheserler gelmeden önce Orhanla ws nin püf noktalarını anlamak ve şifa basma zamanlamalarıyla ilgili yaptığımız çalışmalarıda unutmam...
Yakın Zamanda Görüşmek Üzere .... Yeniçerixmaster....
yNçRxMasTR
yNçRxHaVoK
yNçRxHaVoK
Şimdi ilk olarak o it sensin akıllı ve uslu ol sen ne zaman vardın olm madene hile kuruyordun hile ile adam kesiyordun abi cekiyordun simdi adam olup bana lafmı atıyorsunSpxGreywolf yazdı:Lan Ecoreis İti bende sıgınaga Gelem Ne oLur diosun Sende Fame Rowxler dalınca Şifalamıodum Bunda Sonra Görürüz !!! Ecoreis Sen kimsin LAn eZme Sen Yokken Biz bu Oyunu Oynuoduk Sendenmi Ögrncem Şifayı SpxGreywolf
Bu hayatta yalaka olmucan , yalaka isen intahar et .
- SpxGreywolf
- Işık Hanım'ın Elemanı
Lan it Yorum fElan Yazma WeLetecoreis yazdı:SpxGreywolf yazdı:Lan Ecoreis İti bende sıgınaga Gelem Ne oLur diosun Sende Fame Rowxler dalınca Şifalamıodum Bunda Sonra Görürüz !!! Ecoreis Sen kimsin LAn eZme Sen Yokken Biz bu Oyunu Oynuoduk Sendenmi Ögrncem Şifayı SpxGreywolf
BristoL ~ `
BristoL ~ `
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
Rowxberru karşıdaki insanı çözmede 1 numara
İnsensitive para bol şifa hırsıda var itemden kazanır
Yeniçerixmaster hem para var hmde taktik ama şifacılık hırsı yok
Maxsifa ne akdar düşman olsakda zırh düştüğü için kendini daha çok şifaya vericek
Tkxxmanyak yeni itemlerden var fakat çoğunlukla iyileştirme takılıyor az aklını çalışdırsa onu kesecek adam yok ne şifa ne savaşcı ne büyücü
Xulubayx wsden korkar :lol: ama iyileştirmede çok bilgili nerde ne zaman bascanı biliyor fakat hala ndn 250 gibi düşük rakamlar basdını bilmiyor (şifacı bölümündeki konu)
Karabasanci sadece verilen taktikleri yerine getirerek kral olabilen biri bilgisi az ama sağlam itemleri var çabuk öğreniyor(ben sana demişdim o itemler grubdan sonra değerlenecek die)
Nacakkk daha çözemedim bu arkadaşı fakat bi ışık var gibi ama bu listede isminin geçmesi gerekenlerden biri
Rowxwolfgerçekten istediğinde yapamıyacağı şeyler yokdur fakat sabırlı deil sabırsızlık sonucu her zaman kaybediyor.
Yeniçerixdadawa şifacılı bırakdım ama aklıma gelmedi 10. şifa kendimi yazdım
Drowxdadawa