İSTİKLAL LONCASI RESMİ AÇILIŞI

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İSTİKLAL LONCASI RESMİ AÇILIŞI

Mesaj gönderen DehrayN »

Her gün yeni bir.... Lonca ... Loncanız hayırlı ossun.
Kullanıcı avatarı
ZuLFiKaR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Qazap

Mesaj gönderen ZuLFiKaR »

Güzel bir açıklama ve gayretle başlamış.Tebrik ederim.Çalışmalarınızda başarılar diliyorum
ZuLFiKaR shefa sağlıkolsun DrAİLANTHUS
İnneddine İndallahil İSLAM...
Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen doorss »

Asiiixbaris yazdı:İSTİKLÂL LONCASI

Yönetim

Taşköprü

Fiqan

Yönetim Kurulu

Asiiixbaris

Doors

Harunyus

Site Tasarım Sorumlusu

Kelanist

Üyeler

Bigbeng
Harunyus
Brunom
Linkin
Asiiixnegro
Asiiixkartal
Asiii
Kapıkulu
Azrailxgiresun
Healtyfull
Kelanist
Bywild
Kızılelma
Ankaaaa
Novalgin
AsinG
Gebzelixbüyücü

Loncamızın en son ve sade halidir !
Ayrıca loncamıza Deneyimli (sıgınak , mıgrat ve kadim gibi) şifacı , büyücü ve savascı alımı olacaktır.
Ve yine oyuna girme saatlerinde sorun olmayan gece saatlerın de sorunsuzca bızle etkınlıge katılacak bıreyler lazımdır.

NOT) belli sayıda..

Bizim istegimiz kendi cevremıze arkadaşlıgımıza yakışacak grup uyelerıdır..
Başvurular için bana ulaşın..
/f Doors , Wındows , Jamas

Başarı dileyen arkadaşlara teşekkurler...
Resim
Kullanıcı avatarı
bydeathh
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen bydeathh »

İSLAM (TAŞ KÖPRÜ) KESİNLİKLE ARTIK MUHATTABIM DİİLSİN SİLDİM SENİ EN İYİ ARKADAŞIMDIN DÜŞMANIMSIN ARTIK BUNDAN SONRA !
Resim
Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Biraz sakin olalım .
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Fiqan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Fiqan »

ZuLFiKaR yazdı:Güzel bir açıklama ve gayretle başlamış.Tebrik ederim.Çalışmalarınızda başarılar diliyorum
İlk olarak teşekkürler

Bugünlerde aşırı şekilde fazla lonca açılmaya başladı daha doğrusu adı sadece lonca icraat yok.Biz sürekli birbirimizden haberdar olup skype ile yüz yüze görüşüyoruz bu nedenle insana bir güven geliyor bu güvende Dostluğumuzun daimi sürmesini sağlıyor..

bydeathh yazdı:İSLAM (TAŞ KÖPRÜ) KESİNLİKLE ARTIK MUHATTABIM DİİLSİN SİLDİM SENİ EN İYİ ARKADAŞIMDIN DÜŞMANIMSIN ARTIK BUNDAN SONRA !
Kimseyi zorla tutmuyoruz tutmayızda

Yolun açık olsunnn...! Arkadaşlar bydeathh adlı şahıs Loncamızın Resmi Forumuna admin adıyla üye olup foruma saçma sapan mesajlar yazmıştır buda kişiliğini ortaya koymaktadır.
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Kullanıcı avatarı
bydeathh
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Fiqan yazdı:
ZuLFiKaR yazdı:Güzel bir açıklama ve gayretle başlamış.Tebrik ederim.Çalışmalarınızda başarılar diliyorum
İlk olarak teşekkürler

Bugünlerde aşırı şekilde fazla lonca açılmaya başladı daha doğrusu adı sadece lonca icraat yok.Biz sürekli birbirimizden haberdar olup skype ile yüz yüze görüşüyoruz bu nedenle insana bir güven geliyor bu güvende Dostluğumuzun daimi sürmesini sağlıyor..

HAHAHAHAHA KOMEDİMİ BU DAİMİ DOSTLUK VARSA BEN SİZİN DOSTUNUZDUM BENİ NİYE ATTINIZ LONCADAN BANA EDEBİYAT YAPMAYIN BIRAKIN BU LAGALUGALARI İŞİNİZE BAKIN !
bydeathh yazdı:İSLAM (TAŞ KÖPRÜ) KESİNLİKLE ARTIK MUHATTABIM DİİLSİN SİLDİM SENİ EN İYİ ARKADAŞIMDIN DÜŞMANIMSIN ARTIK BUNDAN SONRA !
Kimseyi zorla tutmuyoruz tutmayızda

Yolun açık olsunnn...! Arkadaşlar bydeathh adlı şahıs Loncamızın Resmi Forumuna admin adıyla üye olup foruma saçma sapan mesajlar yazmıştır buda kişiliğini ortaya koymaktadır.
:mrgreen: ben buna sadece ve sadece qülüp qeçerim ha bu arada TAŞKÖPRÜ (İSLAM) sen hayatımdaki en BÜYÜK düşmanımsın bunu BİL YETER !
Resim
Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
Kullanıcı avatarı
Asiiixbaris
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Asiiixbaris »

Arif loncadan uygunsuz hareketlerin(madende kızlara sarkmak, durmadan küfür etmek vs.) yüzünden çıkarıldın.Asiiixnegro bir gece fotoğraf almış.Sayfadaki herkez klandan bydeathhh şöyledir böyledir yazıyo.Bizim ne yapmamızı beklersin.Adımızı kötüye çıkarmadan seni bütün loncanın aldığı kararla çıkardık.
Asiiixbaris / Asiiixbariss / İyileştirir
Kullanıcı avatarı
bydeathh
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Asiiixbaris yazdı:Arif loncadan uygunsuz hareketlerin(madende kızlara sarkmak, durmadan küfür etmek vs.) yüzünden çıkarıldın.Asiiixnegro bir gece fotoğraf almış.Sayfadaki herkez klandan bydeathhh şöyledir böyledir yazıyo.Bizim ne yapmamızı beklersin.Adımızı kötüye çıkarmadan seni bütün loncanın aldığı kararla çıkardık.
İŞİNİZ GÜCÜNÜZ KENDİNİZİ KURTARMAKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL, KARI GİBİ OYUNU DÜŞÜNÜYONUZ (TEK ÇIKARINIZ LONCANIZ)İYİKİ BU OLAYLAR YAŞANMIŞ VE NE MAL OLDUĞUNUZU GÖRDÜM YAZIK SİZE; EN DEĞERLİ DOSTUNUZU LONCADA ÇIKAR İÇİN ÇIKARIYOSUZ YOK ADINA LEKE GELCEKMİŞ GELSE NE OLUCAK İŞTE SİZİN İNSANLIĞINIZ BU AL İŞTE ŞİMDİ LEKELENMİYOMU LONCANIZ HERKES BU YAZILANLARI OKUCAK SİZİN İŞİNİZ ZATEN BİTTİ BUNA EMİNİM AYRICA İLERDE 40 50 YAŞINA GELDİĞİNDE OYUNMU KALICI OLUCAK YOKSA DOSTLUKMU EMİNİM BU SANA VE TAŞKÖPRÜYE KAPAK OLMUŞTUR DOSTUM ?
Resim
Kullanıcı avatarı
Asiiixbaris
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Asiiixbaris »

bydeathh yazdı:
Asiiixbaris yazdı:Arif loncadan uygunsuz hareketlerin(madende kızlara sarkmak, durmadan küfür etmek vs.) yüzünden çıkarıldın.Asiiixnegro bir gece fotoğraf almış.Sayfadaki herkez klandan bydeathhh şöyledir böyledir yazıyo.Bizim ne yapmamızı beklersin.Adımızı kötüye çıkarmadan seni bütün loncanın aldığı kararla çıkardık.
İŞİNİZ GÜCÜNÜZ KENDİNİZİ KURTARMAKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL, KARI GİBİ OYUNU DÜŞÜNÜYONUZ (TEK ÇIKARINIZ LONCANIZ)İYİKİ BU OLAYLAR YAŞANMIŞ VE NE MAL OLDUĞUNUZU GÖRDÜM YAZIK SİZE; EN DEĞERLİ DOSTUNUZU LONCADA ÇIKAR İÇİN ÇIKARIYOSUZ YOK ADINA LEKE GELCEKMİŞ GELSE NE OLUCAK İŞTE SİZİN İNSANLIĞINIZ BU AL İŞTE ŞİMDİ LEKELENMİYOMU LONCANIZ HERKES BU YAZILANLARI OKUCAK SİZİN İŞİNİZ ZATEN BİTTİ BUNA EMİNİM AYRICA İLERDE 40 50 YAŞINA GELDİĞİNDE OYUNMU KALICI OLUCAK YOKSA DOSTLUKMU EMİNİM BU SANA VE TAŞKÖPRÜYE KAPAK OLMUŞTUR DOSTUM ?
Git adamlara söv söv sonra dostluktan bahset?Sana o fotoğrafı negrodan alim en kısa zamanda yollıycam.Umarım bi ders çıkarırsın.
Asiiixbaris / Asiiixbariss / İyileştirir

“Genel Sohbet” sayfasına dön