Lonca Nefes Junon Kesimi

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Re: Lonca Nefes Junon Kesimi

Mesaj gönderen abuzeddin »

Sahinhilebazmsti yazdı:
Oguzhannn yazdı:SAVAŞsanatına Işık Hanım Takım düşmesi sizce şans mı ? :D
Şanstan başka ne olabilir?
2 tane şaheser bir torbaya düşcek bu şans olabilir mi???ne saçmalıyorsun sen.....bunda bir iş var ama ne??bugün ölüm oyunundada ayrımcılık oldu...
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
Sahinhilebazmsti
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Sahinhilebazmsti »

abuzeddin yazdı:
Sahinhilebazmsti yazdı:
2 tane şaheser bir torbaya düşcek bu şans olabilir mi???ne saçmalıyorsun sen.....bunda bir iş var ama ne??bugün ölüm oyunundada ayrımcılık oldu...
Saçmalamak nedir sana göstermek isterdim ama yeri değil. Bana karşı sözlerine de dikkat et, kaldıramayacağın lafları işitiverirsin maazallah. ;)
- sahinhilebaz - Şahinhilebazmsti - HiLeBaZMuSTaFa - HİLEBAZINGÖZDESİ ...

LoncaEFSANELER
Yönetim
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sahinhilebazmsti yazdı:
abuzeddin yazdı:
Sahinhilebazmsti yazdı:
Saçmalamak nedir sana göstermek isterdim ama yeri değil. Bana karşı sözlerine de dikkat et, kaldıramayacağın lafları işitiverirsin maazallah. ;)
haha hiç güleceğim yoktu adres felan mı vermem gerekiyor..istersen verim gel ama olacaklardan ben sorumlu değilim ;)
Kullanıcı avatarı
Sahinhilebazmsti
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Arkadaşların güzel konusunu daha fazla kirletmek istemiyorum. Onun için susuyorum. Kusura bakmayın arkadaşlar...

LoncaEFSANELER
Yönetim
Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bymamisho »

Sahinhilebazmsti yazdı:Arkadaşların güzel konusunu daha fazla kirletmek istemiyorum. Onun için susuyorum.kusura bakmayın arkadaşlar...
Önce sen kime laf attıgına bak sonra kendini büyüt dune kadar bişi bilmiyordunuz 2 yancı buldunuz adam sanmayın kendinizi Arda ve tayfası o kadar kesti 1 kere sahaser düşmedi.Savassanatı 1 kere kessin 2 sahaser düşsün bu şans olacagı cok tartışılır.varsa bi sorun onu bence Yönetim cevaplandırmalı sen deil simdi işine bak ;)
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Kullanıcı avatarı
Orhann
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Orhann »

IIZMITLII yazdı:Resim

Resim

Maalesef kesimden sonra sadece Ardaneller Ardaneller yüzük düştü....
arkadaşım tebriklerde yeteneklerini bir sakıncası yoksa yazarmısın ?
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
Kullanıcı avatarı
Oguzhannn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Oguzhannn »

Kod: Tümünü seç

Önce sen kime laf attıgına bak sonra kendini büyüt dune kadar bişi bilmiyordunuz 2 yancı buldunuz adam sanmayın kendinizi Arda ve tayfası o kadar kesti 1 kere sahaser düşmedi.Savassanatı 1 kere kessin 2 sahaser düşsün bu şans olacagı cok tartışılır.varsa bi sorun onu bence Yönetim cevaplandırmalı sen deil simdi işine bak 
Katılıyorum da Yönetimde hiç bir şeyle ilgilenmiyor 3-5 adamı bloklamakla ayda sustrmakla görevlerini yapmış sayılmıyorlar 3 aydır oyunla ilgili ciddi sorunlar yaşıyorum 100lerce mail attım halada cevap yok birde İkv destekden hataları bildirin diyorlar sonra küfr ednce susturuluyoruz hiçbir cezamı boşa almadım o yönetim sövülmeyi hak ediyor.Çünkü sadece o zamn bizmle ilgileniyolar :evil:
Resim
Kullanıcı avatarı
Sahinhilebazmsti
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Bymamisho yazdı:
Sahinhilebazmsti yazdı:Arkadaşların güzel konusunu daha fazla kirletmek istemiyorum. Onun için susuyorum.kusura bakmayın arkadaşlar...
Önce sen kime laf attıgına bak sonra kendini büyüt dune kadar bişi bilmiyordunuz 2 yancı buldunuz adam sanmayın kendinizi Arda ve tayfası o kadar kesti 1 kere sahaser düşmedi.Savassanatı 1 kere kessin 2 sahaser düşsün bu şans olacagı cok tartışılır.varsa bi sorun onu bence Yönetim cevaplandırmalı sen deil simdi işine bak ;)
Bakın burada bir eleştiri yapıyorsanız sınırları aşmayın. Herkes haddini bilsin. RoA'ya da 2 şaheser birden düşüyor fakat kimsenin sesi soluğu çıkmıyor. Nazar etmeyin nolur çalışın sizinde olur ;) NOKTA...

LoncaEFSANELER
Yönetim
Jethawk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Jethawk »

Sahinhilebazmsti yazdı:
Bymamisho yazdı:
Bakın burada bir eleştiri yapıyorsanız sınırları aşmayın. Herkes haddini bilsin. RoA'ya da 2 şaheser birden düşüyor fakat kimsenin sesi soluğu çıkmıyor. Nazar etmeyin nolur çalışın sizinde olur ;) NOKTA...

Bak Güzel Arkadaşım yeterli Tartışma Çıkardığınız. Senin Yapman Gereken Sadece Teşekkür yada Tebrik etmekdir. Aksini Yapacaksan yeri burası değil.. Şunuda Unutma biz yaptığımız işleri biri bizi tebrik yada takdir etsin diye yapmıyoruz..
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sahinhilebazmsti yazdı:
Bymamisho yazdı:
bu söylediğin laflar senin oyundaki ezikliğini gösterir....Neden dersen çünki bu söyledin laflardan 1 veya 2 defa bölgelerin Boss larını kestiğin ortaya çıkar...Bu Savaşsanatı olsun roa loncası üyeleri olsun bu karakterlere ilk veya 2. denemede düşen şaheserlerden herkes şüpheli.. ama bir yönetici çıkıpta bir laf sölemiyor...peki nedenini biliyor musun???? Bİlmiyorsun tabikide...Buraya gelipte millete laf atmaya hakkın yok senin...kendini bişey sanıyorsun sana karşı yazdığım cevaplara bak cevabını bulursun...bir daha ne bu konuya nede başka konuya kendini bişey sanıpta yorum yazma lütfen!!! Yönetici değilsin bişey değilsin.....Haddin bil bu forumdaki bütün konuları ondan sonra yorum yap ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön