2 tane şaheser bir torbaya düşcek bu şans olabilir mi???ne saçmalıyorsun sen.....bunda bir iş var ama ne??bugün ölüm oyunundada ayrımcılık oldu...Sahinhilebazmsti yazdı:Şanstan başka ne olabilir?Oguzhannn yazdı:SAVAŞsanatına Işık Hanım Takım düşmesi sizce şans mı ?
Lonca Nefes Junon Kesimi
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Lonca Nefes Junon Kesimi
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
- Sahinhilebazmsti
- Cin Avcısı
Saçmalamak nedir sana göstermek isterdim ama yeri değil. Bana karşı sözlerine de dikkat et, kaldıramayacağın lafları işitiverirsin maazallah.abuzeddin yazdı:2 tane şaheser bir torbaya düşcek bu şans olabilir mi???ne saçmalıyorsun sen.....bunda bir iş var ama ne??bugün ölüm oyunundada ayrımcılık oldu...Sahinhilebazmsti yazdı:Şanstan başka ne olabilir?Oguzhannn yazdı:SAVAŞsanatına Işık Hanım Takım düşmesi sizce şans mı ?
- sahinhilebaz - Şahinhilebazmsti - HiLeBaZMuSTaFa - HİLEBAZINGÖZDESİ ...
LoncaEFSANELER
Yönetim
LoncaEFSANELER
Yönetim
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
haha hiç güleceğim yoktu adres felan mı vermem gerekiyor..istersen verim gel ama olacaklardan ben sorumlu değilimSahinhilebazmsti yazdı:Saçmalamak nedir sana göstermek isterdim ama yeri değil. Bana karşı sözlerine de dikkat et, kaldıramayacağın lafları işitiverirsin maazallah.abuzeddin yazdı:2 tane şaheser bir torbaya düşcek bu şans olabilir mi???ne saçmalıyorsun sen.....bunda bir iş var ama ne??bugün ölüm oyunundada ayrımcılık oldu...Sahinhilebazmsti yazdı:Şanstan başka ne olabilir?Oguzhannn yazdı:SAVAŞsanatına Işık Hanım Takım düşmesi sizce şans mı ?![]()
- Sahinhilebazmsti
- Cin Avcısı
Arkadaşların güzel konusunu daha fazla kirletmek istemiyorum. Onun için susuyorum. Kusura bakmayın arkadaşlar...
LoncaEFSANELER
Yönetim
LoncaEFSANELER
Yönetim
Önce sen kime laf attıgına bak sonra kendini büyüt dune kadar bişi bilmiyordunuz 2 yancı buldunuz adam sanmayın kendinizi Arda ve tayfası o kadar kesti 1 kere sahaser düşmedi.Savassanatı 1 kere kessin 2 sahaser düşsün bu şans olacagı cok tartışılır.varsa bi sorun onu bence Yönetim cevaplandırmalı sen deil simdi işine bakSahinhilebazmsti yazdı:Arkadaşların güzel konusunu daha fazla kirletmek istemiyorum. Onun için susuyorum.kusura bakmayın arkadaşlar...
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
arkadaşım tebriklerde yeteneklerini bir sakıncası yoksa yazarmısın ?IIZMITLII yazdı:
Maalesef kesimden sonra sadece Ardaneller Ardaneller yüzük düştü....
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
Kod: Tümünü seç
Önce sen kime laf attıgına bak sonra kendini büyüt dune kadar bişi bilmiyordunuz 2 yancı buldunuz adam sanmayın kendinizi Arda ve tayfası o kadar kesti 1 kere sahaser düşmedi.Savassanatı 1 kere kessin 2 sahaser düşsün bu şans olacagı cok tartışılır.varsa bi sorun onu bence Yönetim cevaplandırmalı sen deil simdi işine bak

- Sahinhilebazmsti
- Cin Avcısı
Bakın burada bir eleştiri yapıyorsanız sınırları aşmayın. Herkes haddini bilsin. RoA'ya da 2 şaheser birden düşüyor fakat kimsenin sesi soluğu çıkmıyor. Nazar etmeyin nolur çalışın sizinde olurBymamisho yazdı:Önce sen kime laf attıgına bak sonra kendini büyüt dune kadar bişi bilmiyordunuz 2 yancı buldunuz adam sanmayın kendinizi Arda ve tayfası o kadar kesti 1 kere sahaser düşmedi.Savassanatı 1 kere kessin 2 sahaser düşsün bu şans olacagı cok tartışılır.varsa bi sorun onu bence Yönetim cevaplandırmalı sen deil simdi işine bakSahinhilebazmsti yazdı:Arkadaşların güzel konusunu daha fazla kirletmek istemiyorum. Onun için susuyorum.kusura bakmayın arkadaşlar...![]()
LoncaEFSANELER
Yönetim
LoncaEFSANELER
Yönetim
Sahinhilebazmsti yazdı:Bakın burada bir eleştiri yapıyorsanız sınırları aşmayın. Herkes haddini bilsin. RoA'ya da 2 şaheser birden düşüyor fakat kimsenin sesi soluğu çıkmıyor. Nazar etmeyin nolur çalışın sizinde olurBymamisho yazdı:Önce sen kime laf attıgına bak sonra kendini büyüt dune kadar bişi bilmiyordunuz 2 yancı buldunuz adam sanmayın kendinizi Arda ve tayfası o kadar kesti 1 kere sahaser düşmedi.Savassanatı 1 kere kessin 2 sahaser düşsün bu şans olacagı cok tartışılır.varsa bi sorun onu bence Yönetim cevaplandırmalı sen deil simdi işine bakSahinhilebazmsti yazdı:Arkadaşların güzel konusunu daha fazla kirletmek istemiyorum. Onun için susuyorum.kusura bakmayın arkadaşlar...![]()
NOKTA...
Bak Güzel Arkadaşım yeterli Tartışma Çıkardığınız. Senin Yapman Gereken Sadece Teşekkür yada Tebrik etmekdir. Aksini Yapacaksan yeri burası değil.. Şunuda Unutma biz yaptığımız işleri biri bizi tebrik yada takdir etsin diye yapmıyoruz..
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
bu söylediğin laflar senin oyundaki ezikliğini gösterir....Neden dersen çünki bu söyledin laflardan 1 veya 2 defa bölgelerin Boss larını kestiğin ortaya çıkar...Bu Savaşsanatı olsun roa loncası üyeleri olsun bu karakterlere ilk veya 2. denemede düşen şaheserlerden herkes şüpheli.. ama bir yönetici çıkıpta bir laf sölemiyor...peki nedenini biliyor musun???? Bİlmiyorsun tabikide...Buraya gelipte millete laf atmaya hakkın yok senin...kendini bişey sanıyorsun sana karşı yazdığım cevaplara bak cevabını bulursun...bir daha ne bu konuya nede başka konuya kendini bişey sanıpta yorum yazma lütfen!!! Yönetici değilsin bişey değilsin.....Haddin bil bu forumdaki bütün konuları ondan sonra yorum yapSahinhilebazmsti yazdı:Bakın burada bir eleştiri yapıyorsanız sınırları aşmayın. Herkes haddini bilsin. RoA'ya da 2 şaheser birden düşüyor fakat kimsenin sesi soluğu çıkmıyor. Nazar etmeyin nolur çalışın sizinde olurBymamisho yazdı:Önce sen kime laf attıgına bak sonra kendini büyüt dune kadar bişi bilmiyordunuz 2 yancı buldunuz adam sanmayın kendinizi Arda ve tayfası o kadar kesti 1 kere sahaser düşmedi.Savassanatı 1 kere kessin 2 sahaser düşsün bu şans olacagı cok tartışılır.varsa bi sorun onu bence Yönetim cevaplandırmalı sen deil simdi işine bakSahinhilebazmsti yazdı:Arkadaşların güzel konusunu daha fazla kirletmek istemiyorum. Onun için susuyorum.kusura bakmayın arkadaşlar...![]()
NOKTA...