onun yerine bilge kağan cevriye veya bilge kağan solucan dizmen senin daha çok yararına olur.
en azından bilge kağan direnç bile plevneden iyidir.
plevne efsunu ne işe yarar:savunma efsunudur.Savaşçının sert vuruş ve ağır vuruş hariç normal vurduğu vuruşun
ıska geçme şansını arttırır.plevne efsunu savaşçılarda işe yarar ama büyücüde etkisiz kalır çünkü büyücü ful plevne dizse
6 çarpı 8.600(ejder asada plevne efsunu yok o yüzden 6 yazdım.)51.6 savunma eder.107.0 büyücünün plevne efsunsuz savunması 107.0+51.6=158.6 savunmanız olur.
savunma ne işe yarar?:Savunma,size yapılan saldırılarıdan kaçınma yeteneğinizi gösterir.Değer yükseldikçe size yapılan saldırıların ıskalama ihtimali artıcaktır.Temelde saldırı ve savunma puanları eşit 2 karakter birbirlerine %50 ihtimalle vurabilir.
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
kontforum62 yazdı:plevne Büyücüde gereksiz bir efsun bana göre.
onun yerine bilge kağan cevriye veya bilge kağan solucan dizmen senin daha çok yararına olur.
en azından bilge kağan direnç bile plevneden iyidir.
plevne efsunu ne işe yarar:savunma efsunudur.Savaşçının sert vuruş ve ağır vuruş hariç normal vurduğu vuruşun
ıska geçme şansını arttırır.plevne efsunu savaşçılarda işe yarar ama büyücüde etkisiz kalır çünkü büyücü ful plevne dizse
6 çarpı 8.600(ejder asada plevne efsunu yok o yüzden 6 yazdım.)51.6 savunma eder.107.0 büyücünün plevne efsunsuz savunması 107.0+51.6=158.6 savunmanız olur.
savunma ne işe yarar?:Savunma,size yapılan saldırılarıdan kaçınma yeteneğinizi gösterir.Değer yükseldikçe size yapılan saldırıların ıskalama ihtimali artıcaktır.Temelde saldırı ve savunma puanları eşit 2 karakter birbirlerine %50 ihtimalle vurabilir.
seloxbuyu yazdı:sagol kont bende bu büyüyü napıcam diodm dün 49 oldu :mrgreen:
Ottomansipahi
Kolonya
Reddevil
Azimlixseloxbüyü
Ottomansipahi ve Kolonya'nın bu çarlarla bi alakası yoktur ..
OttomanraideR Ottomansipahi
Clutching my cure .. I tightly lock the door .. I'm trying to catch my breath again ..
I hurt much more, than anytime before .. I had no options left again ..