Sen dedıqımı yap çok zamanın varsa
2 gündür full ırıddeyım günde 8-15 saat onlınem 2 günde 3 adet ırıd çıkardım bu demektır kı 3X15=45 m elde ettım
Her türlü maden derım sen fazla kaptırma ıtem çıkarcam felan dıe 1 ayda doru düzgün 1 ıtem ya düşer ya düşmez oda etse etse 50 m etsın yada de 80m etsın 1 ayda her haftada 1 tanecık çıkarsa 4 ırıdX15=60m 1 haftadada 1 tane çıkartabılıosan yuh sana gece kalk sadece ozman 1 saat kadar yeterlı madende beklemen bı bakmışın ırıd xD
Karızmada güzel yöntemde charların varsa 49 lvl rütbelı ve plusluysan +4 üzerı karakterın varsa sat satabıldıqın kadar xD
Bıde şu var çevren varsa topla arkılerını full rütbe kas 1,5 mılyon kp felan oldumu gözlükle parayı kırarsın
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
bak ben büyücümü fevzi tek item ve bazı görev itemleri ile dizdim sonra bu itemler pahalılaştı sattım büyücümü full tek item bilge yaptım.Aşırı bir para kaldı ondan sonra savaşçımı urban yücelen dizdim tek çift item karıık ben böle yaptım :mrgreen:
İridyumu boşver neden dersen maden çekmek çok sıkıcıdır ve en son madenler hariç hiçbiri doğru düzgün para etmez ondan dolayı sen plus al 3000 den fazla kp yap hergün karizma sat çok iyi item dizersin mat. hesabı olarak 2 saat te bir karizma 100 olduğunu düşünürse ve oyunda kalma süren ortalama 6 saat olduğunu düşünürsek ve karizmanı ortalama olarak 600 bnden sattığını düşünürsek 3x600=1,800 m eder günde haftada 1,800x7=12,6 m eder.ayda 12,6x30=378 m olur ve artık istediğin itemi alırsın.Üstüm full azat cevroş takılıyorum ve müthiş adam kesiyorum şu yöntem ile :mrgreen:
physcopath yazdı:İridyumu boşver neden dersen maden çekmek çok sıkıcıdır ve en son madenler hariç hiçbiri doğru düzgün para etmez ondan dolayı sen plus al 3000 den fazla kp yap hergün karizma sat çok iyi item dizersin mat. hesabı olarak 2 saat te bir karizma 100 olduğunu düşünürse ve oyunda kalma süren ortalama 6 saat olduğunu düşünürsek ve karizmanı ortalama olarak 600 bnden sattığını düşünürsek 3x600=1,800 m eder günde haftada 1,800x7=12,6 m eder.ayda 12,6x30=378 m olur ve artık istediğin itemi alırsın.Üstüm full azat cevroş takılıyorum ve müthiş adam kesiyorum şu yöntem ile :mrgreen:
Sıkıcılık konusunda katılıyorum ama 6saatte 1.800m kazanacağına maden çek 6 saatte rahat 10m cebindedir(aşırı şanssız değilsen)
Aynen xD ırıd denedım ya 11,5 saat yada 6 saat arayla çıkıo xD kuklacıda bırı çıkardı bakalım 6 saat sonra çıkçakmı şuan deıl sabahta ya 6 saat sonra yada 11,5 saat sonra çıkıcak yıne büyük bı ıhtımal
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
6 ayda 378 m yapsan boş 6 ay geçırmış olursun xD 6 ay hemde canın sıkılır koskoca 6 ay maden çek 1 haftada en az 3 ırıd yapıom 3 de 3x15=45 ayda 4x45=180 m 2 ayda 360 m yanı sen 6 ay yapçanda oho çok uzun o ış 6 ay 1 trılyon yaparsın xD ama azmadersen tabı bana ejder bılge cevo set azat cevo set yeterlı xD hepsı var ztn ejder yeterlı bana xD