Yeni yetenek sistemi hakkında biraz daha kullandıktan sonra avantajlarını göreceksiniz. Görüşlerinizi bildirmek için biraz aceleci davranıyorsunuz . Bu sistem yaklaşık 3 ay boyunca denendi ve büyün sınıflarda dengelemeler hesaba katılarak yapıldı..
Kesinlikle katılıyorum CaptainATX.Zamanla anlayacağız şuanda karışık bir dönemden geçtiğimiz doğru arkadaşlar.Ama yavaş yavaş alışmıyor muyuz? bunada alışacağız ki....
Hayır! böyle olmamalı! Büyücüyü bir düşünün arkadaşlar: hem uzak mesafe, hem sersemletme(tesla) hem deparını yeme(zihin) hem kont-direnc(20bin vuruş) bu ne la böyle savaşçıda aynı zırhı büyücüye eşitlendi daldığı hasar 5000!
ya arkadaşlar zamanla alışırız tarzı yorumlar yapıyosunuz ama bizim canımızı sıkıyor bu.allah aşkına element set ile max seti olan bi savaşçıyı kesmeye çalışan biri var mı aranızda.eğer kesmenin bi yolu varsa söyleyin biz susalım...
Yeni yetenek sistemi hakkında biraz daha kullandıktan sonra avantajlarını göreceksiniz. Görüşlerinizi bildirmek için biraz aceleci davranıyorsunuz . Bu sistem yaklaşık 3 ay boyunca denendi ve büyün sınıflarda dengelemeler hesaba katılarak yapıldı..
TeknoBYraM yazdı:Ye ne bu saçma sapan sürekli konu açmışsınız element setim işe yaramıyo diye. DEĞİŞİME adapte olun arkadaşlar. Sİzin cebinizdeki 3 kuruş para için oyun saçma sapan bi halmi alacak. Uyanık olup güncelleme gelmeden elinizdekileri satsaydınız. Satmadıysanız sizin suçunuz. Kesinlike Yeni yetenek sistemi böyle gerekliydi iyik yapmışlar. Ve oynamayı öğrenin kötü değil aksine çok iyi oldu bence bu sistem. Oynayamıyosanız oyuna laf atmayın boşuna...
he sanki sobee bize yetenek sistemi böle olcak gidin max alın dedi akıllı yha
TeknoBYraM yazdı:Ye ne bu saçma sapan sürekli konu açmışsınız element setim işe yaramıyo diye. DEĞİŞİME adapte olun arkadaşlar. Sİzin cebinizdeki 3 kuruş para için oyun saçma sapan bi halmi alacak. Uyanık olup güncelleme gelmeden elinizdekileri satsaydınız. Satmadıysanız sizin suçunuz. Kesinlike Yeni yetenek sistemi böyle gerekliydi iyik yapmışlar. Ve oynamayı öğrenin kötü değil aksine çok iyi oldu bence bu sistem. Oynayamıyosanız oyuna laf atmayın boşuna...
Salak mısın? bi akıllıca düşün itemlerin fiyatı 1 ay önce düştü he 1 ay önce satsak 1 ay boyunca ne yapcaktık...ii tamm satmadık grup bölgeleri geldi öle sattık e o zamnda max'lar yükseldi...eee nolcak eldeki itemdende olduk???