AF İSTİYORUZ
Re: AF İSTİYORUZ
biz zaten yasak bölgede bulunduğumuzdan ceza aldık .Eğer sende ceza alsaydın görürdm ben seni karı gibi kıvranırdım forumlarda İkv desteklerde.Hiç birşeyi bilmeden oturduğunz yerden yorum yağmayın sizlerin yorumlarına ihtiyacımz yok elbet gerçek açığa çıkacak ozamn görüşücz sizlerle.

carları bloklayıp hakısz yere kazanc saglıyanları banlıycak olmanız bı derece haklı bır cevap olabılırJiGyyy yazdı:insanbul yazdı:Lathander güzel kardeşim verdiğin cevaplar gerçekten çok ucuz. Ben ilk sayfada ki sözümü yineliyorum. Haksız kazanca karşı bu kadar duyarlıysanız ve oyun içindeki logları inceleyip buna göre ceza verebiliyorsanız, Bir çok oyuncunun çalınan hesaplarında da aynı hassasiyeti gösteriniz. Eğer göstermeyecekseniz bütün uğraşlarınız kendi hatanızı kapatmak adına bir komediden ibarettir.
Çok harika bi cvp katılıorum
ama ınsanların ıcın okumak gıbı bır yetenege sahıp olmanız gereklı bunun ıcın ..
ornegın aksam arkadasımdan 200 m para aldım ve sabah erken oyuna gırecegım ıcın parayı alıp oyundan cıktım ve parayı veren arkaadasım oyunda kaldı ...
ve oyun yapımcılarının hatası yuzunden oyun gerı sardı...bu olaydı suclu kımdır :idea:
Baska bır senaryo kuarlım bırde
ben oyun gerı saracagını bıldıgım ıcın arkadqasım ıle beraber para aktardık ve parayı alan car oyundan cıktı ve parayı veren car oyunda kaldı....
ve oyun yapımcılarının hatası yuzundn oyun gerı sardı....bu olayda suclu kım :idea:
gelelım anlatmak ıstedıgıme yazımı tam anlamıyla okuyup anlarsanız ınsanların aklını okuyamazzsınız ve boyle bır yetenege sahıp degılsınınız
1. senaryoda oldugu gıbımı aktarım yapılmıs yoksa 2. senaryoya gore yapılmış anlamanızın ımkanı yok cunku ınsanların zıhnını aklını ve ıcını gorup neden yaptıgını bılemezzsınız ,,,,,
eger bılırız dıyorsanız sızın doga ustu yetenekleRe sahıp oldugunuzu dusunecegım :mrgreen: :mrgreen:
SIZE SAYIN YONETIM DIYE HITAP ETMEK ISTERDIM AMA UZGUNUM SAYGINLIGINIZI YITIRDIGINIZI DUSUNUYORUM BU DA BENIM SAHSI FIKRIM...

Siyahgece
benımde ban yıyenler arasında oldugumu sanan ınsanlara ve bu yuzden bunları yazdıgımı dusunen ınsanlara bır acıklama ......ben ban yemedım carım bloklanmadı yanlızca yapılan uygulamayı elestırıyor ve uygulamanın yanlış oldugunu dusunuyorum

Siyahgece
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bu hatalar sonucunda oyuncularda hatalıdır ama yönetimde suç daha fazladır.Biz burda mağdur ediliyoruz.Biz burda hergün belli bir emek vererek onca saatimizi veriyoruz.Üsütüne üstün oyuna para yatırıp aylık plus alıyoruz.Hatayı kullanan adamlar bu hatalar olmasaydı neden blok yesin.Bu hatalar sonucunda belli bir ceza verirsiniz fakat bu 999 gün olmamalı.Tek suç bizdeymiş gibi bu şekilde bizi cezalandıramazsınız.Biz de bu tür olayların olmasını istemiyorduk ama yaşandı.Siz burda bizede zorla oynayın ve zorla plus alın demiyorsunuz fakat biz bu oyunu oynuyorsak siz de en iyi şekilde bize hizmet sunmak zorundasınız.Tek suçu oyunculara 999 gün ceza vererekte elinize birşey geçmez.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

oyunun geri sardığı gün bende susturuldum ve e-mail olarak ne bilr bilgi geldi ne de başka birşey neden susturuldum bunun hakkında hiçbir fikrim yok.... İşlerini yapmıyolar artık.
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
Herşey acıklığa kavuşacak ama benım plusumun zamanını kım geri vericek ?
Kaç gündür oyuna giremiyoruz, soğuyoruz oyundan.
Plusun miktarı cüzzi bir rakam olabilir ama kullanmadan çöpe gidiyor.
Bana adeletinizden bahsetmeyin adelet kirli atlet.
- Asiiixbaris
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Evet Lathander, masum olan üyelikler açılıcak dedin.Onların yaklaşık 1 haftalık plusları ne olucak.(şu an 1 haftalık, olayın ne zaman çözüleceğini bilmiyoruz.)Suskunjackal yazdı:Herşey acıklığa kavuşacak ama benım plusumun zamanını kım geri vericek ?
Asiiixbaris / Asiiixbariss / İyileştirir
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Bnece Adam akıLLı konuş ayağını denk al ... Sen kime hırsız dıosun burdakı suclu sadece oyun yonetımı hata yapııyorlar olan bizim carlarımıza oluyor.Ezikliğin alemi yok cok güveniyosan hırsızsam gel vsmaymuncuk yazdı:tabi ki GM leri eleştirmek kolaydır ama sizin yaptığınızın savunur yanı yoktur
arkadaşlar farkında mısınız siz kendi oyununuzu soymaya çalıştınız bunu gerçek hayatla bir bağdaştırın lütfen burda GM lere tepki göstermenize hiç gerek yok çok iyi olmuş bu oyundaki hırsızların tamamı yok olacak sonunda kasıtlı olarak bu tür hatalar üretilse ne olur kim hırszı kim dürüst belli olur hepinize iyi olmuş umarım durup dururken banlanan mağdur arkadaşların banı açılır
Eminönü Fühmühler ...
öLünüz Diriniz Her qüN Biriniz Bir qüN Hepiniz ..! (;
kardeş öyle açıklardan bahsetmiyoruz, adamlar tüccardan gözlüğü falan beleşe çekmişler, sen orda bedava olduğunu görsen çekmezmiydin? Hackle falan değil tamamen oyunun kendi hatası sonucu çekmişler. Beleş gözükmüş yani..Crack yazdı:Sizin aklınız fitne fücura çalışıyosa biz normal oyuncuların suçu ne. ? BEnde 24 saat oyundayım ben neden bilmiyorum oyun hatalarını, açıklarını. Ağalar beyler krallık kuracak dalavereyle sonra banlanınca ağlayacaksınız. Öyle dünya yok. Oyun hatası geçen de yaşandı ve herkes test sunucusuna gitti o zaman da gitmeseydiniz. Oyun hatası deniz yemeyen domuz oh..................
pompaya para almıyorlar yaa.. bende yürüdüm mü, asfaltta ayak izim kalırdı
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
fuhmuhhler yazdı:Bnece Adam akıLLı konuş ayağını denk al ... Sen kime hırsız dıosun burdakı suclu sadece oyun yonetımı hata yapııyorlar olan bizim carlarımıza oluyor.Ezikliğin alemi yok cok güveniyosan hırsızsam gel vsmaymuncuk yazdı:tabi ki GM leri eleştirmek kolaydır ama sizin yaptığınızın savunur yanı yoktur
arkadaşlar farkında mısınız siz kendi oyununuzu soymaya çalıştınız bunu gerçek hayatla bir bağdaştırın lütfen burda GM lere tepki göstermenize hiç gerek yok çok iyi olmuş bu oyundaki hırsızların tamamı yok olacak sonunda kasıtlı olarak bu tür hatalar üretilse ne olur kim hırszı kim dürüst belli olur hepinize iyi olmuş umarım durup dururken banlanan mağdur arkadaşların banı açılır
Eminönü Fühmühler ...
öLünüz Diriniz Her qüN Biriniz Bir qüN Hepiniz ..! (;
Kardeş Adam orda Dogrusunu yazmış .Ve Dikkatlıce okumussan anlarsın orda ne yazıyor
''umarım durup dururken banlanan mağdur arkadaşların banı açılır''
Ne demek istemiş burda Hatasızlara Demiş.
Senın yoksa Bi hatanmı var Da bu kadar Sinirlndın Yok mu? sence bu oyun Hatasından Yararlanan ? Düşün bakalım Yapan varmııdır yokmudur Eger yaptıysa Sinirlenmesıne gerek yok Çünkü Hak etmiştir. Burda Bi tarafınıda Yırtsan Açmazlar He Kurunun yanında Yas da yanar Hesabı Dürüstler Bi hata Ugruna Gidenler Açılacaktır Bence....
Hadi İyi Forumlar Bu kadar GerMeye Gerek Yok HaklıySan.