İSTİKLAL LONCASI RESMİ AÇILIŞI
Re: İSTİKLAL LONCASI RESMİ AÇILIŞI
Her gün yeni bir.... Lonca ... Loncanız hayırlı ossun.
- ZuLFiKaR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Qazap
Güzel bir açıklama ve gayretle başlamış.Tebrik ederim.Çalışmalarınızda başarılar diliyorum
ZuLFiKaR shefa sağlıkolsun DrAİLANTHUS
İnneddine İndallahil İSLAM...
İnneddine İndallahil İSLAM...
Asiiixbaris yazdı:İSTİKLÂL LONCASI
Yönetim
Taşköprü
Fiqan
Yönetim Kurulu
Asiiixbaris
Doors
Harunyus
Site Tasarım Sorumlusu
Kelanist
Üyeler
Bigbeng
Harunyus
Brunom
Linkin
Asiiixnegro
Asiiixkartal
Asiii
Kapıkulu
Azrailxgiresun
Healtyfull
Kelanist
Bywild
Kızılelma
Ankaaaa
Novalgin
AsinG
Gebzelixbüyücü
Loncamızın en son ve sade halidir !
Ayrıca loncamıza Deneyimli (sıgınak , mıgrat ve kadim gibi) şifacı , büyücü ve savascı alımı olacaktır.
Ve yine oyuna girme saatlerinde sorun olmayan gece saatlerın de sorunsuzca bızle etkınlıge katılacak bıreyler lazımdır.
NOT) belli sayıda..
Bizim istegimiz kendi cevremıze arkadaşlıgımıza yakışacak grup uyelerıdır..
Başvurular için bana ulaşın..
/f Doors , Wındows , Jamas
Başarı dileyen arkadaşlara teşekkurler...

İSLAM (TAŞ KÖPRÜ) KESİNLİKLE ARTIK MUHATTABIM DİİLSİN SİLDİM SENİ EN İYİ ARKADAŞIMDIN DÜŞMANIMSIN ARTIK BUNDAN SONRA !

Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
İlk olarak teşekkürlerZuLFiKaR yazdı:Güzel bir açıklama ve gayretle başlamış.Tebrik ederim.Çalışmalarınızda başarılar diliyorum
Bugünlerde aşırı şekilde fazla lonca açılmaya başladı daha doğrusu adı sadece lonca icraat yok.Biz sürekli birbirimizden haberdar olup skype ile yüz yüze görüşüyoruz bu nedenle insana bir güven geliyor bu güvende Dostluğumuzun daimi sürmesini sağlıyor..
Kimseyi zorla tutmuyoruz tutmayızdabydeathh yazdı:İSLAM (TAŞ KÖPRÜ) KESİNLİKLE ARTIK MUHATTABIM DİİLSİN SİLDİM SENİ EN İYİ ARKADAŞIMDIN DÜŞMANIMSIN ARTIK BUNDAN SONRA !
Yolun açık olsunnn...! Arkadaşlar bydeathh adlı şahıs Loncamızın Resmi Forumuna admin adıyla üye olup foruma saçma sapan mesajlar yazmıştır buda kişiliğini ortaya koymaktadır.
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Silencend Fiqan Ieqo
Fiqan yazdı:İlk olarak teşekkürlerZuLFiKaR yazdı:Güzel bir açıklama ve gayretle başlamış.Tebrik ederim.Çalışmalarınızda başarılar diliyorum
Bugünlerde aşırı şekilde fazla lonca açılmaya başladı daha doğrusu adı sadece lonca icraat yok.Biz sürekli birbirimizden haberdar olup skype ile yüz yüze görüşüyoruz bu nedenle insana bir güven geliyor bu güvende Dostluğumuzun daimi sürmesini sağlıyor..
HAHAHAHAHA KOMEDİMİ BU DAİMİ DOSTLUK VARSA BEN SİZİN DOSTUNUZDUM BENİ NİYE ATTINIZ LONCADAN BANA EDEBİYAT YAPMAYIN BIRAKIN BU LAGALUGALARI İŞİNİZE BAKIN !Kimseyi zorla tutmuyoruz tutmayızdabydeathh yazdı:İSLAM (TAŞ KÖPRÜ) KESİNLİKLE ARTIK MUHATTABIM DİİLSİN SİLDİM SENİ EN İYİ ARKADAŞIMDIN DÜŞMANIMSIN ARTIK BUNDAN SONRA !
Yolun açık olsunnn...! Arkadaşlar bydeathh adlı şahıs Loncamızın Resmi Forumuna admin adıyla üye olup foruma saçma sapan mesajlar yazmıştır buda kişiliğini ortaya koymaktadır.
:mrgreen: ben buna sadece ve sadece qülüp qeçerim ha bu arada TAŞKÖPRÜ (İSLAM) sen hayatımdaki en BÜYÜK düşmanımsın bunu BİL YETER !

Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
- Asiiixbaris
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Arif loncadan uygunsuz hareketlerin(madende kızlara sarkmak, durmadan küfür etmek vs.) yüzünden çıkarıldın.Asiiixnegro bir gece fotoğraf almış.Sayfadaki herkez klandan bydeathhh şöyledir böyledir yazıyo.Bizim ne yapmamızı beklersin.Adımızı kötüye çıkarmadan seni bütün loncanın aldığı kararla çıkardık.
Asiiixbaris / Asiiixbariss / İyileştirir
Asiiixbaris yazdı:Arif loncadan uygunsuz hareketlerin(madende kızlara sarkmak, durmadan küfür etmek vs.) yüzünden çıkarıldın.Asiiixnegro bir gece fotoğraf almış.Sayfadaki herkez klandan bydeathhh şöyledir böyledir yazıyo.Bizim ne yapmamızı beklersin.Adımızı kötüye çıkarmadan seni bütün loncanın aldığı kararla çıkardık.
İŞİNİZ GÜCÜNÜZ KENDİNİZİ KURTARMAKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL, KARI GİBİ OYUNU DÜŞÜNÜYONUZ (TEK ÇIKARINIZ LONCANIZ)İYİKİ BU OLAYLAR YAŞANMIŞ VE NE MAL OLDUĞUNUZU GÖRDÜM YAZIK SİZE; EN DEĞERLİ DOSTUNUZU LONCADA ÇIKAR İÇİN ÇIKARIYOSUZ YOK ADINA LEKE GELCEKMİŞ GELSE NE OLUCAK İŞTE SİZİN İNSANLIĞINIZ BU AL İŞTE ŞİMDİ LEKELENMİYOMU LONCANIZ HERKES BU YAZILANLARI OKUCAK SİZİN İŞİNİZ ZATEN BİTTİ BUNA EMİNİM AYRICA İLERDE 40 50 YAŞINA GELDİĞİNDE OYUNMU KALICI OLUCAK YOKSA DOSTLUKMU EMİNİM BU SANA VE TAŞKÖPRÜYE KAPAK OLMUŞTUR DOSTUM ?

- Asiiixbaris
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Git adamlara söv söv sonra dostluktan bahset?Sana o fotoğrafı negrodan alim en kısa zamanda yollıycam.Umarım bi ders çıkarırsın.bydeathh yazdı:Asiiixbaris yazdı:Arif loncadan uygunsuz hareketlerin(madende kızlara sarkmak, durmadan küfür etmek vs.) yüzünden çıkarıldın.Asiiixnegro bir gece fotoğraf almış.Sayfadaki herkez klandan bydeathhh şöyledir böyledir yazıyo.Bizim ne yapmamızı beklersin.Adımızı kötüye çıkarmadan seni bütün loncanın aldığı kararla çıkardık.İŞİNİZ GÜCÜNÜZ KENDİNİZİ KURTARMAKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL, KARI GİBİ OYUNU DÜŞÜNÜYONUZ (TEK ÇIKARINIZ LONCANIZ)İYİKİ BU OLAYLAR YAŞANMIŞ VE NE MAL OLDUĞUNUZU GÖRDÜM YAZIK SİZE; EN DEĞERLİ DOSTUNUZU LONCADA ÇIKAR İÇİN ÇIKARIYOSUZ YOK ADINA LEKE GELCEKMİŞ GELSE NE OLUCAK İŞTE SİZİN İNSANLIĞINIZ BU AL İŞTE ŞİMDİ LEKELENMİYOMU LONCANIZ HERKES BU YAZILANLARI OKUCAK SİZİN İŞİNİZ ZATEN BİTTİ BUNA EMİNİM AYRICA İLERDE 40 50 YAŞINA GELDİĞİNDE OYUNMU KALICI OLUCAK YOKSA DOSTLUKMU EMİNİM BU SANA VE TAŞKÖPRÜYE KAPAK OLMUŞTUR DOSTUM ?
Asiiixbaris / Asiiixbariss / İyileştirir